Uw Computerstudent Webwinkel

Al onze licenties zijn downloadbaar en worden binnen 5 minuten per e-mail toegestuurd. Zo kan onze student ze meteen voor u installeren!

Wij willen u helpen het juiste product te kopen. Daarom verkopen we alleen artikelen die onze studenten persoonlijk aanbevelen. En we geven duidelijke en eerlijke informatie over de voor- en nadelen van deze producten. En omdat we het leuk vinden dat u al klant bij ons bent, kunnen we u een leuke korting geven op al onze producten!

Wij bieden de volgende artikelen:
Virusscanners | Microsoft Office | Windows 10Slimme Backup | Cadeaubon

029 student 1

Virusscanners

Een goede virusscanner is essentieel: het beveiligt u tegen (online) bedreigingen.

Er zijn steeds weer nieuwe bedreigingen, zoals bijvoorbeeld ransomware, phishing- en chantage e-mails, spyware, et cetera. Een betaalde virusscanner beschermt niet alleen tegen virussen, maar beveiligt u ook tegen fake-sites, beschermt uw netwerk en schermt uw webcam af tegen ongewenste meekijkers. Al onze virusscanners bevatten de belangrijkste functies die uw online veiligheid goed beschermen, en zijn 100% in het Nederlands beschikbaar.

Welke functies heb ik nodig?

Wij verkopen alleen goede producten: dus al deze virusscanners staan goed bekend, beschermen uw privacy en webcam en hebben speciale bescherming tegen ransomware. Sommige virusscanners bevatten extra functies die uw computer bijvoorbeeld opschonen en sneller maken. Of ze bewaren uw wachtwoorden op een veilige manier voor u.

Op de productpagina’s vindt u alle informatie. Maar wees gerust: al onze virusscanners bieden uitgebreide bescherming voor alledaags gebruik.

Het advies van onze student: Bent u op zoek naar een voordelige en goede virusscanner? Dan raden we Bitdefender Internet Security aan. ESET Internet Security is geliefd onder onze studenten, maar wel iets duurder. Voor ESET en Bitdefender geldt dat het uw computer bijna niet vertraagt, en dat er weinig ongewenste popups zijn. Zo kunt u zonder zorgen online aan de slag! Gebruikt u een Apple macOS apparaat? Bekijk dan onze Apple virusscanners.

Microsoft Office

Met het bekende programma van Microsoft kunt u op een prettige manier werken met programma’s als Word, Excel en Outlook. Het is belangrijk een legale Office licentie te gebruiken, zodat u altijd de (beveiligings)updates van Microsoft ontvangt.

De pakketten met Outlook zijn vaak iets duurder. Maar we weten dat veel klanten dit een prettig programma vinden. In de omschrijving geven we aan of Outlook wordt meegeleverd. Tip: wilt u graag Outlook gebruiken? Overweeg dan Office 365. Daar wordt het standaard meegeleverd!

Welke versie van Office heb ik nodig?

Voor de meeste klanten is Office 365 het prettigst: voor een vast jaarbedrag krijgt u onbeperkt updates. U heeft dan altijd de nieuwste versie. Bovendien krijgt u alle programma’s: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, et cetera. We hebben uitgerekend dat dit voor de meeste klanten bovendien voordeliger is, dan eenmalig een duurdere licentie kopen.

U kunt Office ook kopen zonder lidmaatschap. Dan schaft u het éénmalig aan. Office 2016 is dan meestal iets voordeliger dan Office 2019. Maar het voordeel van Office 2019 is dat het meer functies heeft, en dat u er nog lang mee vooruit kunt. Tip: Office 2013 is verouderd, en kunt u eigenlijk niet meer veilig gebruiken.

Windows 10 licenties

Met Windows 10 heeft u altijd de nieuwste versie van Windows. Zo bent u goed beschermt tegen (online) bedreigingen, en profiteert u altijd van de nieuwste functies. Een Windows 10 licentie geldt voor één computer, zo lang u deze computer gebruikt.

Windows 10 komt in twee versies: Home en Pro. Voor de meeste gebruikers raden wij Home aan. Met de Pro-versie krijgt u bijvoorbeeld zakelijke versleuteling van uw gegevens (Bitlocker) en kunt u virtuele machines gebruiken.

Waarom Windows 10?

Wij raden Windows 10 aan: u bent altijd up-to-date en bent zo goed beschermd tegen online bedreigingen. En het werkt ook goed op oudere computers. Bovendien heeft Windows 10 de bekende interface, en hoeft u er dus niet lang aan te wennen!

Onze Windows licenties zijn download-licenties. U download WIndows 10 direct van de site van Microsoft. Uw licentie wordt direct per e-mail geleverd.

Slimme backup

Bij Uw Computerstudent vinden we het heel belangrijk dat iedereen een goede backup heeft. Maar er zijn niet veel goede programma’s. Daarom bieden we u met gepaste trots onze Backupservice aan! Een veilige online backup, die ontzettend makkelijk werkt. Al vanaf € 4,50 per maand voor 250GB!

Onze backupservice is per maand en per jaar af te sluiten, en werkt met Windows en macOS.

Waarom een online backup?

Misschien is dit voor u voor het eerst? We weten dat het dan spannend kan klinken. Maar het is juist extra veilig! Allereerst omdat de backup veilig wordt versleuteld. Daarnaast blijft uw data 100% binnen Europa. En een online backup scheelt ook veel risico’s: hij kan niet kapot vallen, kan niet gestolen worden, kan niet afbranden en (misschien wel de belangrijkste) werkt ontzettend simpel. U hoeft niet meer zelf een schijf aan te sluiten en kunt het nooit meer vergeten. Zo is uw backup altijd bij!

Al onze Licenties worden binnen 5 minuten per e-mail geleverd. Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. De weergegeven kortingen betreffen de korting die wij u kunnen bieden ten opzichte van de officiele prijzen. U koopt bij ons met de ICTWaarborg zekerheid. Wij verkopen niet alle producten: we verkopen alleen een product als onze studenten het persoonlijk zouden aanraden. Wel zo eerlijk.

Tip: komt u er niet uit bij het maken van een keuze? Maak gebruik van ons gratis aankoopadvies! Speciaal voor klanten van Uw Computerstudent.

Geef een Computerstudent cadeau!

Computerhulp aan huis is niet alleen een oplossing voor computerproblemen: het is ook leuk, leerzaam en inspirerend. Daarom is het een ideaal cadeau!

Onze cadeaubon is er in alle gewenste bedragen en wordt per post of realtime online geleverd. Ook ideaal als last-minute cadeau dus.

150 ictwaarborg
150 zoekcomputerhulp
150 kiyoh
ESET PARTNER

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!