Word lid van Uw Computerstudent

Altijd korting op computerhulp      gratis online computerhulp      10% korting in onze webshop

Met het Lidmaatschap zijn we er altijd voor u. Want u kunt ons gratis al uw vragen stellen, ook na de afspraak. Op elke afspraak profiteert u weer van ledenkorting. En met onze gratis virusscanner (vanaf het Comfort lidmaatschap) bent u extra goed beschermd tegen virussen, ransomware en phishing. Zorgeloos dus!

Start nu uw lidmaatschap en profiteer direct van alle service die Uw Computerstudent te bieden heeft.

Voordelige hulp

Profiteer onbeperkt van ons exclusieve leden-tarief van € 7,50 per kwartier!

Jaarlijkse APK

Met onze kosteloze APK blijft uw apparaat snel, veilig en schoon. Elk jaar helpt een Online student u met een Online Computer APK.

10% ledenkorting in onze webshop

We hanteerden al scherpe prijzen, maar voor leden geldt nog 10% extra korting op virusscanners, Office licenties en meer.

Gratis hulp via WhatsApp en e-mail

Voor leden zijn we er niet alleen tijdens de afspraak: we geven gratis hulp op korte vragen, via WhatsApp en e-mail. 

Maar dat is nog niet alles:

U kunt onbeperkt gratis gebruik maken van onze Phishing Hulp, waarmee wij controleren of de e-mail die u kreeg echt is, of nep. En met onze ‘Help ik ben gehackt‘-service, staan we met spoed voor u klaar als het even tegenzit. En nieuwe ‘Comfort’ leden krijgen ook een gratis professionele virusscanner.

Hoe u de computer ook gebruikt: met ons lidmaatschap kunnen we u beter en tegen lagere kosten helpen. Zo kunt u veilig alle mogelijkheden verkennen. Wij staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft!

“Ik ben blij met mijn vaste student Max en wil niemand anders meer. Met het lidmaatschap krijg ik ook tussen de afspraken door alle hulp die ik wil!”

Een lid uit Utrecht

Doet u veel of weinig met de computer?
Er is altijd een lidmaatschap dat bij u past!

Word nu lid!

Word nu lid, en u profiteert net als al onze andere leden direct van:

  • Altijd korting op Computerhulp aan Huis en Online Computerhulp
  • Gratis vragen stellen per WhatsApp en e-mail en gratis Phishing-hulp
  • Gratis virusscanner van BitDefender ter waarde van 50,00 euro voor Comfort leden
  • Altijd 10% extra korting in onze Webwinkel, en unieke alleen-leden aanbiedingen
  • Korting van € 12,50 op de “Help, ik ben gehackt”-service! (ruim 62% korting)

Nu aan de slag!

Profiteer nu: als u nu het Comfort lidmaatschap afsluit kunt u meteen aan de slag met uw gratis premium virusscanner, en krijgt u direct één vast aanspreekpersoon voor het gratis stellen van al uw vragen via WhatsApp en e-mail. 

Zo werkt het Lidmaatschap

Met het Lidmaatschap kunnen we u nóg beter helpen! Zo krijgt u altijd korting, en mag u ons altijd alles vragen. Via WhatsApp en e-mail. Handig als u tijdens de afspraak goede tips gehad heeft, maar die net weer vergeten bent.

Als lid profiteert u van veel voordelen. Bijvoorbeeld:

Altijd korting op computerhulp

Leden profiteren van een exclusieve korting van ruim € 0,50, elk kwartier weer: een korting van ruim 5%! Zo kunt u ons zorgeloos inschakelen voor elk probleem. U krijgt onbeperkt korting op computerhulp aan huis en computerhulp op afstand.

