Uw eigen website maken?

Onze ervaren student helpt u bij het maken van een succesvolle website.

Ingewikkeld? Helemaal niet!

Onze student doet het moeilijke werk & leert u zelf uw website bijwerken. Wel zo handig!

Voor uzelf beginnen?

Eigen onderneming beginnen? Een goede website is onmisbaar! Wij adviseren u voor een maximaal online resultaat. Van een hoge positie in Google tot meer verkopen op uw site.

Uw eigen website?

Heeft u een eigen bedrijf, of gaat u binnenkort starten? Een spannende fase! U heeft een goed idee en gaat de markt veroveren… maar hoe? Hoe overtuigt u uw klanten?

Laat een student uw website maken! Snel, voordelig, en een prachtig resultaat.

Uw online visitekaartje

U heeft vast wel eens iemand horen zeggen ‘je website is je online visitekaartje’. Volgens mij is het meer dan dat: uw website ís uw bedrijf. Hier ontmoet u klanten voor de eerste keer. U overtuigt ze om klant te worden bij u. Bijvoorbeeld door iets te bestellen, langs te komen of te abonneren op uw nieuwsbrief.

Direct aan de slag?

Onze ervaren student bouwt uw website. Snel en eenvoudig, dankzij onze professionele begeleiding.
Zo behaalt u maximaal resultaat, tegen een scherpe prijs. Ervaar ook het verschil!

Wat kost dat?

Kijk: een echte ondernemer. U denkt na over de kosten. Dan bent u bij ons aan het goede adres:

Onze student maakt al een website vanaf € 450! Neem snel contact op voor een persoonlijk voorstel. 

Waarom zo voordelig? Door te werken met studenten kunnen wij deze vriendelijke prijs bieden. Onze student werkt aan uw site tussen zijn colleges door, gewoon vanuit huis. Zo verdient hij bij en doet hij wat hij leuk vindt. Ideaal.

En heeft u een kortere vraag? Ook daar helpen onze studenten u mee! Moet uw website even geüpdated worden of loopt u vast? Voor maar €17,50 per half uur (excl. btw) helpt onze student u graag!

Hoe werken wij?

1. Onze student begint met het inventariseren van uw wensen. Bijvoorbeeld wat het doel van uw website is. Dat kan zijn het verkopen van producten, of het informeren over een ‘echte’ winkel of dienst.

2. Daarna gaat hij aan de slag. We beginnen met een ontwerp: dat is kant-en-klaar en samen met u uitgezocht. Zo kunnen we in zeer korte tijd een mooie website neerzetten.

3. In de laatste fase bewerken we het ontwerp, helemaal zoals u wilt. Uw foto’s, uw logo, uw huisstijl en natuurlijk uw teksten.

Wat kan ik zelf doen?

Wij doen het moeilijke werk voor u, zodat u geen regeltje code hoeft te typen. Maar als de website af is, dragen we hem graag aan u over. U kunt dan zelf pagina’s toevoegen en bewerken, zelfs met foto’s of filmpjes.

En als het even niet lukt: dan staat onze student voor u klaar. U hóeft niets te doen. Net wat u prettig vindt. Ook geeft onze student desgewenst les in het bewerken van uw website. Ook aan huis.

Cadeautje: als we uw website afhebben, krijgt u van ons gratis een strippenkaart voor een halfuur hulp bij uw website. 

Gratis offerte?

We denken graag eens met u mee. Aan de hand van één telefoongesprek of e-mail kunnen wij u een indicatie van kosten geven.
Vraag nu een offerte aan: voor € 450 heeft u al een professionele website!

SEO voor ondernemers

SEO voor ondernemers

Uw website beter vindbaar maken? Het begint bij het verbeteren van uw SEO. Maar waarom is SEO van belang en wat beïnvloedt SEO? U leest het hier!

Lees meer
AVG voor ondernemers

AVG voor ondernemers

Sinds 25 mei 2018 dient u als ondernemer te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Waarvoor is de AVG ook alweer? En waar moet uw website aan voldoen om AVG-proof te zijn?

Lees meer

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Onze visie op webdesign.

Mobiel en tablet

Uw website werkt top op alle apparaten: computer, tablet en telefoon. Want dáár vindt u uw klanten.

