Student aan Huis

Student aan Huis biedt computerhulp aan huis, net als wij: Uw Computerstudent. 
Maar wij hebben betere reviews, zijn goedkoper, en hebben geen verplicht abonnement. Vergelijk ons nu, of maak meteen een afspraak.

Slimme computerhulp aan huis, geen abonnement.

Bij Uw Computerstudent werken we met enthousiaste studenten die u graag helpen. U kunt eenvoudig een afspraak maken en hoeft daarvoor géén verplicht abonnement af te sluiten. Wel zo eerlijk, toch?

Onze belofte

N

Snel & Vakkundig

Een ervaren student aan huis.

N

Voordelig

Studenten zijn communicatief, intelligent en voordelig.

N

Voor al uw vragen

Wij kennen al uw apparaten: PC, Laptop, Tablet en telefoon.

Bent u lid van Studentaanhuis maar wilt u de volgende keer geholpen worden door Uw Computerstudent? Dat kan! We helpen u graag met onze overstapservice.

Afspraak maken

Maak nu een afspraak: na het invullen neemt onze student binnen 24 uur contact met u op. Hij of zij lost dan uw problemen op en beantwoordt al uw vragen. We hebben eerlijke tarieven en ervaren studenten.

Tijmen heeft mij goed geholpen. Als de Nobelprijs voor informatica zou bestaan, zou ik hem voordragen.

Petra de Wit

2594 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Een Slimme Computerstudent bij u aan Huis

 

 

Vakkundige Computerstudent aan Huis

Wij bieden vakkundige hulp bij u aan huis. Onze computerstudenten groeien op met de computer en weten het antwoord op al uw vragen! En weten ze het eens niet? Dan gaan ze voor u op zoek.

Uw eigen Student

Onze studenten wonen overal in Nederland en komen graag bij u aan huis om u te helpen. De student neemt de tijd en legt rustig uit, zodat u al uw vragen kunt stellen. Wel zo prettig, toch?

Goed

Ervaren student
- Gouda

Perfect

Het enige wat ik er nog over wil schrijven is dat ik voor jullie hoop dat Koen nog maar lang de Computerstudent mag blijven!
- Leiden

Topdeal

Zeer vakkundig geholpen, snel en open voor alle problemen
- Nijmegen

Prima

Zeer vriendelijk en alles werkt weer naar behoren.
- Berkel en Rodenrijs

beleefd en efficiënt

heeft zijn best gedaan om al mijn vragen te beantwoorden en dat is hem ook gelukt
- Nijmegen
2594 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Boek vandaag uw student!

U kunt snel online een aanvraag doen. Uw eigen computerstudent neemt daarna contact met u op. Snel en eenvoudig.

Ideaal voor al uw vragen bij:

Computer

 • Opschonen en versnellen
 • Computerbeveiliging
 • Office Installeren
 • Internetproblemen oplossen
 • Windows en Apple
 • Mail instellen
 • Virussen verwijderen
 • Computerles en tips

Telefoon en tablet

 • Instellen van e-mail en internet
 • Hulp en uitleg bij gebruik
 • Downloaden van apps
 • Hulp bij Facebook, Whatsapp en andere apps
 • Opschonen en versnellen
 • Tabletles en tips

Al uw apparaten

 • Hulp bij bijvoorbeeld printers, televisies, smartwatches
 • Instellen van netwerken en NAS
 • We helpen ook met alle ‘slimme’ apparaten, dus ook met slimme verlichting en andere huisautomatisering
Ook voor computerles aan huis bent u bij ons aan het goede adres. Privéles of samen met een vriend of kennis, geheel in uw eigen tempo.

Veelgestelde vragen

 

Kan ik de afspraak nog annuleren?
Ja, geen enkel probleem! Tot 24 uur voor de afspraak kunt u kosteloos annuleren. Handig als u het ondertussen tóch zelf opgelost heeft.
Hoe werkt het?
We hebben het voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt:

U kunt een aanvraag doen via het formulier hierboven. Onze student plant vervolgens samen met u een afspraak in. Als u dat graag per mail of telefoon doet, dan kunt u dat gewoon aangeven. We houden daar graag rekening mee.

