Aanbieding!

Malwarebytes Premium (1 jaar)

Oorspronkelijke prijs was: €42,50.Huidige prijs is: €29,50. incl. btw

Wij raden Malwarebytes aan omdat het u beschermt tegen bijvoorbeeld misleidende advertenties, ransomware en virussen. Malwarebytes beschermt hierdoor tegen meer bedreigingen dan veel gewone virusscanners doen. Zo blijft u veilig, en blijft uw computer snel!

Ledenvoordeel: leden krijgen 20% extra korting op de genoemde prijs!

Uitverkocht

Op dit product geldt onze extra Ledenkorting: word nu lid van Uw Computerstudent om te profiteren.

Beschrijving

Malwarebytes biedt vier lagen technologie die malware tegen gaan. Door slimme detectie en speciale beveiliging tegen ransomware wordt u goed beveiligd.

Ledenvoordeel: leden krijgen 20% extra korting op de genoemde prijs!

Geef hackers het nakijken

Malwarebytes for Windows Premium is een uitgebreide beveiligingsoplossing die bekende en nieuwe cyberbedreigingen in de kiem smoort, zodat ze geen gevaren opleveren voor uw digitale levensstijl. Dat betekent dat u met gemoedsrust op het internet kunt communiceren, gamen en winkelen.

Dit doet Malwarebytes Premium voor u:

1. Beschermt u tegen nieuwe bedreigingen

Dagelijks worden duizenden nieuwe virussen geproduceerd. Malwarebytes detecteert en verwijdert malware in realtime met behulp van geavanceerde technologie. Door automatische scans op de allerlaatste en gevaarlijkste bedreigingen, heeft u geen omkijken naar de beveiliging.

2. Beschermt uw bestanden tegen gijzelingspogingen (ransomware)

Malwarebytes blokkeert bekende en nieuwe ransomware met eigen unieke technologie die uw bestanden proactief beschermt. Ransomware is een soort virus dat uw bestanden of computer gijzelt en u om losgeld vraagt in ruil voor uw eigen gegevens. Malwarebytes is een krachtige, allesomvattende oplossing voor het detecteren en verhelpen van ellendige ransomware. Geen zorgen dus!

3. Voorkomt dat uw programma’s tegen u gebruikt worden

Malwarebytes beveiligt uw browser (bijv. Google Chrome, Internet Explorer of Firefox) en programma’s met vier verdedigingslagen, zodat aanvallen die gebruikmaken van kwetsbaarheden in uw programma’s geblokkeerd worden en uw computer niet kunnen infecteren.

4. Beschermt u tegen geïnfecteerde en nepwebsites

Malwarebytes detecteert kwaadaardige links en blokkeert verbindingen met websites die door scammers (oplichters) worden gebruikt. U wordt beschermd tegen het downloaden van malware, aanvalspogingen van hackers en geïnfecteerde advertenties. Bent u bang dat u per ongeluk op een verkeerde website belandt? Dan zijn uw zorgen nu voorbij!

5. Scant sneller en slimmer

De bliksemsnelle hyperscanmodus richt zich alleen op bedreigingen die op dat moment actief zijn. Snellere analyses. Optimale resultaten. Malwarebytes voert een scan in de achtergrond uit terwijl u iets anders doet!

6. Smoort de laatste scams (oplichtingstrucs) in de kiem

Detecteert en blokkeert phishing-scams die ten doel hebben om uw identiteit te stelen of bankrekening te hacken. En blokkeert cryptojacking-software die hackers op uw computer installeren om ongezien cryptomunten zoals bitcoins te stelen, zodat uw computer snel en veilig blijft.

Extra informatie

Geldigheid

Werkt met

Windows XP en nieuwer

Andere suggesties…

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!