U

Zoekmachine vriendelijk

Hoe vinden uw klanten u? Juist: via Google! Of Bing, Yahoo of een andere zoekmachine. Wij zorgen dat u erbij staat.

Gericht op resultaat

Hoe overtuigt u uw klanten? Wij denken daar veel over na, en richten uw website optimaal in.

Gratis offerte?

We denken graag eens met u mee. Aan de hand van één telefoongesprek of e-mail kunnen wij u een indicatie van kosten geven.
Vraag nu een offerte aan: voor € 450 heeft u al een professionele website!

Méér dan websites.

Er komt veel kijken bij het starten van uw bedrijf. Bijvoorbeeld het aanvragen van uw domeinnaam (bijv. uwbedrijf.nl), het instellen van e-mailadressen, of bijvoorbeeld de Apps die u nodig heeft. Denk aan een CRM, online agenda, webshop of administratie en boekhouding. Ook hierbij helpt onze student u graag. Enkele voorbeelden:

Webshop

Voor een online winkel hebben wij een webshop, online kassa (iDEAL en creditcard) en koppeling met het boekhoudpakket gemaakt

Resultaat: Zo hoeft de klant zelf géén administratie meer te voeren. Dat scheelt enorm in de kosten van de boekhouder.

CRM Syteem

Voor een financiële dienstverlener heeft Uw Computerstudent een CRM-pakket geïmplementeerd. Hiermee kon het bedrijf meer klanten winnen, en die klanten nog beter helpen.

Resultaat: Wist u dat bedrijven met een CRM gemiddeld 10% succesvoller zijn?

Hoog in Google

Hoe belangrijk zijn zoekmachines voor u? Wij optimaliseren uw website, zodat hij hoog scoort. Eventueel ondersteund met betaalde advertenties (Adwords), voor maximaal resultaat!

Resultaat: direct geïnteresseerde bezoekers op uw nieuwe website.

Google Apps

Voor een makelaar heeft Uw Computerstudent Google Apps geïmplementeerd, zodat het bedrijf met succes kan samenwerken in documenten, e-mails, 

Resultaat: eenvoudiger online samenwerken en hogere productiviteit. 

Doorpraten over de mogelijkheden?

Bent u geïnspireerd? Wij denken graag eens met u na over de kansen, mogelijkheden en kosten.
Bel nu 085 888 22 55 en vraag naar Louren van Garderen, of klik op ‘Meer informatie’!

Onze student aan het woord:

“Anne wilde een kleine webshop die gemakkelijk zelf te onderhouden was. Via e-mail en Whatsapp heb ik doorlopend contact gehad met Anne. Dit werkte fijn en efficiënt. Binnen enkele weken hebben we de webshop online gezet. Ze is er nog steeds erg blij mee.

Het geeft na jaren Computerstudent zijn nog steeds heel veel voldoening om na het afronden van een klus een tevreden klant achter te laten, en dit motiveert ook om bij de volgende klant weer voor het beste resultaat te gaan!”

Max Martens

Website student uit Utrecht
Computer Science, Universiteit Utrecht

Aan de slag?

Bent u ondernemer en wilt u een succesvolle website? Dan staat Uw Computerstudent voor u klaar! Met een ervaren student, onder professionele begeleiding bieden we u een succesvolle website tegen een scherpe prijs.

We staan dagelijks van 9:00 tot 21:00 uur voor u klaar op 085 888 22 55 en op info@uwcomputerstudent.nl Of verstuur het formulier. 

Meer informatie of een offerte? Vul dan nu het formulier in. Als u al weet wat u zoekt dan horen we dat graag. We bespreken de mogelijkheden dan met u. 

 

“Waar mag ik u mee helpen? Ik sta voor u klaar. Zullen we eens (vrijblijvend) bellen om de mogelijkheden te bespreken? Ik kan dan een offerte maken, of een advies geven. Ik kijk uit naar uw telefoontje!”

Angie van Wijngaarden

Office Manager bij Uw Computerstudent

 

Bel nu 085 888 22 55 en spreek met Angie of één van haar collega’s. We staan voor u klaar!

Twijfelt u nog? Bel dan nu 085 888 22 55.

Bel nu 085 888 22 55 om de mogelijkheden te bespreken. Gratis en vrijblijvend.
We denken graag mee over uw online succes.