 

 

Tijdens de afspraak kunt u al uw vragen stellen, maar daarna? Dan stuurt u ons gewoon een mailtje of een WhatsAppje! Leden mogen gratis en onbeperkt vragen stellen. We kunnen bijvoorbeeld adviseren welke nieuwe laptop voor u geschikt is, of we kunnen een gratis alternatief voor Microsoft Office aanraden. En we vertellen u of die ene e-mail phishing is, of veilig. Geen zorgen dus: Uw Computerstudent is er altijd!

Onbeperkt online computerhulp

Extra ledenkorting in onze webwinkel

In onze webwinkel vindt u populaire producten, zoals bijvoorbeeld Office, Windows en virusscanners. Leden krijgen altijd 10% extra korting op ons assortiment. En unieke extra kortingen, tot wel 50%, op tijdelijke alleen-leden aanbiedingen. En dat terwijl wij standaard al flinke kortingen bieden!

Met onze gratis jaarlijkse APK wordt uw laptop, computer, tablet of telefoon één keer per jaar gekeurd door een ervaren Keurmeester van Uw Computerstudent. De keuring gebeurt online: onze student logt in op uw computer, en zorgt dat deze weer helemaal vrij is van virussen, phishing, advertenties. En we controleren de snelheid en beveiliging. U kunt de afspraak gemakkelijk via onze site inboeken.

Gratis jaarlijkse APK

Vanaf het ‘Comfort’ lidmaatschap.

Gratis virusscanner en gratis backup

Vanaf het Comfort en Uitgebreid lidmaatschap.

Wij willen onze leden graag extra goed beschermen. Wij vinden dat iedereen een goede virusscanner en backup moet hebben. Want het kan vervelende situaties voorkomen. Daarom zorgen wij ervoor dat u goed beschermd bent tegen virussen, dataverlies en hackers. Vanaf ‘Comfort’ krijgt u een gratis professionele virusscanner (ter waarde van € 49,99). We hebben gekozen voor de Internet Security oplossing van BitDefender, één van de beste scanners volgens onze studenten. Hierbij zit ook uitgebreide bescherming tegen phishing, ransomware en andere malware. Vanaf Uitgebreid krijgt u er ook nog gratis onze eenvoudige en veilige backup-oplossing bij (die kost normaal gesproken € 60 per jaar). Binnen minuten te installeren, en zonder dat u een eigen schijf hoeft te kopen!

Veelgestelde vragen

Deze vragen stellen klanten ons vaak. Daarom beantwoorden we ze graag vast voor u. Heeft u een andere vraag? Dan kunt u ons altijd bellen: 085 888 22 55 of even mailen.

Wordt mijn lidmaatschap automatisch verlengd?

U kunt dit zelf kiezen.

Standaard staat automatisch verlengen aan. Zo bent u altijd beschermd en kunt u altijd profiteren van uw voordeel. Maar in uw account kunt u de volgende verlening eenvoudig uitzetten. 

We sturen u een e-mail als uw lidmaatschap verloopt, waarin we u ook laten weten of automatisch verlengen voor u aanstaat, en wanneer we het bedrag zullen afschrijven. Zo wordt u er nooit door verrast!

Vanaf wanneer is het lidmaatschap voordeliger?

Het lidmaatschap komt met veel voordelen, zoals een gratis virusscanner. Als u bijvoorbeeld het ‘Comfort’ lidmaatschap afsluit, heeft u het al terugverdiend als u nog niet één afspraak heeft gemaakt.

Maar vooral vaste klanten, die bijvoorbeeld 2 tot 5 afspraken per jaar maken, profiteren extra van de vaste ledenkorting op ons kwartiertarief. Want ook wij weten: uiteindelijk draait het de hulp van úw vaste computerstudent. Het enige wat wij willen doen, is dat zo goed mogelijk aanbieden. Daarom geven we onze leden graag een mooie korting op het kwartiertarief.

Is er een maximum aan de korting of gratis hulp?

De korting op ons kwartiertarief is onbeperkt. U kunt ons zo vaak inschakelen als u wilt. U krijgt elke afspraak weer korting.

