Uw eigen website maken?

Onze student helpt u bij het maken van uw website. Voordelig en snel online!

Ingewikkeld? Helemaal niet!

Onze student doet het moeilijke werk & leert u zelf uw website bijwerken. Wel zo handig!

Voor uzelf beginnen?

Eigen onderneming beginnen? Een goede website is onmisbaar! Onze student kan u er alles over vertellen. Wat is uw idee?

Uw eigen website?

Heeft u een eigen bedrijf, of gaat u binnenkort starten? Een spannende fase! U heeft een goed idee en gaat de markt veroveren… maar hoe? Hoe overtuigt u uw klanten?

Laat een student uw website maken! Snel, voordelig, en een prachtig resultaat. We helpen u vanaf € 5,004.50 excl btw per uur!

Uw online visitekaartje

U heeft vast wel eens iemand horen zeggen ‘je website is je online visitekaartje’. Volgens mij is het meer dan dat: uw website ís uw bedrijf. Hier ontmoet u klanten voor de eerste keer. U overtuigt ze om klant te worden bij u. Bijvoorbeeld door iets te bestellen, langs te komen of te abonneren op uw nieuwsbrief.

Als u een website maakt, kiest u eerst een domein. Bijvoorbeeld ‘uwcomputerstudent.nl’ of ‘uwbedrijf.eu’. Is uw domeinnaam nog beschikbaar? Check het snel!

042 1

Inventarisatie wensen

Waar bent u naar op zoek? Samen denken we na over uw website. Bijvoorbeeld wie uw doelgroep is, en welke website daar het beste bij past.

Ook denken we mee welke mogelijkheden er zijn binnen uw budget. Wist u dat u al voor € 450,- een website kunt laten ontwikkelen? Dat komt doordat wij met enthousiaste studenten werken, die graag meer ervaring willen opdoen.

04 02

Ontwerpen en bouwen

Onze student gaat voor u aan de slag. Stap voor stap bouwen we uw website.

We beginnen met nadenken over de inhoud: welke pagina’s en functies zijn er nodig? Daarna installeren we WordPress met een professioneel template, wat we vervolgens voor u “invullen” met uw huisstijl (bijv. logo, kleuren, lettertype).

Onze student houdt u van de voortgang op de hoogte, en u kunt live meekijken hoe uw website steeds mooier wordt.

04 03

Lancering van uw website

Met gepaste trotst presenteert onze student het resultaat van zijn/haar werk aan u. 

We lopen de website nog eens helemaal met u door, en laten u graag zien hoe u zelf wijzigingen kunt aanbrengen. 

Indien gewenst zorgt onze student er meteen voor dat uw website goed scoort in zoekmachines of dat u bezoekersstatistieken kunt zien.

Handige extra’s

Onze studenten gebruiken graag het Divi thema, dit thema en handige plug-ins verkopen we in onze webwinkel. En heeft u al nagedacht over het onderhoud van uw website? Ook daar kunnen we goed bij helpen met ons onderhoudslidmaatschap.

Aanbieding!

Divi WordPress Thema

Website Onderhoudslidmaatschap

Extra opslag hosting

Hosting van Uw Computerstudent

Voor uw website heeft u hosting nodig: ruimte om uw website online beschikbaar te maken. Wij helpen u daar graag bij. Hier leest u er alles over!

  • Eén aanspreekpunt voor al uw vragen: van het wijzigen van een tekst, tot het aanmaken van een e-mailadres.
  • Geen ingewikkelde keuzes, formulieren of instellingen. Onze student helpt u bij elke stap.
  • Met ons WordPress Onderhoudslidmaatschap (gratis vanaf ‘Ondernemer Plus’) hoeft u zelf uw WordPress website niet meer bij te werken.
  • Vanaf ‘Ondernemer Plus’ krijgt u een gratis https-certificaat. Daarmee scoort u hoger in Google en creëert u meer vertrouwen bij uw bezoekers. Wij installeren dit gratis voor u. Easy!
  • Tip: AVG-Proof? Vanaf Ondernemer Plus is dat inbegrepen!

Een student aan het woord:

“Eind 2016 kreeg ik een opdracht binnen voor een kleine webshop. Na een introducerend mailtje hebben we een afspraak gemaakt om telefonisch de plannen te bespreken. We hebben besloten om WordPress te gebruiken.

Daarna ben ik aan de slag gegaan: beetje bij beetje krijgt de webshop vorm en ik heb doorlopend contact met de klant via e-mail en Whatsapp voor snelle feedback, dit vind ik altijd erg fijn en efficiënt werken.

Nadat het uiterlijk van de website naar tevredenheid was, hebben we via TeamViewer het betaalsysteem (met behulp van Mollie) in orde gemaakt. Na een laatste test werd de webshop gelanceerd, slechts enkele weken na de start van de opdracht!

Via TeamViewer heb ik de klant een korte WordPress cursus gegeven en laten zien hoe bijvoorbeeld tekst en plaatjes kunnen worden aangepast, en de bestellingen van de webshop bekeken en beheerd kunnen worden. De klant was heel tevreden met haar webshop en neemt nog steeds met enige regelmaat contact op om updates aan de site door te laten voeren. Het geeft na jaren computerstudent zijn nog steeds heel veel voldoening om na het afronden van een klus een tevreden klant achter te laten, en dit motiveert ook om bij de volgende klant weer voor het beste resultaat te gaan!

Voor de meeste websites die ik maak werk ik vanuit huis. Met behulp van TeamViewer is het gemakkelijk om vragen en wensen duidelijk te maken; er kan zelfs “live” samen aan de website gewerkt worden, wat heel fijn is voor bijvoorbeeld het finetunen van het uiterlijk van de website. Via WhatsApp is laagdrempelig contact met de klant mogelijk, waardoor er heel snel feedback kan worden gegeven of vragen worden gesteld. Het bouwen van een website is op deze manier ideaal te combineren met mijn studie, ik kan op elk vrij moment aan de website werken.”

Max Martens

Website student

Interesse?

Neem contact op: we spreken de mogelijkheden graag eens telefonisch (085 888 22 55) of per mail door.

Waar mogen we u bij helpen?

Contact

Waar mogen we u mee helpen? U kunt ons nu bereiken per e-mail en telefoon. Geheel vrijblijvend. We staan dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur voor u klaar op 085 888 2255. Of stuur een mailtje. Dan sturen wij binnen 24 uur een mailtje terug.

4 + 1 =

  
“Waar mag ik u mee helpen? Ik ben er om uw vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld als u ons wil inschakelen voor uw website, maar nog een beetje twijfelt. Of als u graag de mogelijkheden wil bespreken. Wat het ook is: ik kijk uit naar uw telefoontje!”

Angie

Angie van Wijngaarden

Operations Manager bij Uw Computerstudent

 

Bel nu 085 888 22 55 en spreek met Angie of één van haar collega’s. We staan voor u klaar!

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!