Computerstudent

Ben je handig met computers en wil je daar graag je werk van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer nu en ga al volgende week aan de slag!

Uw Computerstudent is op zoek naar enthousiaste studenten. Ben je handig met computers en wil je daar graag je werk van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer nu en ga al volgende week aan de slag! Daarom wil jij voor Uw Computerstudent aan de slag:

Baas over je eigen agenda

Wijzig zo vaak je wil je beschikbaarheid en plan je eigen afspraken met jouw klanten: precies wanneer het jou uitkomt. En wij zorgen ervoor dat je zoveel werk hebt als je wilt.

Goed verdienen

Bij Uw Computerstudent krijg je een mooi uurloon én een vaste voorfietsvergoeding. Meer informatie (pdf)?

Interessant werk

Wanneer je graag met computers werkt dan ben je bij ons aan het goede adres. Klanten schakelen je in voor diverse computerproblemen. Jij bent de expert, klanten leren graag van je!

Solliciteer nu

Aan de slag als Computerstudent? Wij zoeken jou! Solliciteer nu en help binnen een week je eerste klant!

“Bedankt voor deze geweldige kans en de beste bijbaan, ever.”

Een oud-computerstudent

Computerstudent gezocht in Amsterdam

Uw Computerstudent is op zoek naar enthousiaste Amsterdamse studenten. Ben je handig met computers en wil je daar graag je werk van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer nu en ga al volgende week aan de slag!

Computerstudent gezocht in Utrecht

Uw Computerstudent is op zoek naar enthousiaste Utrechtse studenten. Ben je handig met computers en wil je daar graag je werk van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer nu en ga al volgende week aan de slag!

Computerstudent gezocht in Vlissingen en/of Middelburg

Uw Computerstudent is op zoek naar enthousiaste Zeeuwse studenten. Ben je handig met computers en wil je daar graag je werk van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer nu en ga al volgende week aan de slag!

Computerstudent gezocht in Eindhoven

Uw Computerstudent is op zoek naar enthousiaste studenten uit Eindhoven. Ben je handig met computers en wil je daar graag je werk van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer nu en ga al volgende week aan de slag!

Computerstudent gezocht in Alkmaar

Uw Computerstudent is op zoek naar enthousiaste studenten uit Alkmaar. Ben je handig met computers en wil je daar graag je werk van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer nu en ga al volgende week aan de slag!

Computerstudent gezocht in Haarlem

Uw Computerstudent is op zoek naar enthousiaste studenten uit Haarlem. Ben je handig met computers en wil je daar graag je werk van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer nu en ga al volgende week aan de slag!

Computerstudent gezocht in Leeuwarden (en andere plekken in Friesland)

Uw Computerstudent is op zoek naar enthousiaste studenten uit Leeuwarden. Ben je handig met computers en wil je daar graag je werk van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer nu en ga al volgende week aan de slag!

Computerstudent gezocht in Tilburg

Uw Computerstudent is op zoek naar enthousiaste studenten uit Tilburg. Ben je handig met computers en wil je daar graag je werk van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer nu en ga al volgende week aan de slag!

Computerstudent gezocht in Arnhem

Uw Computerstudent is op zoek naar enthousiaste studenten uit Arnhem. Ben je handig met computers en wil je daar graag je werk van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer nu en ga al volgende week aan de slag!

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar (aankomende) studenten HBO of WO in alle studierichtingen, met een sterke affiniteit met IT, en studenten MBO in de richting ICT. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief sterk bent: niet alleen zul je computerproblemen oplossen, ook leg je uit aan de klant hoe je dat gedaan hebt of geef je les. Zie ook het document “Kom jij ons team versterken?” voor meer informatie over het profiel en wat wij jou bieden!

Aan de slag!

Als je bij ons aan de slag gaat leren wij je alles wat je moet weten tijdens de intake. En in onze kennisbank (wiki) vind je antwoorden op veel voorkomende problemen. Handig: dan hoef je niet steeds zelf het wiel uit te vinden. Wel verwachten we natuurlijk dat jij zelf in staat bent met deze oplossingen te komen, als het antwoord er niet tussen staat. Jij bent de expert.

Super slimme sollicitatie tips!

Leuk dat je wil solliciteren bij Uw Computerstudent! Voordat je klanten bij jou in de buurt gaat helpen, moet je eerst bij ons solliciteren. Noah van Uw Computerstudent geeft je graag enkele tips voor een super goede sollicitatie! Wellicht is dit je eerste bijbaan, of wil je graag leren hoe jouw sollicitatie (nog) beter kan. Dan ben je hier aan het juiste adres!

