Over ons

Uw Computerstudent is de Studenten Computerhulp van Nederland. Voor ons staat de klant op nummer 1. We doen er alles aan om er voor te zorgen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt door één van onze slimme studenten. Door te werken met slimme en enthousiaste studenten zijn we voordelig en klantvriendelijk. Ervaar ook het verschil!

De oprichter van Uw Computerstudent begon in 2010 met het helpen van klanten met computerproblemen. Hij merkte dat er behoefte was aan slimme studenten die voor een voordelig tarief computerhulp en computerles konden geven. Vanuit zijn eigen ervaring als Computerstudent is hij begonnen met Uw Computerstudent.

Wij bieden vakkundige hulp bij u aan huis. Onze Computerstudenten groeien op met de computer, tablet, smartphone, wifi, printers en andere apparaten en weten het antwoord op al uw vragen. Onze studenten wonen overal in Nederland en komen bij u thuis of op kantoor om u te helpen.

Klantvriendelijk

Wij vinden onze klanten het allerbelangrijkste. Dat ziet u terug in onze eerlijke tarieven en in onze uitstekende reviews: gemiddeld een 9.2 op de onafhankelijke site KiyOh. Wij streven er naar om al onze klanten super goed te helpen. Wij hebben dan ook een 100% kwaliteitsgarantie.

Uw eigen Computerstudent. Bent u één keer door ons geholpen dan heeft u uw éigen computerstudent aan huis: elke volgende afspraak helpen we u met uw eigen student. Wel zo prettig!

 

Kwaliteit

We vinden het belangrijk om kwaliteit te leveren. Wij onderscheiden ons van concurrenten door onze ICTWaarborg certificering, een waarborg van kwaliteit en service. Wij hebben een streng selectieproces, en werken alleen met studenten als zij van klanten goede scores krijgen.​ We nemen niet iedereen aan: we selecteren iedereen persoonlijk, en werken met slimme en ervaren studenten.
We zijn het enige studentenbedrijf dat studenten via een eigen (online) leeromgeving traint. Zo zijn onze studenten goed voorbereid op al uw vragen!

Gemiddelde beoordeling

%

Beveelt ons aan

Beste computerhulp van Nederland

Wie zijn wij?

Noah Ras

Noah Ras

Eigenaar

In 2015 begon ik als jonge pup bij Uw Computerstudent. Het bedrijf zette klantgerichtheid toen al op nummer 1 en stelde zich bovendien open voor de groei van haar medewerkers. Ik greep deze groei met beide handen aan en heb mezelf hierdoor veel ontwikkeld. Dit creëerde veel enthousiasme en energie.
Naast dat ik inmiddels de eigenaar van het snelgroeiende bedrijf ben, is er verder niet veel veranderd: het is nog steeds hetzelfde toffe bedrijf, waarbij we met nog meer energie onze klanten naar (meer dan) tevredenheid mogen helpen.
Angie van Wijngaarden

Angie van Wijngaarden

Manager

Leuk u hier te zien! Als u een vaste klant bent van ons dan kent u mij al. Samen met mijn team van helpdesk-studenten zorg ik ervoor dat u altijd goed geholpen wordt. Sinds 2016 ben ik het vaste aanspreekpunt voor onze klanten. Met veel plezier help ik u met al uw vragen. Ik sta voor u klaar! En onze leuke nieuwsbrief? Ook die schrijf ik elke maand met heel veel plezier. Verder ben ik druk bezig om er voor te zorgen dat onze studenten het naar hun zin hebben bij Uw Computerstudent, iets wat wij erg belangrijk vinden. Blije studenten geeft blije klanten en daar doe ik het allemaal voor.
Astrid Kuijpers

Astrid Kuijpers

Chef Communicatie

Sinds 2021 werk ik mee aan de missie om klanten zo goed mogelijk te helpen en studenten de leukste bijbaan te bieden die er is. Ik doe er alles aan om de hoogst mogelijke klantenservice te bieden. Gaat er iets mis? Er is altijd een oplossing waar ik u graag bij help. Daarnaast vind ik het leuk om te schrijven en houd ik u via de nieuwsbrief en onze sociale media op de hoogte van onze organisatie en alles wat er speelt binnen deze sector. Ik hoor het graag als u vragen heeft!

U betaalt bij ons per kwartier

€10,50 per kwartier (met lidmaatschap)
€14,50 per kwartier (zonder lidmaatschap)

Vaste voorfietskosten

€9,00 per afspraak, geen onverwachte kosten.

;

100% kwaliteitsgarantie

We streven altijd naar kwaliteit; daarom bieden we u onze 100% kwaliteitsgarantie.

“Mijn eigen student Jacco is een geweldige en kundige man. Hij ging direct aan de slag en vroeg duidelijk en direct wat de problemen zijn. Hij wist voor al mijn vragen een goede oplossing. Meer dan lof voor mijn student”
Meneer Boonstra
Rotterdam

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!