Cadeaubon / strippenkaart

5,00250,00

Cadeautip: de Uw Computerstudent cadeaubon! Direct online te bestellen en per e-mail geleverd. Op de cadeaubon staat de gekozen waarde, waarmee de ontvanger Computerhulp aan Huis en Computerhulp op Afstand kan boeken. Ook is het mogelijk de cadeaubon te gebruiken voor onze Webdesign diensten.

Artikelnummer: 00000001 Categorie:

Een Uw Computerstudent cadeaubon, ideaal voor:

R

Computerhulp aan huis

Een student komt aan huis om computerproblemen op te lossen en -vragen te beantwoorden.

R

Computerhulp op afstand

Onze student belt op het afgesproken tijdstip terug, en helpt meteen, via internet. Handig voor korte of urgente vragen.

R

Webdesign en zakelijk

Een webstudent helpt u met uw website, social media, online samenwerken of andere zakelijke vragen. 

Een inspirerend cadeau

Op zoek naar een leuk cadeau voor een vriend, vriendin of familielid? Doe een eigen computerstudent aan huis cadeau! U kunt zelf bepalen hoeveel uur hulp u geeft. Ook kunt u meedenken waar de cadeaubon voor gebruikt gaat worden: computerles, een opfrisbeurt of de printer aansluiten?

Wat kan de computerstudent doen?

De computerstudent kan de ontvanger van de cadeaubon helpen met alle computergerelateerde vragen of problemen. Veel mensen kiezen er voor om de ontvanger computerles te geven: Onze studenten geven graag computerles en tabletles: gewoon bij thuis, op de eigen computer of tablet. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het maken van een fotoalbum, uitleg over Facebook, het opstellen van een e-mail of hulp bij bankzaken. Zo is een cadeau niet alleen leuk, maar ook nog eens heel erg handig.

Daarnaast is een afspraak met één van onze computerstudenten ideaal als er computerproblemen zijn. De printer werkt niet; de computer is steeds zo traag; het instellen van beveiliging. U helpt misschien graag, maar bent niet altijd direct beschikbaar. Dat terwijl onze studenten altijd klaar staan!

Tip: u kunt ervoor kiezen om een vast bedrag cadeau te doen, maar u kunt bijvoorbeeld ook een afspraak van 1 uur geven: één uur plus voorfietskosten (zie onze tarieven) kost € 40,50.

Hoe werkt het?

Een cadeaubon geeft de ontvanger recht op computerhulp. U kiest zelf hoe lang. Voor computerles raden we één of enkele lessen van anderhalf á twee uur aan. Zo hebben we de tijd alles rustig uit te leggen. Het leukst is een serie van lessen zodat we rustig op kunnen bouwen en regelmatig kunnen herhalen.

Afspraken voor computerhulp duren meestal 1,5 uur. Als we tijd over hebben geven we graag wat meer uitleg. En anders is het restant natuurlijk goed voor een volgende afspraak!

Betalingsgemak met de strippenkaart

Betalen met de strippenkaart is heel eenvoudig. U (of de ontvanger natuurlijk) geeft onze student het nummer en de code van de strippenkaart. De student rekent hiermee af. Een eventueel resterend bedrag kan later weer gebruikt worden. Als het bedrag te laag is, kan het restant op de normale manier worden betaald.

Wist u dat: u kunt de cadeaukaart ook als strippenkaart gebruiken. U koopt vooraf een bepaald bedrag (bijvoorbeeld 100 euro) en hoeft daardoor niet elke afspraak met iDEAL af te rekenen. En voor Hulp op Afstand krijgt u bovendien elke afspraak korting!

Wat zijn de voorwaarden?

De cadeaubon is 3 jaar geldig vanaf de dag van aankoop. De ontvanger heeft dus ruim de tijd om het tegoed op te maken. U krijgt de cadeaubon direct na uw betaling per e-mail geleverd. De cadeaubon mag door iedereen gebruikt worden (vrij overdraagbaar). Na aankoop zijn geen terugbetalingen meer mogelijk.

Koop ‘m n u direct via iDEAL of Creditcard. U krijgt de cadeaubon meteen uitgeleverd per e-mail. Als u wilt kunt u tegen kleine bijbetaling een ‘echte’ cadeaukaart per post opgestuurd krijgen (in de vorm van een bankpas).

 

 

Ik kreeg de strippenkaart als een cadeau van mijn kinderen. Ik had het zelf niet aangedurfd om een student te boeken. Maar nu moest ik het wel proberen. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn student heb leren kennen en ga hem nog vaak inschakelen!

Een tevreden klant in Tilburg

Hoe lang is de strippenkaart geldig?

Geen zorgen: de strippenkaart is 3 jaar lang geldig. Tot op de laatste dag van die 3 jaar kunt u er gewoon een afspraak mee afrekenen. De geldigheid gaat in op de dag van aankoop in onze webwinkel.

Wat kan ik met de strippenkaart laten doen?

Bijna alles wat wij doen kunt u met een strippenkaart afrekenen. Dit kunt u betalen met een strippenkaart:

  • Als uw printer stuk is, kan onze student ‘m maken. 
  • Is uw computer traag? Onze student lost het op, en legt u uit wat u zelf kunt doen.
  • Wilt u graag heel snel geholpen worden? Boek dan onze ‘Hulp op Afstand’. Een student helpt u via de telefoon, veilig en gemakkelijk.
  • Heeft u een bedrijf en wilt u onze student vaker inschakelen? Met de strippenkaart hoeft u niet steeds apart af te rekenen. 

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!


Uw Computerstudent