De eerste stap van het solliciteren bij Uw Computerstudent is het invullen van dit formulier. Als er nog vragen zijn naar aanleiding van dit formulier volgt er een ander formulier. Zo zorgen we ervoor dat we alle benodigde informatie hebben om goed te kunnen beoordelen of je bij het Uw Computerstudent-team past. Denk bij het invullen van de formulieren aan het volgende:

 • Liever te veel informatie dan te weinig! Wees niet te summier in je antwoorden, beantwoord dus niet met één zin maar vertel ons alles wat je weet.
 • Let erop dat je correcte Nederlandse spelling en grammatica gebruikt; wel zo netjes!
 • Een CV bijvoegen is niet verplicht, maar wel aan te raden.
 • Bedenk welke eerste indruk je maakt, voor zowel met het formulier als op het eventuele Skype gesprek.
 • Lees dit pdf document door ter voorbereiding op het werk!
 • Je mag een snelle reactie per e-mail van ons verwachten. Tijdig reageren aan jouw kant wordt dan ook zeker gewaardeerd.
 • Laat ten slotte je sollicitatieformulier controleren door familie/vriend, wellicht hebben zij nog verbeterpunten!

Nadat jouw sollicitatieformulier is beoordeeld op verschillende aspecten, word je (wellicht) uitgenodigd voor een Skype sollicitatiegesprek. Dat kan dus gewoon vanuit huis, wel zo handig met werknemers vanuit het hele land. Hou voor het gesprek rekening met het volgende:

 • Wees goed voorbereid; zorg ervoor dat je een werkende microfoon en camera hebt.
 • Bedenk van tevoren welke vragen er worden gesteld; ongetwijfeld wordt er gevraagd waarom je hier wil werken.
 • Wees tijdig online en proactief in het gesprek: vertel iets over jezelf om het gesprek op gang te brengen.
 • Je hoeft niet ‘in pak’ voor het gesprek, maar passende kleding zorgt voor een goede (eerste) indruk!
 • Stel tijdens het gesprek vragen en/of vraag om verheldering als je twijfelt.
 • Laat merken dat je bereid bent om (bij te) leren.
 • En ben je zenuwachtig? Dat hoort er bij! Het is volkomen normaal om een beetje zenuwachtig te zijn voor een sollicitatiegesprek, zeker bij zo’n leuk bedrijf. Maar laat je niet leiden door je zenuwen.
w

Even appen?

 

Heb je een vraag over de vacature of wil je graag meer informatie? Noah weet alles over werken bij Uw Computerstudent en beantwoordt graag al je vragen. Voeg ons nummer meteen toe:

085 888 22 55

 

“Ik doe mijn best om er voor te zorgen dat jij op je plek zit bij Uw Computerstudent. Ik denk graag met je mee om te kijken hoe we jouw kwaliteiten het best kunnen benutten!”

Angie van Wijngaarden

De volgende dag pak ik, na college, de fiets naar de klant. Ik zoek in de app nog even het adres erbij en lees meteen nog even de opdracht door: “Mijn computer is traag, kunt u daar wat aan doen?”. Ook staat er nog iets over gekke foutmeldingen... We gaan het zien!

Twee uur later. De traagheid was snel verholpen. Even wat opstartprogramma’s en achtergrondservices uitschakelen, het register opschonen. Je kent het wel. Voor de foutmeldingen moest ik wat langer zoeken. Het bleek te maken te hebben met een verouderd programma. Even updaten,en klaar! Meteen maar even de virusscanner nagekeken en een scan gedaan. Dan is de klant er voorlopig weer klaar voor! Samen met de klant reken ik de afspraak af via het online Uw Computerstudent Werkbriefje. Klaar. Door het Vondelpark fiets ik weer richting huis.

Een dag in het leven van een Computerstudent

Over ons.

Je gaat niet zomaar ergens werken. Als je bij ons aan de slag gaat dan kies je voor enthousiaste klanten, uitdagend werk en een bedrijf waar je trots op kunt zijn. Bij Uw Computerstudent zijn we namelijk niet snel tevreden. Onze klanten geven ons een 9,1, één van de hoogste klantwaarderingscijfers in de hele industrie! En toch zijn we niet tevreden. We blijven verbeteren. Doe jij mee?

Ons kantoor is in Amsterdam, maar je werkt gewoon vanuit huis. Bij jou in de buurt. Je bent natuurlijk altijd welkom voor een kop koffie of de vrijdagmiddagborrel!

Solliciteer nu!

Uitgebreide informatie, bijvoorbeeld over het profiel waarnaar we zoeken en over onze werkwijze, vind je in het document "Kom jij ons team versterken?". Kijk hier goed naar. Heb je dit doorgelezen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!


Enthousiaste klanten

Eén van de leukste aspecten van ons werk is als we zien dat een klant helemaal tevreden is als we weggaan. We krijgen dan ook vaak 'fanmail' van enthousiaste klanten. Gemiddeld geven klanten ons zelfs een 9,1!

Ik had al veel eerder uw bedrijf moeten inschakelen! Vanaf nu ga ik alle "problemen" noteren voor de volgende keer.

W. Postma-Eggink

Maurits heeft mij uitstekend geholpen en al mijn vragen beantwoord. Hij bezit het vermogen om dingen waar de klant geen verstand van heeft begrijpelijk uit te leggen. Graag zou ik hem aanbevelen!

Een klant in Utrecht

Op de afgesproken tijd stapte de computerstudent Noah binnen. Hij begint direct, na mijn te hebben aangehoord. En laat zien wat hij doet, legt uit wat er gebeurt. En doet alles zeer overtuigend en trefzeker. Ik was wel wat gewend wat heel jonge mensen betreft. Maar zo overtuigend niet!

Een klant in Schiedam