Windows 10 nog steeds gratis beschikbaar

7 december 2016 | Uw Computerstudent Blog

Windows 10 nog steeds gratis beschikbaar

door | 7 december 2016 | Uw Computerstudent Blog

Wist u dat u met een slimme truc nog steeds gratis Windows 10 kunt krijgen? Wij vertellen u er graag meer over!

Werkt u nog op Windows 7 of Windows 8, en vindt u dat het tijd is om te upgraden naar de nieuwste windows, Windows 10? Dan hebben we goed nieuws: met deze truc kan dat gratis.
Gratis Windows 10 downloaden… hoe?

Het zit zo: gebruikers die de toegankelijkheidsopties hebben ingeschakeld op hun computer kunnen nog steeds gratis upgraden naar Windows 10. Microsoft heeft namelijk een uitzondering ingebouwd voor slechthorenden, slechtzienden en mensen die op een andere manier gehandicapt zijn en daardoor gebruik moeten maken van de toegankelijkheidsfuncties.

Windows 10 nog steeds gratisMisschien denkt u nu: dat ben ik helemaal niet. Dan hebben we goed nieuws: Microsoft kan (wil) niet controleren of gebruikers echt binnen deze doelgroep vallen. Daarom kan kan iedereen alsnog gratis upgraden naar Windows 10.
Snel upgraden is verstandig

Het is niet bekend hoe lang deze aanbieding nog actief blijft. We raden u dus aan er gebruik van te maken, zolang het nog kan. Het is legaal en scheelt u een dure licentie!
Slimme student helpt graag, bij u aan huis.

Upgraden naar Windows 10 is best spannend. Gaat het goed met uw bestanden? Werkt Windows 10 wel prettig? Werkt uw e-mailprogramma nog wel? Allemaal goede vragen! Onze student denkt graag met u mee. Gewoon bij u thuis, achter uw computer.

Zo weet u zeker dat het goed komt. En u kunt onze student al uw vragen stellen. Hij of zij antwoordt rustig en in uw tempo, zodat u er wat van leert. Ideaal, toch? Lees snel verder over onze voordelige tarieven of boek direct een student!

Ervaren Computerstudent aan huis

Uw Computerstudent biedt Computerhulp en Computerles aan Huis. Onze student komt bij u aan huis. Zie ook onze eerlijke tarieven of maak direct een afspraak.

Afspraak maken

Slimme computerhulp

Heeft u een vraag of probleem? Onze studenten zijn er voor u!

Wij bieden online computerhulp, en computerhulp aan huis. Onze studenten weten voor elk probleem een goede oplossing!

Onze tarieven zijn eerlijk en voordelig: voor € 8,00 per kwartier (of € 9,00 voor niet-leden) heeft u een student aan huis. Of kies voor telefonische hulp: al voor € 0,75 per minuut! Leden profiteren altijd van extra voordeel.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

De AVG – wat zijn uw rechten?

Vandaag bespreken we uw rechten onder de AVG. Welke rechten heeft u erbij gekregen en wat betekent dit voor u?

Prettige feestdagen!

Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! We wensen u een plezierig en zorgeloos online 2015. En als het even tegen zit, weet dan dat wij voor u klaar staan. We helpen u graag weer even op weg! Bekijk nu onze kerstgroet aan...

4 Valentijnsapps die ook na Valentijnsdag nog handig zijn

4 handige Valentijnsdag apps die u ook ná Valentijnsdag nog wilt gebruiken! Lees snel verder.

Kunt u een echt gezicht van een nep gezicht onderscheiden?

Denk u dat u altijd een echt gezicht van een nep gezicht kunt onderscheiden? Dan hebben wij een uitdaging voor u!

WhatsApp fraude: hoe werkt het eigenlijk?

Het is de afgelopen tijd meerdere keren in het nieuws geweest: WhatsApp fraudeurs troggelen mensen duizenden euro’s af. Maar hoe werkt dit dan? En bent u wel veilig?

Uw agenda altijd bij de hand met Google agenda

Kent u dat? Ieder jaar op zoek naar een nieuwe agenda. De een is te groot, de ander juist weer erg klein. Google agenda is misschien wel dé oplossing voor u.

Nooit meer hoeven strepen als een afspraak onverhoopt toch niet doorgaat, automatisch herinnerd worden aan uw afspraken? Het kan allemaal met de agenda van Google. U kunt deze instellen op uw mobiel, tablet en ook op uw computer. Het enige wat u nodig heeft is een Google account.