Onze voordelige tarieven

Wij geloven dat goede computerhulp niet duur hoeft te zijn.

Daarom zijn wij de voordeligste computerstudent van Nederland.

€ 8,00

Per kwartier
Minimale afspraakduur is een half uur

 

€ 8,50

Voorfietskosten

N

Snel & Vakkundig

Een ervaren student aan huis.

N

Voordelig

Studenten zijn communicatief, intelligent en voordelig.

N

Voor al uw vragen

Wij kennen al uw apparaten: PC, Laptop, Tablet en telefoon.

Hoe kan ik betalen?

Aan het eind van de afspraak rekent u af met de student, bijvoorbeeld met iDEAL of creditcard. U kunt ook achteraf betalen zonder internetbankieren. Bijvoorbeeld met een eenmalige SEPA machtiging. Er is altijd een manier die u prettig vindt.

Zakelijke klant?

Voor u hebben we een speciaal aanbod. » Lees verder!

Kleine lettertjes.

Wij vinden het belangrijk dat we zo transparant mogelijk zijn tegenover onze klanten; onze minimale afspraakduur is een half uur en op alle geleverde diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. U vindt dit terug op onze overzichtelijke juridische pagina.

Twijfelt u nog?

Geloof ons niet op ons woord, maar lees hoe onze klanten over ons denken:

Jordy Bergman heeft me geweldig, bekwaam en adequaat geholpen met m’n computerprobleem! Kan hem aanbevelen in Groningen!

Gerda Jager

Groningen

De website Uw computerstudent is zeer overzichtelijk en klantvriendelijk. Achteraf betalen is ook fijn. Ugur heeft mij snel en vakkundig geholpen met mijn PC-problemen. Ik heb jullie al bij iemand aanbevolen en blijf dat doen. Ik neem binnenkort weer contact op i.v.m. mijn tablet. Jullie zijn top!!!!

Mw. H. van Tuyl

Den Haag

Maandag 7-12-2015. Op de afgesproken tijd 15:45 stapte de computerstudent binnen, zijn naam is Noah. Hij begint direct, na wat mijn wensen zijn te hebben aangehoord! En laat zien wat hij doet ,legt uit wat er gebeurt. En doet alles zeer overtuigend en trefzeker. Ik was wel wat gewend wat heel jonge mensen betreft. Maar zo overtuigend niet. Met speels gemak heeft hij in anderhalf uur mijn nieuwe computer ingesteld. En kans gezien mij te laten begrijpen van het hoe en waarom met de computer. Afsluitend heeft hij op mijn oude computer nog even een programma verwijder in twee minuten tijd was alles geregeld. Alles werkt nu zoals het hoort. Ik vind het leuk om op deze wijze mijn waardering over Noah uit te spreken. Ik ga hem zeker weer vragen hij fungeerde ook als een goede docent voor mij. Ik ben uit 1934.

Anoniem

Schiedam

Bel nu 085 888 22 55 voor Computerhulp aan Huis

Waar mag ik u mee helpen? Maak nu een afspraak of bel voor al uw vragen 085 888 22 55. We staan voor u klaar!