Selecteer een pagina

 

 

 

 

 

 

Student aan Huis

Student aan Huis biedt computerhulp aan huis, net als wij: Uw Computerstudent. 
Maar wij hebben betere reviews, zijn goedkoper, en hebben geen verplicht abonnement. Vergelijk ons nu, of maak meteen een afspraak.

Slimme computerhulp aan huis, geen abonnement.

Bij Uw Computerstudent werken we met enthousiaste studenten die u graag helpen. U kunt eenvoudig een afspraak maken en hoeft daarvoor géén verplicht abonnement af te sluiten. Wel zo eerlijk, toch?

Onze belofte

N

Snel & Vakkundig

Een ervaren student aan huis.

N

Voordelig

Studenten zijn communicatief, intelligent en voordelig.

N

Voor al uw vragen

Wij kennen al uw apparaten: PC, Laptop, Tablet en telefoon.

Bent u lid van Studentaanhuis maar wilt u de volgende keer geholpen worden door Uw Computerstudent? Dat kan! We helpen u graag met onze overstapservice.

Afspraak maken

Maak nu een afspraak: na het invullen neemt onze student binnen 24 uur contact met u op. Hij of zij lost dan uw problemen op en beantwoordt al uw vragen. We hebben eerlijke tarieven en ervaren studenten.

Tijmen heeft mij goed geholpen. Als de Nobelprijs voor informatica zou bestaan, zou ik hem voordragen.

Petra de Wit

9
1883 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Een Slimme Computerstudent bij u aan Huis

 

 

Vakkundige Computerstudent aan Huis

Wij bieden vakkundige hulp bij u aan huis. Onze computerstudenten groeien op met de computer en weten het antwoord op al uw vragen! En weten ze het eens niet? Dan gaan ze voor u op zoek.

Uw eigen Student

Onze studenten wonen overal in Nederland en komen graag bij u aan huis om u te helpen. De student neemt de tijd en legt rustig uit, zodat u al uw vragen kunt stellen. Wel zo prettig, toch?

9

prima

Ben heeft ons prima geholpen. Alles duidelijk uitgelegd.Helemaal top!

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag mevrouw van der Wal. Bedankt voor uw positieve review en wat fijn dat u goed geholpen bent. Graag tot de volgende keer!

- MIERLO

Afspraak maken

De vervolg afspraak was niet helemaal goed gegaan en dan krijg je automatisch te maken met de wet van Murphy en gaan daarna zaken ook niet lekker. Ben netjes door een van de mensen gebeld en hebben uitgelegd waar het een en ander fout is gegaan en dat ze intern gaan verbeteren. De klacht die ik in eerste instantie had is dus netjes opgelost.
- Julianadorp

Prima geholpen.

Vandaag Bjord van Amersfoord aan de telefoon gehad,helaas kon hij niet veel voor me doen,omdat hij heeft geconstateerd dat mn harde schijf versleten is...maar ik mag wel zeggen dat hij nog wel heeft gekeken wat voor mij de beste laptop zou kunnen zijn..en dat hij ook bereid is om die te installeren mocht ik een nieuwe gaan kopen...dus ja..ik ben voor de eerste keer gebruikmakend van de organisatie computerstudent zeer tevreden over Bjorn.

Reactie van het bedrijf

Goedendag Miranda. Wat fijn om te horen dat u, ondanks dat uw probleem niet opgelost kon worden, toch goed geholpen bent! Bjord of één van de andere studenten staan de volgende keer weer voor u klaar. Fijne dag!

- Hoogersmilde

Overzetten gegevens van Imac naar MacBook

Overzetten gegevens van iMac naar MacBook en goed inregelen van de iCloud is een langdurig en dus kostbaar proces gebleken. Het heeft 3 bezoeken gekost en ruim 150,-. Ik had graag van te voren een kosten opgave/plan gehad. Achteraf tevreden hoe het nu is geregeld.
- Apeldoorn

Geweldig!

Ik wil Finn hartelijk bedanken voor de fantastische hulp die hij mij heeft gegeven. Hij was heel erg aardig en legde alles precies uit wat hij aan het doen was. Ik ben zeker van plan als er weer iets is hem te vragen en beveel hem zeker aan.

Reactie van het bedrijf

Beste Nel, wat leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent door Finn. Hij komt u graag nog eens helpen! Vriendelijke groeten van Uw Computerstudent

- Amsterdam
1883 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Boek vandaag uw student!

U kunt snel online een aanvraag doen. Uw eigen computerstudent neemt daarna contact met u op. Snel en eenvoudig.

