Student aan Huis

Student aan Huis biedt computerhulp aan huis, net als wij: Uw Computerstudent. 
Maar wij hebben betere reviews, zijn goedkoper, en hebben geen verplicht abonnement. Vergelijk ons nu, of maak meteen een afspraak.

Slimme computerhulp aan huis, geen abonnement.

Bij Uw Computerstudent werken we met enthousiaste studenten die u graag helpen. U kunt eenvoudig een afspraak maken en hoeft daarvoor géén verplicht abonnement af te sluiten. Wel zo eerlijk, toch?

Onze belofte

N

Snel & Vakkundig

Een ervaren student aan huis.

N

Voordelig

Studenten zijn communicatief, intelligent en voordelig.

N

Voor al uw vragen

Wij kennen al uw apparaten: PC, Laptop, Tablet en telefoon.

Bent u lid van Studentaanhuis maar wilt u de volgende keer geholpen worden door Uw Computerstudent? Dat kan! We helpen u graag met onze overstapservice.

Afspraak maken

Maak nu een afspraak: na het invullen neemt onze student binnen 24 uur contact met u op. Hij of zij lost dan uw problemen op en beantwoordt al uw vragen. We hebben eerlijke tarieven en ervaren studenten.

Tijmen heeft mij goed geholpen. Als de Nobelprijs voor informatica zou bestaan, zou ik hem voordragen.

Petra de Wit

9
1878 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Een Slimme Computerstudent bij u aan Huis

 

 

Vakkundige Computerstudent aan Huis

Wij bieden vakkundige hulp bij u aan huis. Onze computerstudenten groeien op met de computer en weten het antwoord op al uw vragen! En weten ze het eens niet? Dan gaan ze voor u op zoek.

Uw eigen Student

Onze studenten wonen overal in Nederland en komen graag bij u aan huis om u te helpen. De student neemt de tijd en legt rustig uit, zodat u al uw vragen kunt stellen. Wel zo prettig, toch?

9

Uitstekend

Hoi Daan, hartstikke bedankt! Ik ben super blij met mijn werkplek nu.
- Rotterdam

in een woord helemaal geweldig!

Hallo computerstudent Daan, wij hadden een uitstekende hulp van Daan die ons uit de problemen geholpen heeft met de pop ups en nodeloze advertenties die alsmaar op het scherm verschenen. verder hadden we nog een paar voor ons belangrijke vragen en alles was heel snel opgelost op een klantvriendelijke en fijne manier door hem al met al wij waren blij met Daan. een dikke pluim!

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag meneer van Iersel. Ontzettend bedankt voor de pluim! Mocht u weer eens hulp nodig hebben, staat Daan of één van de andere slimme studenten voor u klaar. Fijne dag!

- Rotterdam

prima service

Een hele goede ervaring met Jordy. Eerlijk en deskundig.

Reactie van het bedrijf

Beste Marsha, Bedankt voor uw review en wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent! Jordy komt u graag nog eens helpen. Vriendelijke groeten van Uw Computerstudent

- Dongen

Nooit meer.

Ik had problemen met mijn mail en one drive. Na bezoek van de computerstudent zou het opgelost zijn wat niet het geval was. Opnieuw contact met hem opgenomen en hij zou met mede studenten overleggen hoe dit op te lossen. Vervolgens niks meer gehoord van hem. Inmiddels had ik na veel zoeken op internet zelf het probleem verholpen. Een mail gestuurd naar uw computerstudent leverde het antwoord op dat hij het vergeten was. Ik kreeg voor het bedrag dat ik betaald had een tegoed bon voor een jaar. Na 3 x aangegeven te hebben dat ik liever mijn geld terug had omdat ik niet weet [...]

Reactie van het bedrijf

Beste Eddy, U heeft het niet getroffen! Dit is absoluut niet hoe wij normaal gesproken te werk gaan. Nogmaals onze excuses hiervoor. We hebben u een tegoedbon aangeboden omdat we u graag onze goede service laten ervaren. Geeft u ons nog een kans? En laat u het ons even weten als de tegoedbon ongebruikt dreigt te verlopen? Uiteraard willen we u niet met lege handen achterlaten. Vriendelijke groet en hopelijk tot ziens, het team van Uw Computerstudent

- Apeldoorn

Perfect geholpen

na vervanging van de harde schijf waren enkele progamma's verdwenen, via Hulp op Afstand heeft Bjord van Amersvoort van Uw Computerstudent mij enorm geholpen , na enige vragen aan mij , heeft hij deze progamma's weer opnieuw geïnstalleerd, en mij uitleg gegeven hierover omdat er iets was veranderd hierin. duidelijk en begrijpelijk . als ik weer een probleem heb weet ik hem te vinden ..
- zuidholland
1878 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Boek vandaag uw student!

U kunt snel online een aanvraag doen. Uw eigen computerstudent neemt daarna contact met u op. Snel en eenvoudig.

