Uw Computerstudent: dé bijbaan voor studenten!

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Ben je handig met computers en wil je daar graag je werk van maken? Lijkt het je leuk om met klanten op zoek te gaan naar oplossingen voor computerproblemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Uw Computerstudent is altijd op zoek naar nieuwe studenten. Werken voor Uw Computerstudent betekent het volgende:

  • Vrijheid
    Wijzig zo vaak je wil je beschikbaarheid en plan je eigen afspraken met jouw klanten: precies wanneer het jou uitkomt. En wij zorgen ervoor dat je zoveel werk hebt als je wilt.
  • Een mooi uurloon
    Bij Uw Computerstudent krijg je een mooi salaris bestaande uit een vaste voorfietsvergoeding plus uurloon (zie onderstaande pdf).
  • Werken met jouw passie
    Wanneer je graag met computers werkt dan ben je bij ons aan het goede adres. Klanten schakelen je in voor diverse computerproblemen. Jij bent de expert, klanten leren graag van je!

Klik hier voor meer informatie over werken bij Uw Computerstudent (pdf).

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar (aankomende) studenten HBO of WO in alle studierichtingen, met een sterke affiniteit met IT, en studenten MBO in de richting ICT. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief sterk bent: niet alleen zul je computerproblemen oplossen, ook leg je uit aan de klant hoe je dat gedaan hebt of geef je les. Zie ook het document “Kom jij ons team versterken?” voor meer informatie over het profiel en wat wij jou bieden!

Als je bij ons aan de slag gaat leren wij je alles wat je moet weten tijdens de intake. En in onze kennisbank (wiki) vind je antwoorden op veel voorkomende problemen. Handig: dan hoef je niet steeds zelf het wiel uit te vinden. Wel verwachten we natuurlijk dat jij zelf in staat bent met deze oplossingen te komen, als het antwoord er niet tussen staat. Jij bent de expert.

Solliciteren

Uitgebreide informatie, bijvoorbeeld over het profiel waarnaar we zoeken en over onze werkwijze, vind je in het document “Kom jij ons team versterken?”. Kijk hier goed naar.

Heb je dit doorgelezen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Nadat we je sollicitatie gelezen hebben nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek, waarna je al snel aan de slag kunt.

Uw Computerstudent aan het wek

Solliciteren?

Uitgebreide informatie, bijvoorbeeld over het profiel waarnaar we zoeken en over onze werkwijze, vind je in het document “Kom jij ons team versterken?”. Kijk hier goed naar.

Heb je dit doorgelezen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet! Nadat we je sollicitatie gelezen hebben nodigen we je uit voor een persoonlijke selectie en intake, waarna je al snel aan de slag kunt.

Vacatures hoofdkantoor

Geen student, wel op zoek naar een baan? Wij zoeken jou! Op ons hoofdkantoor zoeken we momenteel een medewerker klantenservice en een office manager. Lees snel verder!