Onze vriendelijke tarieven

De best beoordeelde computerhulp aan huis. Altijd een eerlijke prijs.

Onze vriendelijke tarieven

De best beoordeelde Computerstudent aan huis, tegen een eerlijke prijs.

N

Snel & Vakkundig

Een ervaren student aan huis,
met kwaliteitsgarantie.

N

Voor al uw vragen

Wij kennen al uw apparaten: PC, Laptop, Tablet en telefoon.

N

Voordelig

Studenten zijn communicatief, intelligent en voordelig.

Eenmalige hulp

Snel en goed geholpen, zonder vaste kosten.
9,00/kwartier
  • Voorfietskosten: € 8,50 per afspraak
  • Ervaren en communicatieve studenten, met kwaliteitsgarantie
  • Gratis virusscanner
  • Gratis jaarlijkse APK
  • Geen vaste kosten
  • Maak nu een afspraak voor eenmalige hulp!

Lidmaatschap

Wij hebben géén verplicht abonnement. Maar als u vaker een afspraak maakt dan is ons Lidmaatschap interessant: hiermee krijgt u goedkopere hulp, gratis computerhulp via WhatsApp of telefoon, en veel handige, leuke of veilige extra's zoals een premium virusscanner. Het is al voordelig vanaf 2 afspraken per jaar.

Is het lidmaatschap iets voor u?

Wij helpen iedereen graag: lid of geen lid. Met het lidmaatschap helpen we onze vaste klanten nog beter. Zo werkt het:

Eenmalig goed geholpen, zonder lidmaatschap

Heeft u heel af en toe een probleem? Dan zijn wij er voor u: een slimme student, voor een eerlijke prijs. Zonder verplicht abonnement.

We zijn de voordeligste computerstudent aan huis en u kunt een afspraak maken wanneer het u uitkomt. 

 

Vaker hulp tegen een voordeligere prijs

Heeft u af en toe een vraag? Bijvoorbeeld een paar keer per jaar, of misschien zelfs maandelijks? En wilt u graag zorgeloos en veilig internetten?

Dan is het Lidmaatschap er voor u! Al vanaf een paar euro per maand krijgt u gratis extra hulp, onbeperkt korting op hulp aan huis en extra’s zoals een gratis premium virusscanner.

Bent u lid van Studentaanhuis maar wilt u de volgende keer geholpen worden door Uw Computerstudent? Dat kan! We helpen u graag met onze overstapservice.

De voordeligste student van Nederland

Ook zonder lidmaatschap helpen wij u tegen scherpere prijzen dan Studentaanhuis en andere studentenbedrijven.

Professioneel en ervaren

Onze studenten krijgen al jaren een 9,2 in online reviews: geen ander studentenbedrijf scoort zo hoog. Ook voor kwaliteit kiest u dus voor Uw computerstudent!

Hoe kan ik betalen?

Aan het eind van de afspraak rekent u af met de student, bijvoorbeeld met iDEAL of creditcard. U kunt ook achteraf betalen zonder internetbankieren. Bijvoorbeeld met een eenmalige SEPA machtiging. Er is altijd een manier die u prettig vindt.

Kleine lettertjes.

Wij vinden het belangrijk dat we zo transparant mogelijk zijn tegenover onze klanten; onze minimale afspraakduur is een half uur en op alle geleverde diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. U vindt dit terug op onze overzichtelijke juridische pagina.

Hoe werkt het lidmaatschap?

Ons lidmaatschap is niet verplicht: u betaalt ons alleen per afspraak. Maar vanaf 2 afspraken per jaar is ons lidmaatschap aantrekkelijk: u krijgt € 0,50 korting per kwartier, bespaart met onze gratis (premium) virusscanner en krijgt gratis hulp. Zie onze lidmaatschapspagina voor meer informatie.

U kunt het lidmaatschap ook tijdens de afspraak, samen met onze student, afsluiten. Het geldt dan meteen voor die afspraak.

 

Zakelijke klant?

Voor u hebben we een speciaal aanbod. » Lees verder!

Twijfelt u nog?

Geloof ons niet op ons woord, maar lees hoe onze klanten over ons denken:

Jordy Bergman heeft me geweldig, bekwaam en adequaat geholpen met m’n computerprobleem! Kan hem aanbevelen in Groningen!

Gerda Jager

Groningen

De website Uw computerstudent is zeer overzichtelijk en klantvriendelijk. Achteraf betalen is ook fijn. Ugur heeft mij snel en vakkundig geholpen met mijn PC-problemen. Ik heb jullie al bij iemand aanbevolen en blijf dat doen. Ik neem binnenkort weer contact op i.v.m. mijn tablet. Jullie zijn top!!!!

Mw. H. van Tuyl

Den Haag

Op de afgesproken tijd stapte de computerstudent binnen, zijn naam is Noah. Hij begint direct, na wat mijn wensen zijn te hebben aangehoord. En laat zien wat hij doet, legt uit wat er gebeurt. En doet alles zeer overtuigend en trefzeker.

Ik was wel wat gewend wat heel jonge mensen betreft. Maar zo overtuigend niet. Met speels gemak heeft hij in anderhalf uur mijn nieuwe computer ingesteld. En kans gezien mij te laten begrijpen van het hoe en waarom met de computer.

Afsluitend heeft hij op mijn oude computer nog even een programma verwijder in twee minuten tijd was alles geregeld. Alles werkt nu zoals het hoort.

Ik vind het leuk om op deze wijze mijn waardering over Noah uit te spreken. Ik ga hem zeker weer vragen hij fungeerde ook als een goede docent voor mij. Ik ben uit 1934.

Een klant uit Schiedam

Boek ook een slimme Computerstudent aan huis

Waar mag ik u mee helpen?

Maak nu een afspraak: onze studenten staan voor u klaar!