Ideaal voor al uw vragen bij:

Computer

 • Opschonen en versnellen
 • Computerbeveiliging
 • Office Installeren
 • Internetproblemen oplossen
 • Windows en Apple
 • Mail instellen
 • Virussen verwijderen
 • Computerles en tips

Telefoon en tablet

 • Instellen van e-mail en internet
 • Hulp en uitleg bij gebruik
 • Downloaden van apps
 • Hulp bij Facebook, Whatsapp en andere apps
 • Opschonen en versnellen
 • Tabletles en tips

Al uw apparaten

 • Hulp bij bijvoorbeeld printers, televisies, smartwatches
 • Instellen van netwerken en NAS
 • We helpen ook met alle ‘slimme’ apparaten, dus ook met slimme verlichting en andere huisautomatisering
Ook voor computerles aan huis bent u bij ons aan het goede adres. Privéles of samen met een vriend of kennis, geheel in uw eigen tempo.

Veelgestelde vragen

 

Kan ik de afspraak nog annuleren?
Ja, geen enkel probleem! Tot 24 uur voor de afspraak kunt u kosteloos annuleren. Handig als u het ondertussen tóch zelf opgelost heeft.
Hoe werkt het?
We hebben het voor u zo eenvoudig mogelijk gemaakt:

U kunt een aanvraag doen via het formulier hierboven. Onze student plant vervolgens samen met u een afspraak in. Als u dat graag per mail of telefoon doet, dan kunt u dat gewoon aangeven. We houden daar graag rekening mee.

Onze student komt bij u aan huis en helpt bij al uw vragen en problemen. U mag er natuurlijk bij blijven en kunt zo meteen wat leren. Wel zo leuk!

Na de afspraak kunt u achteraf afrekenen. Bijvoorbeeld via een bankoverschrijving of via iDEAL. Net wat u prettig vindt. Nieuwe afspraak maken? U kunt ons altijd mailen of bellen, en we helpen u met uw ‘eigen’ student. Ideaal, toch?

Wat zijn de kosten en hoe kan ik betalen?

Doordat we met studenten werken kunnen wij hele nette tarieven rekenen: € 9,00 per kwartier + € 8,50 voorfietskosten per afspraak. Een afspraak duurt ten minste 30 minuten. We hebben géén verplicht abonnement, dus u hoeft verder niets te betalen. Wel zo eerlijk, toch?

U kunt eenvoudig betalen. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken kunt u ons zowel online betalen (bijvoorbeeld via iDEAL) als offline, bijvoorbeeld met een eenmalige machtiging. U heeft dus geen internetbankieren nodig. Zo is er altijd wel een manier van betalen die voor u prettig en bekend is.

Kan ik de student vertrouwen?
Een logische vraag: u laat niet zomaar iemand in uw huis of aan uw computer. Juist daarom kunt u bij ons terecht.

Wij zijn gecertificeerd door ICTWaarborg. Dat betekent dat we eerlijk handelen, onze afspraken nakomen en veel kennis hebben. Wij hebben onze computerstudenten zorgvuldig geselecteerd op onder andere kennis en betrouwbaarheid. Daarnaast is onze student verplicht alles wat hij tijdens de afspraak ziet geheim te houden.

Van tevoren weet u de naam van de student die bij u aan huis komt. Zo kunt u, desgewenst, de identiteit van onze student controleren. Dan weet u zeker dat het goed zit.

Ook kunt u onafhankelijke reviews van klanten lezen: laat de mening van onze enthousiaste klanten u overtuigen.

Nu een afspraak maken?

Onze student staat voor u klaar! U kunt snel en gemakkelijk een online aanvraag doen. Onze student belt u binnen 24 uur op om een afspraak met u te maken.

Maak kennis met onze studenten.

Slim en vakkundig. Waar mogen we u bij helpen?

computerstudent rotterdam

Daniel, computerstudent in Rotterdam

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, of u het nou wilt of niet. Voor veel mensen is dat lastig, daarom help ik ze graag als computerstudent. Omdat ik weet wat voor verschil het kan maken, ga ik altijd tot het uiterste en vertrek ik pas als de klant tevreden is. Dat is wat mij Uw Computerstudent maakt.

Ricardo, computerstudent in Almere

Dit werk is vooral zo leuk door de blijdschap en vrolijkheid bij de klanten wanneer je hun probleem hebt opgelost, dan kan jij als student met een glimlach en tevreden naar huis.

Computerstudent zoetermeer

Max, computerstudent in Zoetermeer

Ik neem altijd alle tijd die nodig is om een probleem te verhelpen, daarnaast leg ik graag uit wat ik precies doe. Op deze manier heeft u als klant een goed werkend apparaat en ook meteen wat geleerd.

Boek vandaag uw student!

U kunt snel online een aanvraag doen. Uw eigen computerstudent neemt daarna contact met u op. Snel en eenvoudig.