We raden u wel aan onze Lidmaatschapsvoorwaarden even te lezen. Hierin staat bijvoorbeeld dat de korting alleen voor consumenten geldt, dus niet voor bedrijven. En alleen op hulp bij u aan huis, aan uw apparaten.

Aan de gratis online hulp zijn ook grenzen. We hebben het dan over “redelijk gebruik”. Dus u kunt onbeperkt vragen stellen, maar niet zóveel dat het onredelijk of oneerlijk wordt. Als u meer dan 5 keer zoveel vragen stelt als een gemiddeld lid, dan laten we u weten dat dit voor ons de grens is. Zo houden we de gratis hulp voor iedereen beschikbaar, tegen een eerlijke prijs. 

Verder mag u ons natuurlijk alles vragen, maar kan het zijn dat we sommige dingen niet kunnen doen. Als u bijvoorbeeld een nieuwe laptop nodig heeft, zoeken we er graag een paar voor u uit. Maar u kunt ons niet vragen om bijvoorbeeld uw website te bouwen. 

We hopen dat u ons al uw vragen stelt; daar zijn we voor! Als we uw vraag niet kunnen beantwoorden, dan geven we dat gewoon eerlijk aan. Ook dan denken we graag mee over hoe we deze vraag alsnog kunnen beantwoorden.

Krijgen leden ook meer service?

Vooropgesteld: we doen altijd 100% ons best om klanten goed te helpen. Ook als ze geen lid zijn.

Maar voor leden gaan we wel een stapje verder. We kunnen u bijvoorbeeld herinneren als uw virusscanner dreigt af te lopen. Of als het weer tijd wordt voor een APK. 

En als lid mag u ons altijd vragen stellen via Whatsapp en e-mail. We doen ons best om uw vraag per Whatsapp of e-mail te beantwoorden. Lukt dat niet, dan plannen we graag, in overleg met u, een afspraak voor u in.

Zo profiteert u dus van een veel laagdrempeligere service. Dus ja: leden krijgen méér service!

Wat krijg ik voor backup?
Bij Uw Computerstudent hebben we onze eigen slimme online backup gelanceerd, in samenwerking met Jottacloud. Hiervoor betalen klanten tussen de 4,50 en 12,50 euro per maand. U krijgt gratis 250 GB backupruimte (het ‘Goede Backup’ abonnement).

Dat is voor bijna al onze klanten meer dan genoeg. Maar is het toch te weinig? Dan krijgt u een flinke korting op onze andere backup-abonnementen!

Wat krijg ik voor virusscanner?
Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen een goede virusscanner heeft. Dat is de basis voor veilig online computeren. Daarom krijgt u goede virusscanner voor één computer van ons cadeau, vanaf het Comfort lidmaatschap. Dat kan een macOS of een Windows computer zijn.

De virusscanner is van BitDefender, één van de beste op dit moment. Deze scanner werkt fijn, is toegankelijk en vertraagt weinig. En, niet onbelangrijk, hij haalt hele hoge scores op de detectie van virussen.

Deze scanner kost normaal gesproken 49,99 bij BitDefender, maar bij ons krijgt u ‘m helemaal gratis! Wilt u meer computers beschermen? Dan krijgt u een flinke korting op de bescherming van deze computers.

 

Op het Lidmaatschap zijn de Voorwaarden Lidmaatschap Uw Computerstudent van toepassing. Daarin staat onder andere beschreven welke voordelen u geniet als lid en wanneer we uw lidmaatschap verlengen. We raden u aan de voorwaarden te lezen alvorens het lidmaatschap te starten. U kunt de Lidmaatschapsvoorwaarden hier lezen.

Heeft u een vraag over onze voorwaarden? Dan kunt u ons altijd bellen: 085 888 22 55 of even mailen.

Word nu lid van Uw Computerstudent en profiteer:

Jaarlijkse APK

10% extra ledenkorting in onze webwinkel

Gratis hulp via WhatsApp en e-mail