Onze student komt bij u aan huis en helpt bij al uw vragen en problemen. U mag er natuurlijk bij blijven en kunt zo meteen wat leren. Wel zo leuk!

Na de afspraak kunt u achteraf afrekenen. Bijvoorbeeld via een bankoverschrijving of via iDEAL. Net wat u prettig vindt. Nieuwe afspraak maken? U kunt ons altijd mailen of bellen, en we helpen u met uw ‘eigen’ student. Ideaal, toch?

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

Wij vinden het belangrijk om eerlijke tarieven te hanteren. Daarom betaalt u bij ons alleen voor de student. We hebben dus geen verplicht abonnement. U betaalt ons per kwartier plus de voorfietskosten per afspraak. Voor meer informatie, zie onze tarieven.

U kunt eenvoudig betalen aan het einde van de afspraak. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken kunt u ons betalen via een eenmalige machtiging (dus ook zonder internetbankieren), iDEAL en creditcard. Zo is er altijd wel een manier van betalen die voor u prettig is.

Kan ik de student vertrouwen?
Een logische vraag: u laat niet zomaar iemand in uw huis of aan uw computer. Juist daarom kunt u bij ons terecht.

Wij zijn gecertificeerd door ICTWaarborg. Dat betekent dat we eerlijk handelen, onze afspraken nakomen en veel kennis hebben. Wij hebben onze computerstudenten zorgvuldig geselecteerd op onder andere kennis en betrouwbaarheid. Daarnaast is onze student verplicht alles wat hij tijdens de afspraak ziet geheim te houden.

Van tevoren weet u de naam van de student die bij u aan huis komt. Zo kunt u, desgewenst, de identiteit van onze student controleren. Dan weet u zeker dat het goed zit.

Ook kunt u onafhankelijke reviews van klanten lezen: laat de mening van onze enthousiaste klanten u overtuigen.

Nu een afspraak maken?

Onze student staat voor u klaar! U kunt snel en gemakkelijk een online aanvraag doen. Onze student belt u binnen 24 uur op om een afspraak met u te maken.

Maak kennis met onze studenten.

Slim en vakkundig. Waar mogen we u bij helpen?

nieuw uiterlijk google chrome 69

Gebruikt u Google Chrome? Lees dan dit!

Gebruikt u Google Chrome? Lees dan dit!

Hoewel Safari standaard bij Apple geleverd wordt en Windows met de Edge-browser komt, blijft Google Chrome een populair alternatief. Veel van onze klanten zijn fan van Chrome en gebruiken de browser dagelijks. Bent u ook een Chrome gebruiker? Dan is het goed om te weten dat de internetbrowser een nieuw uiterlijk en enkele nieuwe functies krijgt.

Nieuw uiterlijk voor Chrome nieuw uiterlijk google chrome 69

Het is goed om te weten dat uw browser er iets anders uit gaat zien. De aanpassingen in het uiterlijk zijn niet groot, maar vallen wel genoeg op om u hierover te informeren. U zult meer ronde vormen zien, nieuwe icoontjes en een ander kleurenschema.

Wat is er nieuw in Chrome?

Met het nieuwe uiterlijk komen ook wat nieuwe functies. Zo kunt u bijvoorbeeld uw Chrome personaliseren met een foto als achtergrond van een nieuw geopend tabblad. Een andere nieuwe functie is dat Chrome nu zelf wachtwoorden kan verzinnen voor online diensten, zo hoopt Google te voorkomen dat u zwakke wachtwoorden gebruikt of dat u hetzelfde wachtwoord voor meerdere online diensten gebruikt. De wachtwoorden worden ook opgeslagen in uw Chrome.

