Uw Computerstudent Webwinkel

Wij verkopen alleen artikelen die onze studenten aanbevelen.

Al onze licenties zijn downloadbaar en worden binnen 5 minuten per e-mail toegestuurd. Zo kan onze student ze meteen voor u installeren!

Wij bieden de volgende artikelen:
Windows 10 | Virusscanners | Microsoft Office | Cadeaubon

Virusscanners

Een goede virusscanner is essentieel: het beveiligt u tegen (online) bedreigingen.

Er zijn steeds weer nieuwe bedreigingen, zoals bijvoorbeeld ransomware, phishing- en chantage e-mails, spyware, et cetera. Een goede virusscanner beschermt niet alleen tegen virussen, maar beveiligt ook uw netwerk en schermt uw webcam af tegen ongewenste meekijkers.

Al onze virusscanners bevatten de belangrijkste functies die uw online veiligheid goed beschermen.

Welke functies heb ik nodig?

Alle virusscanners die wij aanbieden, bieden een goede virusscanner, een veilige firewall, bescherming van uw privacy/webcam, veilig internetbankieren en ransomware-detectie. Sommige virusscanners bevatten extra functies die uw computer bijvoorbeeld opschonen en sneller maken. Of ze bewaren uw wachtwoorden op een veilige manier voor u. Onze student helpt u graag bij het uitzoeken. Maar wees gerust: al onze virusscanners bieden uitgebreide bescherming voor alledaags gebruik.

Windows 10 licenties

Windows 10 komt in twee versies: Home en Pro. Voor de meeste gebruikers raden wij Home aan. Met de Pro-versie krijgt u bijvoorbeeld zakelijke versleuteling van uw gegevens (Bitlocker) en kunt u virtuele machines gebruiken. Windows licenties zijn soms in OEM-versie verkrijgbaar. Die zijn voordeliger, maar bieden minder support van Microsoft. Handig als u graag een zo goedkoop mogelijke licentie wilt.

Waarom Windows 10?

Wij raden Windows 10 aan: u bent altijd up-to-date en bent zo goed beschermd tegen online bedreigingen. En het werkt ook goed op oudere computers. Bovendien heeft Windows 10 de bekende interface, en hoeft u er dus niet lang aan te wennen!

Onze Windows licenties zijn nieuwe, originele download-licenties. U download WIndows 10 direct van de site van Microsoft. Uw licentie wordt direct geleverd.

Microsoft Office

Met het bekende programma van Microsoft kunt u op een prettige manier werken met programma’s als Word, Excel en Outlook. Het is belangrijk een legale Office licentie te gebruiken, zodat u (beveiligings)updates van Microsoft ontvangt.

De pakketten met Outlook zijn vaak duurder. Maar we weten dat veel klanten dit een prettig programma vinden. In de omschrijving geven we aan of Outlook wordt meegeleverd. Tip: wilt u graag Outlook gebruiken? Overweeg dan Office 365. Daar wordt het standaard meegeleverd!

Welke versie van Office heb ik nodig?

Voor de meeste klanten is Office 365 het prettigst: voor een vast jaarbedrag krijgt u onbeperkt updates. U heeft dan altijd de nieuwste versie. Bovendien krijgt u alle programma’s: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, et cetera.

U kunt Office ook kopen zonder abonnement. Dan schaft u het éénmalig aan. Office 2016 is dan meestal iets voordeliger dan Office 2019. Het voordeel van Office 2019 is dat u er nog lang mee vooruit kunt en dat u kunt rekenen op regelmatige updates van Microsoft. Wij raden het gebruik van Office 2013 en ouder af omdat deze niet meer worden ondersteund door Microsoft.

 

Al onze Licenties worden binnen 5 minuten per e-mail geleverd. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. De weergegeven kortingen betreffen de korting die wij u kunnen bieden ten opzichte van de officiele prijzen. U koopt bij ons met de ICTWaarborg zekerheid. Wij verkopen niet alle producten: we verkopen alleen een product als onze studenten het persoonlijk zouden aanraden. Wel zo eerlijk.

Tip: komt u er niet uit bij het maken van een keuze? Maak gebruik van ons gratis aankoopadvies! Speciaal voor klanten van Uw Computerstudent.

Geef een Computerstudent cadeau!

Computerhulp aan huis is niet alleen een oplossing voor computerproblemen: het is ook leuk, leerzaam en inspirerend. Daarom is het een ideaal cadeau!

Onze cadeaubon is er in alle gewenste bedragen en wordt per post of realtime online geleverd. Ook ideaal als last-minute cadeau dus.