Overstapservice

Overstappen van Studentaanhuis naar Uw Computerstudent? Wij helpen u er graag bij.

 • Leuk dat u wilt overstappen naar Uw Computerstudent. Bij ons staat klantvriendelijkheid centraal. U ziet dat terug in onze enthousiaste reviews en eerlijke tarieven. Wij helpen u graag bij de overstap door uw oude abonnement op te zeggen.

  Als u dit formulier samen met onze student invult, dan genereren wij een opzeggingsbrief voor u. Heel eenvoudig!

  We gebruiken uw gegevens alleen om de opzeggingsbrief te genereren. En om contact met u op te nemen als dat nodig is om de brief te versturen. U ontvangt van ons dus geen marketingmail. De overstapservice is kosteloos, en verplicht u tot niets.
 • Hidden
  DD dash MM dash JJJJ
 • Bij Studentaanhuis heeft u een klantnummer. Als u dit nummer weet, dan vullen we dit voor u in in de brief. U vindt dit nummer bijvoorbeeld op uw bankafschrift, of in één van de mails. Maar ook zonder dat nummer is uw opzegging gewoon geldig. Zorg dan wel dat uw adres is ingevuld zoals dat bekend is bij Studentaanhuis.
  Als u de brief zelf verstuurt dan heeft u een printer, een envelop en één postzegel nodig. Wij versturen de brief ook graag namens u. Dan heeft u verder niets nodig.

E

Stap nu over, en verdien uw abonnement terug!

We willen u graag als klant ontvangen. We hebben daarom een unieke aanbieding:

Als u vandaag overstapt, krijgt u het abonnementsgeld van Student aan Huis terug in de vorm van zes maanden korting bij aanschaf van een basis lidmaatschap!

Na het verzenden van het formulier ontvangt u een e-mail met een kortingscode. U kunt hier meteen mee betalen in onze webwinkel.

U kunt het “Lidmaatschap Basis” abonnement aanschaffen waarbij de eerste zes maanden gratis zijn! Met ons lidmaatschap profiteert u van korting en meer. U kunt ook kiezen voor een uitgebreid lidmaatschap: u krijgt dan korting.

E

Dáárom overstappen

1. Klanten van Uw Computerstudent zijn enthousiaster: wij scoren gemiddeld een 9,1 uit onafhankelijke reviews!

2. De tarieven van Uw Computerstudent zijn eerlijk en voordelig. Geen abonnementskosten, en u bespaart iedere afspraak.

3. Uw Computerstudent is gecertificeerd door ICTWaarborg, en u profiteert van onze Kwaliteitsgarantie belofte!

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!