Wat wij de leukste en handigste nieuwe functie vinden aan de nieuwe Chrome is de vernieuwde adresbalk. In de adresbalk kunt u nu, zonder een nieuwe pagina te openen, antwoord krijgen op enkele vragen. Wilt u weten wat voor weer het is? Stel de vraag in uw adresbalk en het antwoord verschijnt meteen. Of wilt u even snel een woord vertalen? Ook dat kan in de adresbalk. Super handig, zo hoeft u daarvoor niet meer een ander tabblad te openen.

Hoe krijg ik de vernieuwde Chrome?

Chrome wordt automatisch geüpdate, u hoeft dus niets te doen!

Tot slot.

We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Wilt u meer weten over uw internetbrowser of heeft u andere vragen? Boek dan nu een slimme student. We helpen u graag! Ook met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

veilig internetten

Veilig online bankieren: “Hang op, klik weg, bel uw bank”.

Veilig internetbankieren tips

Bankieren en betalen moeten veilig zijn. Of dat nu online (op uw computer, tablet of telefoon) of bij de betaalautomaat is. Om u te beschermen hebben wij de belangrijkste informatie gratis op een rijtje gezet. Leest u mee?

R

Vijf veiligheidsregels van uw bank

R

Houd uw beveiligingscodes geheim

R

Zorg ervoor dat uw bankpas nooit door een ander gebruikt wordt

Zorg voor een goede beveiliging van de apparatuur die u gebruikt voor uw bankzaken

R

Controleer uw bankrekening regelmatig

R

Meld incidenten direct aan de bank

Waarom is het belangrijk dat u zich houdt aan deze regels?

U vermindert sterk de kans dat u het slachtoffer wordt van fraudeurs als u de regels opvolgt. Het is voor consumenten wettelijk geregeld dat een bedrag dat zonder uw toestemming van uw bankrekening is afgeschreven, door de bank wordt vergoed. Een prettig idee.

Maar let op: de bank is niet altijd verplicht het bedrag aan u te vergoeden. Alleen als u zich aan de vijf veiligheidsregels houdt, bent u veilig.

Het belang van goede beveiliging.

Zoals we hierboven uitlegden bent u alleen verzekerd tegen criminelen als u zélf uw zaakjes goed op orde hebt. Dat begint bij een veilige, schone computer. Daarom doen wij tijdens elke APK (‘Algemene Periodieke Keuring’) de Veilig internetbankieren controle. Desgewenst kunnen we zelfs het Veilig internetbankieren rapport afdrukken. Zo weet uw bank dat uw computer tip-top in orde was!

~

Met onze Computer APK™ bent u veilig.

Zeker weten dat u veilig bent? Laat uw computer dan eens nakijken door een expert. We doen de ‘Veilig internetbankieren controle’ en kunnen zelfs een rapport voor u printen! Ook maken we uw computer weer snel en schoon, zodat hij prettig werkt.

Waar letten we op tijdens de Veilig internetbankieren controle?
Tijdens de afspraak beoordeelt onze student uw veiligheid op allerlei aspecten. We leggen uit waar u op kunt letten en u mag al uw vragen stellen. Zo kunt u met een gerust gevoel online!.

Veilig online?

Onze student loopt uw beveiliging helemaal na, zodat u met een gerust gevoel online kunt. We komen gewoon bij u aan huis, dus u kunt meekijken en vragen stellen. Wel zo prettig.

Groot beveiligingsprobleem Internet Explorer

Internet ExplorerEr is een groot beveiligingsprobleem ontdekt in alle recente versies van Internet Explorer. Hackers kunnen daarmee op afstand virussen en malware op uw computer installeren. 

Internet Explorer is een onderdeel van Windows. Als u van Windows XP of Windows 7 gebruik maakt, dan is de kans groot dat ook uw computer gevaar loopt. Microsoft heeft een oplossing beschikbaar gesteld op haar website. U kunt deze zelf installeren, of een afspraak maken met onze studenten. Onze studenten zijn bekend met dit probleem, dus kunnen het snel voor u oplossen!

