Over ons

Uw Computerstudent is de Studenten Computerhulp van Nederland. Sinds onze oprichting in 2010 stelden we de klant centraal. Door te werken met slimme en enthousiaste studenten zijn we voordelig en klantvriendelijk. Ervaar ook het verschil!

Wij bieden vakkundige hulp bij u aan huis. Onze Computerstudenten groeien op met de computer en weten het antwoord op al uw vragen. Onze studenten wonen overal in Nederland en komen bij u thuis of op kantoor om u te helpen.

Klantvriendelijk

U, onze klant, staat centraal. Dat ziet u terug in onze eerlijke tarieven en in onze uitstekende reviews: gemiddeld een 8,8 op de onafhankelijke site KiyOh. Maak snel een afspraak en ervaar onze service!

Kwaliteit

We vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Wij onderscheiden ons van concurrenten door onze ICTWaarborg certificering, een waarborg van kwaliteit en service. Ook trainen we ons team doorlopend, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Zo bieden we u een slimme student waar u écht iets aan heeft.

“Mijn eigen student Jacco is een geweldige en kundige man. Hij ging direct aan de slag en vroeg duidelijk en direct wat de problemen zijn. Hij wist voor al mijn vragen een goede oplossing. Meer dan lof voor mijn student”

Meneer Boonstra

Rotterdam

Maak kennis met onze studenten.

Slim en vakkundig. Waar mogen we u bij helpen? 

Ricardo, computerstudent in Almere

Dit werk is vooral zo leuk door de blijdschap en vrolijkheid bij de klanten wanneer je hun probleem hebt opgelost, dan kan jij als student met een glimlach en tevreden naar huis.

Joris, computerstudent in Utrecht

Ik vind het altijd heel leuk om te zien dat klanten zo blij kunnen worden van de opgeloste problemen. Hoe klein het probleem ook is, het kan voor de klant heel vervelend zijn als zij er niet uit komen. Ook help ik u graag met uw website.

Koen, computerstudent in Roelofarendsveen

Duidelijke en heldere uitleg staat bij mij centraal. Ik vertrek niet totdat het probleem opgelost is en de klant tevreden is.

Jan Mooiweer, computerstudent in Etten-Leur

Als computerstudent help ik graag klanten met het inrichten van de computer en het geven van uitleg in Breda en Roosendaal. Ik ben pas blij als ik een tevreden klant de deur met een glimlach dicht zie doen na mijn vertrek.

Boek vandaag uw student!

U kunt snel online een aanvraag doen. Uw eigen computerstudent neemt daarna contact met u op. Snel en eenvoudig.

Onze tarieven

}

€ 8,50

Voorfietskosten

}

€ 7,00

Per kwartier

Minimale afspraakduur is een half uur
N

Snel & Vakkundig

Een ervaren student aan huis.

N

Voordelig

Studenten zijn communicatief, intelligent en voordelig.

N

Voor al uw vragen

Wij kennen al uw apparaten: PC, Laptop, Tablet en telefoon.

Waar mag Uw Computerstudent u mee helpen?

Maak nu een afspraak met onze enthousiaste student!