Computerstudent

Ben je handig met computers en wil je daar graag je werk van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer nu en ga al volgende week aan de slag!

Uw Computerstudent is op zoek naar enthousiaste studenten. Ben je handig met computers en wil je daar graag je werk van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer nu en ga al volgende week aan de slag! Daarom wil jij voor Uw Computerstudent aan de slag:

026 wall calendar

Baas over je eigen agenda

Wijzig zo vaak je wil je beschikbaarheid en plan je eigen afspraken met jouw klanten: precies wanneer het jou uitkomt. En wij zorgen ervoor dat je zoveel werk hebt als je wilt.

Tekengebied 1 2 e1523622828528

Goed verdienen

Bij Uw Computerstudent krijg je een mooi uurloon én een vaste voorfietsvergoeding.

027 student 2

Interessant werk

Wanneer je graag met computers werkt dan ben je bij ons aan het goede adres. Klanten schakelen je in voor diverse computerproblemen. Jij bent de expert, klanten leren graag van je!

Solliciteer nu

Aan de slag als Computerstudent? Wij zoeken jou! Solliciteer nu en help binnen een week je eerste klant!

“Bedankt voor deze geweldige kans en de beste bijbaan, ever.”

Een oud-computerstudent

Tekengebied 1 1 e1523625894361

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar (aankomende) studenten HBO of WO in alle studierichtingen, met een sterke affiniteit met IT, en studenten MBO in de richting ICT. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief sterk bent: niet alleen zul je computerproblemen oplossen, ook leg je uit aan de klant hoe je dat gedaan hebt of geef je les.

023 learning

Aan de slag!

Als je bij ons aan de slag gaat leren wij je alles wat je moet weten tijdens de intake. En in onze kennisbank (wiki) vind je antwoorden op veel voorkomende problemen. Handig: dan hoef je niet steeds zelf het wiel uit te vinden. Wel verwachten we natuurlijk dat jij zelf in staat bent met deze oplossingen te komen, als het antwoord er niet tussen staat. Jij bent de expert.

Super slimme sollicitatie tips!

Leuk dat je wil solliciteren bij Uw Computerstudent! Voordat je klanten bij jou in de buurt gaat helpen, moet je eerst bij ons solliciteren. Noah van Uw Computerstudent geeft je graag enkele tips voor een super goede sollicitatie! Wellicht is dit je eerste bijbaan, of wil je graag leren hoe jouw sollicitatie (nog) beter kan. Dan ben je hier aan het juiste adres!

De eerste stap van het solliciteren bij Uw Computerstudent is het invullen van dit formulier. Als er nog vragen zijn naar aanleiding van dit formulier volgt er een ander formulier. Zo zorgen we ervoor dat we alle benodigde informatie hebben om goed te kunnen beoordelen of je bij het Uw Computerstudent-team past. Denk bij het invullen van de formulieren aan het volgende:

 • Liever te veel informatie dan te weinig! Wees niet te summier in je antwoorden, beantwoord dus niet met één zin maar vertel ons alles wat je weet.
 • Let erop dat je correcte Nederlandse spelling en grammatica gebruikt; wel zo netjes!
 • Een CV bijvoegen is niet verplicht, maar wel aan te raden.
 • Bedenk welke eerste indruk je maakt, voor zowel met het formulier als op het eventuele Skype gesprek.
 • Je mag een snelle reactie per e-mail van ons verwachten. Tijdig reageren aan jouw kant wordt dan ook zeker gewaardeerd.
 • Laat ten slotte je sollicitatieformulier controleren door familie/vriend, wellicht hebben zij nog verbeterpunten!

Nadat jouw sollicitatieformulier is beoordeeld op verschillende aspecten, word je (wellicht) uitgenodigd voor een Skype sollicitatiegesprek. Dat kan dus gewoon vanuit huis, wel zo handig met werknemers vanuit het hele land. Hou voor het gesprek rekening met het volgende:

 • Wees goed voorbereid; zorg ervoor dat je een werkende microfoon en camera hebt.
 • Bedenk van tevoren welke vragen er worden gesteld; ongetwijfeld wordt er gevraagd waarom je hier wil werken.
 • Wees tijdig online en proactief in het gesprek: vertel iets over jezelf om het gesprek op gang te brengen.
 • Je hoeft niet ‘in pak’ voor het gesprek, maar passende kleding zorgt voor een goede (eerste) indruk!
 • Stel tijdens het gesprek vragen en/of vraag om verheldering als je twijfelt.
 • Laat merken dat je bereid bent om (bij te) leren.
 • En ben je zenuwachtig? Dat hoort er bij! Het is volkomen normaal om een beetje zenuwachtig te zijn voor een sollicitatiegesprek, zeker bij zo’n leuk bedrijf. Maar laat je niet leiden door je zenuwen.
w

Even appen?

 

Heb je een vraag over de vacature of wil je graag meer informatie? Noah weet alles over werken bij Uw Computerstudent en beantwoordt graag al je vragen. Voeg ons nummer meteen toe:

085 888 22 55

 

“Ik doe mijn best om er voor te zorgen dat jij op je plek zit bij Uw Computerstudent. Ik denk graag met je mee om te kijken hoe we jouw kwaliteiten het best kunnen benutten!”

angierondje

Angie van Wijngaarden

De volgende dag pak ik, na college, de fiets naar de klant. Ik zoek in de app nog even het adres erbij en lees meteen nog even de opdracht door: “Mijn computer is traag, kunt u daar wat aan doen?”. Ook staat er nog iets over gekke foutmeldingen... We gaan het zien!

Twee uur later. De traagheid was snel verholpen. Even wat opstartprogramma’s en achtergrondservices uitschakelen, het register opschonen. Je kent het wel. Voor de foutmeldingen moest ik wat langer zoeken. Het bleek te maken te hebben met een verouderd programma. Even updaten,en klaar! Meteen maar even de virusscanner nagekeken en een scan gedaan. Dan is de klant er voorlopig weer klaar voor! Samen met de klant reken ik de afspraak af via het online Uw Computerstudent Werkbriefje. Klaar. Door het Vondelpark fiets ik weer richting huis.

Een dag in het leven van een Computerstudent

Logo pc en tekst white 700

Over ons.

Je gaat niet zomaar ergens werken. Als je bij ons aan de slag gaat dan kies je voor enthousiaste klanten, uitdagend werk en een bedrijf waar je trots op kunt zijn. Bij Uw Computerstudent zijn we namelijk niet snel tevreden. Onze klanten geven ons een 9,1, één van de hoogste klantwaarderingscijfers in de hele industrie! En toch zijn we niet tevreden. We blijven verbeteren. Doe jij mee?

Ons kantoor is in Amsterdam, maar je werkt gewoon vanuit huis. Bij jou in de buurt. Je bent natuurlijk altijd welkom voor een kop koffie of de vrijdagmiddagborrel!

Solliciteer nu!

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!