Over ons

Uw Computerstudent is de Studenten Computerhulp van Nederland. Sinds onze oprichting in 2010 stelden we de klant centraal. Door te werken met slimme en enthousiaste studenten zijn we voordelig en klantvriendelijk. Ervaar ook het verschil!

Wij bieden vakkundige hulp bij u aan huis. Onze Computerstudenten groeien op met de computer en weten het antwoord op al uw vragen. Onze studenten wonen overal in Nederland en komen bij u thuis of op kantoor om u te helpen.

Klantvriendelijk

U, onze klant, staat centraal. Dat ziet u terug in onze eerlijke tarieven en in onze uitstekende reviews: gemiddeld een 9.1 op de onafhankelijke site KiyOh. Maak snel een afspraak en ervaar onze service!

Kwaliteit

We vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Wij onderscheiden ons van concurrenten door onze ICTWaarborg certificering, een waarborg van kwaliteit en service. Ook trainen we ons team doorlopend, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Zo bieden we u een slimme student waar u écht iets aan heeft.

Gemiddelde beoordeling

%

Beveelt ons aan

Beste Studenten Computerhulp van Nederland

Wie zijn wij?

Louren van Garderen

Louren van Garderen

Oprichter

Ooit begon ik voor mijzelf als Uw Computerstudent. Toen nog alleen. Ik bouwde een bedrijf rond mijn passie, mensen helpen. Ik vind het tof om te zien dat zoveel studenten hetzelfde werk nu doen, met net zoveel passie.

Angie van Wijngaarden

Angie van Wijngaarden

Office Manager

Ik sta voor u klaar! Samen met mijn team van helpdesk-studenten zorg ik ervoor dat u altijd goed geholpen wordt.

Aanvraag

Heeft u een computervraag of problemen? U kunt ons gemakkelijk bereiken via 085 888 22 55 of [email protected] Na het ontvangen van uw aanvraag wordt deze beoordeeld door ons Helpdesk-team. Zij gaan gelijk op zoek naar een geschikte student bij u in de buurt.

Contact

Uw eigen Computerstudent neemt binnen 24 uur contact op om een afspraak in te plannen. U kunt eventueel uw probleem toelichten en de student alvast wat vragen.

Afspraak

Op de afgesproken datum en tijd komt de student bij u langs om u te helpen met uw vragen en problemen.Hij of zij zal de afspraak dan slim plannen. Daarna gaan we aan de slag. U kunt er dan bij blijven zitten (stel vooral vragen!), maar u kunt de student ook zijn/haar gang laten gaan.

Afrekenen

Aan het eind van de afspraak neemt de student uw wensenlijstje nog eens door, om te laten zien wat er veranderd is. U kunt daarna betalen op een manier die u prettig vindt: bijvoorbeeld via iDEAL, of offline, via een eenmalige machtiging of overschrijving. U hoeft dus geen geld in huis te halen.

Na de afspraak

Ook na de afspraak staan we voor u klaar. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons of met Uw eigen Computerstudent. Wel zo handig, want hij/zij weet precies wat er gebeurd is tijdens de afspraak.

Onze tarieven

9,00

 

Per kwartier

Bent u lid? Dan betaalt u €8,00 per kwartier!

Minimale afspraakduur is een half uur

 

€ 8,50

Voorfietskosten

N

Snel & Vakkundig

Een ervaren student aan huis.

N

Voordelig

Studenten zijn communicatief, intelligent en voordelig.

N

Voor al uw vragen

Wij kennen al uw apparaten: PC, Laptop, Tablet en telefoon.

“Mijn eigen student Jacco is een geweldige en kundige man. Hij ging direct aan de slag en vroeg duidelijk en direct wat de problemen zijn. Hij wist voor al mijn vragen een goede oplossing. Meer dan lof voor mijn student”

Meneer Boonstra

Rotterdam

Maak kennis met onze studenten.

Slim en vakkundig. Waar mogen we u bij helpen? 

Ricardo, computerstudent in Almere

Dit werk is vooral zo leuk door de blijdschap en vrolijkheid bij de klanten wanneer je hun probleem hebt opgelost, dan kan jij als student met een glimlach en tevreden naar huis.

computerstudent rotterdam

Daniel, computerstudent in Rotterdam

Tegenwoordig is bijna alles digitaal, of u het nou wilt of niet. Voor veel mensen is dat lastig, daarom help ik ze graag als computerstudent. Omdat ik weet wat voor verschil het kan maken, ga ik altijd tot het uiterste en vertrek ik pas als de klant tevreden is. Dat is wat mij Uw Computerstudent maakt.

Jan, computerstudent in Etten-Leur

Als computerstudent help ik graag klanten met het inrichten van de computer en het geven van uitleg in Breda en Roosendaal. Ik ben pas blij als ik een tevreden klant de deur met een glimlach dicht zie doen na mijn vertrek.

Computerstudent zoetermeer

Max, computerstudent in Zoetermeer

Ik neem altijd alle tijd die nodig is om een probleem te verhelpen, daarnaast leg ik graag uit wat ik precies doe. Op deze manier heeft u als klant een goed werkend apparaat en ook meteen wat geleerd.

Computerstudent in Rotterdam

Noah, computerstudent in Rotterdam

Van kinds af aan al bezig met computers en daar nu mijn werk van gemaakt. Computerstudent in Rotterdam en Den Haag. Ook actief op de helpdesk: klantentevredenheid blijft het belangrijkst!

Boek vandaag uw student!

U kunt snel online een aanvraag doen. Uw eigen computerstudent neemt daarna contact met u op. Snel en eenvoudig.