Aanbieding!

Microsoft 365 Family (6 personen, 1 jaar)

Oorspronkelijke prijs was: €100,00.Huidige prijs is: €94,50. incl. btw

Met Office 365 heeft u altijd de nieuwste versie van Microsoft Office. U kunt alle bekende programma’s gebruiken, zoals Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Deze licentie is geldig voor wel 5 gebruikers, en iedereen krijgt de volledige Office én 1TB cloud-opslag! Maar één PC? Dan past het goedkopere Office 365 Personal misschien beter bij u. Office 365 Home is onze aanbevolen oplossing als u op twee of meer computers Office wilt gebruiken.

Beschrijving

Met Microsoft 365 Family (Nederlandse versie, direct te downloaden) krijgt u Premium Office-apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, 1 TB extra OneDrive cloudopslag, geavanceerde beveiliging (Defender) en meer, dit alles in één handig abonnement voor uw hele familie. Werk overal nog efficienter met de nieuwste versie van AI-gestuurde Office programma’s die altijd up-to-date zijn.
Een jaarabonnement voor al uw apparaten binnen de familie, ook uw telefoon (met automatische backup naar OneDrive).

Kenmerken

  • Voor 5 personen. (5 Microsoft-accounts voor maximaal 5 apparaten)
  • Voor gebruik op meerdere PC’s/Mac’s, tablets en telefoons (inclusief Windows, iOS en Android).
  • Er kunnen per gebruiker wel tot en met 5 apparaten tegelijk gebruikt worden.
  • AI-gestuurde Premium Office-apps van Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, OneNote en Outlook. Alleen op PC’s: Publisher en Access.
  • 1TB cloudopslag in OneDrive met geavanceerde beveiliging (per gebruiker).
  • Online samenwerken aan documenten met anderen.
  • Maak in een handomdraai de mooiste documenten en presentaties met de slimme AI-gestuurde Premium Office-apps.
  • Technische ondersteuning via chat of telefoon met Microsoft-experts.
  • Licentie van 12 maanden. Uw abonnement loopt automatisch af.

Wat is er nieuw in Microsoft 365?

Breng de beste schrijver in u naar boven, waar u ook schrijft

Breng overal de beste schrijver in u naar boven met Microsoft-editor, uw intelligente schrijfassistent. Editor levert geavanceerde ondersteuning voor grammatica en spelling in meer dan 80 talen.

Verbind. Organiseer. Krijg dingen gedaan

Bespaar tijd en focus u op wat belangrijk is met Outlook, uw levensinrichter. Dankzij het eenvoudige, intelligente ontwerp blijft u verbonden en bladert u sneller door uw e-mails, waardoor u weer snel het leven buiten uw Postvak IN op kunt pakken.

Geef uw creativiteit een boost

Bereik meer en verbeter uw creativiteit met toegang tot een almaar groeiende catalogus met premium sjablonen in Word, Excel en PowerPoint. Kies uit een rijk assortiment pakkende foto’s, pictogrammen, lettertypen, 3D-modellen en meer om uw werk in een handomdraai tot leven te brengen.

Laat uw creativiteit de vrije loop

Creëer hoogwaardige, gepersonaliseerde content die past bij uw unieke stijl. Met uw Microsoft 365-abonnement krijgt u toegang tot een groeiende collectie aan professionele stockfoto’s, vectorillustraties, herhalende video’s, lettertypes en pictogrammen, om uw projecten zo fris en aantrekkelijk mogelijk te houden.

Bescherm wat belangrijk is

Het maken van een automatische back-up van uw foto’s, video’s en bestanden op uw pc is zojuist een stuk eenvoudiger en veiliger geworden.

Met de OneDrive-back-up van mappen op uw PC of Mac kunt u op OneDrive een back-up maken van uw mappen met documenten, foto’s en video’s, zodat ze altijd beveiligd, up-to-date en beschikbaar zijn op al uw apparaten.

Bescherming wordt persoonlijk

Persoonlijke Kluis is een beveiligde map binnen OneDrive, die alleen toegankelijk is via een extra identiteitscontrole. Dit zorgt voor een extra bescherming voor uw belangrijkste bestanden en persoonlijke foto’s en video’s.

Extra informatie

Geldigheid

Werkt met

Android, iPhone en iPad, macOS, Windows 7 en nieuwer

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!