Windows 10 nog steeds gratis beschikbaar

7 december 2016 | Uw Computerstudent Blog

Windows 10 nog steeds gratis beschikbaar

by | 7 december 2016 | Uw Computerstudent Blog

Wist u dat u met een slimme truc nog steeds gratis Windows 10 kunt krijgen? Wij vertellen u er graag meer over!

Werkt u nog op Windows 7 of Windows 8, en vindt u dat het tijd is om te upgraden naar de nieuwste windows, Windows 10? Dan hebben we goed nieuws: met deze truc kan dat gratis.
Gratis Windows 10 downloaden… hoe?

Het zit zo: gebruikers die de toegankelijkheidsopties hebben ingeschakeld op hun computer kunnen nog steeds gratis upgraden naar Windows 10. Microsoft heeft namelijk een uitzondering ingebouwd voor slechthorenden, slechtzienden en mensen die op een andere manier gehandicapt zijn en daardoor gebruik moeten maken van de toegankelijkheidsfuncties.

Windows 10 nog steeds gratisMisschien denkt u nu: dat ben ik helemaal niet. Dan hebben we goed nieuws: Microsoft kan (wil) niet controleren of gebruikers echt binnen deze doelgroep vallen. Daarom kan kan iedereen alsnog gratis upgraden naar Windows 10.
Snel upgraden is verstandig

Het is niet bekend hoe lang deze aanbieding nog actief blijft. We raden u dus aan er gebruik van te maken, zolang het nog kan. Het is legaal en scheelt u een dure licentie!
Slimme student helpt graag, bij u aan huis.

Upgraden naar Windows 10 is best spannend. Gaat het goed met uw bestanden? Werkt Windows 10 wel prettig? Werkt uw e-mailprogramma nog wel? Allemaal goede vragen! Onze student denkt graag met u mee. Gewoon bij u thuis, achter uw computer.

Zo weet u zeker dat het goed komt. En u kunt onze student al uw vragen stellen. Hij of zij antwoordt rustig en in uw tempo, zodat u er wat van leert. Ideaal, toch? Lees snel verder over onze voordelige tarieven of boek direct een student!

Ervaren Computerstudent aan huis

Uw Computerstudent biedt Computerhulp en Computerles aan Huis. Onze student komt bij u aan huis. Zie ook onze eerlijke tarieven of maak direct een afspraak.

Afspraak maken

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

3 super leuke apps om online spelletjes te spelen met familie of vrienden

Mist u het ook zo om gezellig spelletjes te spelen met vrienden en familie? Ik heb 3 leuke en makkelijke spelletjes op een rijtje gezet, zodat we allemaal (ook de digibeet!) op veilige afstand een beetje meer in contact kunnen blijven met onze vrienden en familie.

Trap niet in phishing mails met deze handige checklist

Phishing mails worden steeds professioneler, soms is er bijna geen onderscheid te zien tussen een echte mail en een phishing mail. Daarom is het belangrijk dat u goed weet waar u op kunt letten bij het lezen van uw e-mail. Onze student heeft een handige checklist voor u opgesteld.

Windows 10 lente update: gaat u hem gelijk installeren of wacht u even?

In mei wordt de Windows 10 lente update verspreidt. Gaat u deze gelijk installeren of kunt u beter even wachten? En wat kunt u verwachten van deze update?

De leukste apps voor deze zomer

De leukste apps voor deze zomer Met de zomer in volle gang is het tijd om te genieten van de warme dagen, lange avonden en vakanties. En wat is een betere manier om optimaal van de zomer te genieten dan met behulp van handige en leuke apps op uw smartphone? In deze...

De beste klantenkaart apps

De beste klantenkaart apps Misschien herkent u het well; U staat bij de kassa in de supermarkt en de caissière vraagt of u een klantenkaart heeft. Zonder klantenkaart loopt u immers korting mis! Helaas bent u de kaart thuis vergeten. Even naar huis lopen om hem op te...

De beste muziekapps

De beste muziekapps Muziek is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Of u nu onderweg bent, aan het werk bent of gewoon thuis ontspant, er is altijd wel een nummer dat bij uw stemming past. Met de komst van muziekapps is het luisteren naar uw favoriete...

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!