Ideaal voor al uw vragen bij:

Computer

 • Opschonen en versnellen
 • Computerbeveiliging
 • Office Installeren
 • Internetproblemen oplossen
 • Windows en Apple
 • Mail instellen
 • Virussen verwijderen
 • Computerles en tips

Telefoon en tablet

 • Instellen van e-mail en internet
 • Hulp en uitleg bij gebruik
 • Downloaden van apps
 • Hulp bij Facebook, Whatsapp en andere apps
 • Opschonen en versnellen
 • Tabletles en tips

Al uw apparaten

 • Hulp bij bijvoorbeeld printers, televisies, smartwatches
 • Instellen van netwerken en NAS
 • We helpen ook met alle ‘slimme’ apparaten, dus ook met slimme verlichting en andere huisautomatisering
Ook voor computerles aan huis bent u bij ons aan het goede adres. Privéles of samen met een vriend of kennis, geheel in uw eigen tempo.

Veelgestelde vragen

 

Kan ik de afspraak nog annuleren?
Ja, geen enkel probleem! Tot 24 uur voor de afspraak kunt u kosteloos annuleren. Handig als u het ondertussen tóch zelf opgelost heeft.
Hoe werkt het?
We hebben het voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt:

U kunt een aanvraag doen via het formulier hierboven. Onze student plant vervolgens samen met u een afspraak in. Als u dat graag per mail of telefoon doet, dan kunt u dat gewoon aangeven. We houden daar graag rekening mee.

Onze student komt bij u aan huis en helpt bij al uw vragen en problemen. U mag er natuurlijk bij blijven en kunt zo meteen wat leren. Wel zo leuk!

Na de afspraak kunt u achteraf afrekenen. Bijvoorbeeld via een bankoverschrijving of via iDEAL. Net wat u prettig vindt. Nieuwe afspraak maken? U kunt ons altijd mailen of bellen, en we helpen u met uw ‘eigen’ student. Ideaal, toch?

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

Doordat we met studenten werken kunnen wij hele nette tarieven rekenen: € 9,00 per kwartier + € 8,50 voorfietskosten per afspraak. Een afspraak duurt ten minste 30 minuten. We hebben géén verplicht abonnement, dus u hoeft verder niets te betalen. Wel zo eerlijk, toch?

U kunt eenvoudig betalen. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken kunt u ons zowel online betalen (bijvoorbeeld via iDEAL) als offline, bijvoorbeeld met een eenmalige machtiging. U heeft dus geen internetbankieren nodig. Zo is er altijd wel een manier van betalen die voor u prettig en bekend is.

Kan ik de student vertrouwen?
Een logische vraag: u laat niet zomaar iemand in uw huis of aan uw computer. Juist daarom kunt u bij ons terecht.

Wij zijn gecertificeerd door ICTWaarborg. Dat betekent dat we eerlijk handelen, onze afspraken nakomen en veel kennis hebben. Wij hebben onze computerstudenten zorgvuldig geselecteerd op onder andere kennis en betrouwbaarheid. Daarnaast is onze student verplicht alles wat hij tijdens de afspraak ziet geheim te houden.

Van tevoren weet u de naam van de student die bij u aan huis komt. Zo kunt u, desgewenst, de identiteit van onze student controleren. Dan weet u zeker dat het goed zit.

Ook kunt u onafhankelijke reviews van klanten lezen: laat de mening van onze enthousiaste klanten u overtuigen.

Nu een afspraak maken?

Onze student staat voor u klaar! U kunt snel en gemakkelijk een online aanvraag doen. Onze student belt u binnen 24 uur op om een afspraak met u te maken.

Maak kennis met onze studenten.

Slim en vakkundig. Waar mogen we u bij helpen?

computerstudent rotterdam

Daniel, computerstudent in Rotterdam

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, of u het nou wilt of niet. Voor veel mensen is dat lastig, daarom help ik ze graag als computerstudent. Omdat ik weet wat voor verschil het kan maken, ga ik altijd tot het uiterste en vertrek ik pas als de klant tevreden is. Dat is wat mij Uw Computerstudent maakt.

Ricardo, computerstudent in Almere

Dit werk is vooral zo leuk door de blijdschap en vrolijkheid bij de klanten wanneer je hun probleem hebt opgelost, dan kan jij als student met een glimlach en tevreden naar huis.

Computerstudent zoetermeer

Max, computerstudent in Zoetermeer

Ik neem altijd alle tijd die nodig is om een probleem te verhelpen, daarnaast leg ik graag uit wat ik precies doe. Op deze manier heeft u als klant een goed werkend apparaat en ook meteen wat geleerd.

Boek vandaag uw student!

U kunt snel online een aanvraag doen. Uw eigen computerstudent neemt daarna contact met u op. Snel en eenvoudig.