Zelf oplossen
U lost het probleem als volgt zelf op: Ga naar de website van Microsoft en klik op de knop “Microsoft Fix It”. Het programma wordt dan gedownload. Open daarna het programma en volg de aanwijzingen op uw scherm.

Antivirusprogramma
Naast het installeren van de “Fix it” is het aan te raden een goed antivirusprogramma te gebruiken. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie
Meer informatie vindt u op de site van security.nl (Nederlands) en op de site van Microsoft (Engels).

Telefonische scam Windows

Oplichters die zeggen van Windows Customer Care zijn benaderen mensen telefonisch en proberen malafide software op computers te installeren. “Er staat een Trojan op uw pc.”

Een van de beoogde slachtoffers is Pauline Rote (46). Ze werd opgebeld door een man met een zwaar Indisch accent die haar in het Engels vertelde dat hij van het Windows Service Centre was. Haar pc zou besmet zijn met een Trojan en hij kon haar wel helpen door stapsgewijs een proces te doorlopen. “Of ik NU even achter mijn pc wilde gaan zitten.”

Vragen naar voornamen

Hij vroeg direct of hij haar volwassen kinderen (18 en 20) aan de telefoon kon krijgen, en noemde daarbij de voornamen, vertelt Rote. Toen ze die niet aan de telefoon wilde laten omdat ze de situatie niet vertrouwde werd geprobeerd haar zelf achter de pc te dirigeren. “Ik heb hem aan het lijntje gehouden en gezegd dat hij later terug moest bellen. Daarna heb ik de politie hiervan op de hoogte gesteld.” De telefoonphishers belden in haar geval van een Alkmaars nummer.

Maar er wordt ook wel eens gebeld vanaf nummers uit Botswana, vertelt de man achter een online pc-hulpdienst. Hij blijft liever anoniem om eventuele represailles van scammers voor te zijn. Naast Microsoft wordt ook Dell genoemd door de oplichters om vertrouwen te wekken. “Ik heb de laatste paar weken twee keer een dergelijk verhaal gehoord van klanten. Daarvoor had ik er eigenlijk nog nooit van gehoord.”

Software geïnstalleerd

In beide gevallen werden zijn klanten in het Engels aangesproken. “De boodschap was: wij hebben iets gedetecteerd”, verhaalt hij. Vervolgens werd er actief gevraagd om in te loggen via een LogMeIn, software waarmee op afstand toegang verschaft kan worden tot een computer. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt door bedrijven voor medewerkers die vanaf huis de bedrijfsdesktop in willen.

Beide slachtoffers voldeden aan het verzoek. “En op beide computers zijn programma’s geïnstalleerd”, zegt de bron. “Ze hebben enkele minuten toegang gehad op die computers.” Maar de twee gedupeerden voelden zich toch niet zo lekker en belden de pc-hulpdienst, die de geïnstalleerde software zo snel mogelijk verwijderde. Voor zover bekend was dat snel genoeg om problemen te voorkomen.

Microsoft waarschuwt

Ook Microsoft Nederland is op de hoogte van de telefoonscammers. “Dit mag absoluut niet gebeuren”, zegt Julie de Widt-Bakker, corporate pr manager bij Microsoft Nederland. De softwaregigant waarschuwt voor de praktijken van telefoonscammers. “Microsoft pleegt geen ongevraagde telefoontjes om u te helpen uw computer te herstellen”.

De telefoonphishers kunnen zich ook voordoen als medewerkers van Microsoft Tech Support, die erop uit zijn virussen en spyware op pc’s te zetten. Microsoft adviseert geen persoonlijke gegevens af te staan en direct de verbinding te verbreken als iemand zegt van Microsoft Tech Support te zijn. Voor wie onverhoopt toch in de trucs trapt heeft Microsoft een stappenplan gemaakt om de schade zoveel mogelijk te beperken.

Bron: Webwereld. Zie ook Security.nl.

Boek vandaag uw student!

U kunt snel online een aanvraag doen. Uw eigen computerstudent neemt daarna contact met u op. Snel en eenvoudig.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!