Computerles aan huis

Leerzaam en leuk: les van een slimme student, gewoon bij u aan huis.

Computerles en tabletles van geduldige student.

Onze studenten geven graag computerles en tabletles: gewoon bij u thuis, op uw eigen computer of tablet. In uw eigen tempo.

Onze student geeft tips, en samen herhalen we de onderwerpen die u lastig vindt. Zo leert u op een prettige manier, in een vertrouwde omgeving.

Waar mogen we u mee helpen?

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt vakkundige hulp en les aan huis. Onze slimme student groeide op met de computer en weet het antwoord op al uw vragen.

03Vul het formulier in

Laat uw gegevens achter in onderstaand formulier of bel ons op 085 888 22 55.

03Contact met student

Onze student neemt contact met u op en bespreekt uw wensen. Hij houdt rekening met uw kennisniveau bij het maken van uw lessenplan.

03Uw eerste les

Spannend! Uw eerste les. De student komt bij u thuis en aan de hand van het lessenplan begint uw eerste les. Wat gaat u allemaal leren?

“We oefenen met het opstellen van e-mailberichten en het opzoeken van informatie op internet. Daarnaast oefenen we met het verbeteren van fouten in korte stukjes tekst zonder alle tekst tot de fout weg te halen. Het is vooral de basis, maar volgende week gaan we oefenen met het maken van foto’s om deze vervolgens te versturen met e-mail.”

Sem Koenen

Computerstudent uit Amstelveen

h

Voor beginners

Bent u een beginnende computer gebruiker? Zelfs als u nog nooit met een computer of tablet heeft gewerkt. Wij helpen u graag op weg!

i

Voor gevorderden

Heeft u al wat meer computerkennis? Wij helpen u meer uit uw computer te halen. Leer meer over cloud, internet en social media. U kiest het onderwerp, samen plannen we de lessen.

Wat wilt u leren?

l

Uw eigen lesplan

Een eigen lesplan, helemaal aangepast aan uw kennisniveau en wensen. Computerles aan huis op uw eigen tempo.

Meer informatie aanvragen

Interesse in Computerles? Wij denken graag met u na over de mogelijkheden. Als u het formulier invult, nemen wij contact met u op. Natuurlijk gratis en vrijblijvend.

Maak kennis met onze studenten.

Slim en vakkundig. Waar mogen we u bij helpen? 

Koen, computerstudent in Roelofarendsveen

Duidelijke en heldere uitleg staat bij mij centraal. Ik vertrek niet totdat het probleem opgelost is en de klant tevreden is.

Jan Mooiweer, computerstudent in Etten-Leur

Als computerstudent help ik graag klanten met het inrichten van de computer en het geven van uitleg in Breda en Roosendaal. Ik ben pas blij als ik een tevreden klant de deur met een glimlach dicht zie doen na mijn vertrek.

Noah, computerstudent in Rotterdam

Van kinds af aan al bezig met computers en daar nu mijn werk van gemaakt. Computerstudent in Rotterdam en Den Haag. Ook actief op de helpdesk: klantentevredenheid blijft het belangrijkst!

Ricardo, computerstudent in Almere

Dit werk is vooral zo leuk door de blijdschap en vrolijkheid bij de klanten wanneer je hun probleem hebt opgelost, dan kan jij als student met een glimlach en tevreden naar huis.

Joris, computerstudent in Utrecht

Ik vind het altijd heel leuk om te zien dat klanten zo blij kunnen worden van de opgeloste problemen. Hoe klein het probleem ook is, het kan voor de klant heel vervelend zijn als zij er niet uit komen. Ook help ik u graag met uw website.

Maarten, computerstudent in Ouderkerk aan den IJssel

Graag help ik u door problemen op te lossen, advies te geven of uitleg te geven.

Boek vandaag uw eerste les!

U kunt snel online een aanvraag doen. Uw eigen computerstudent neemt daarna contact met u op. Snel en eenvoudig.

Computerles: een ideaal cadeau

Een computerles cadeau doen? Dat kan! Onze student laat de ontvanger kennismaken met de computer, internet en e-mail. Of een specifiek doel: misschien wilt u hem of haar graag een fotoalbum leren maken?

U kunt een cadeaubon voor een specifiek bedrag kopen of voor bijvoorbeeld 1 uur computerles. Alles is mogelijk.

Samen les?

U kunt lessen volgen samen met een vriend(in), buurman/-vrouw, etc. Samen leren is wel zo gezellig en u kunt samen oefenen, ook buiten de lessen. Bovendien zijn er geen extra kosten. Waar mogen we u mee helpen?

Schakel nu Uw Computerstudent in voor computerles aan huis! Onze computerstudent neemt alle tijd voor u en legt u in alle rust uit hoe u met uw computer omgaat. Indien gewenst kun u regelmatig (bijvoorbeeld wekelijks) een afspraak maken, zodat u stap voor stap steeds meer kunt doen met uw computer. Samen met de student maakt u een lessenplan waarin staat beschreven wat u elke week gaat leren.

 

Onze voordelige tarieven

Wij geloven dat goede computerhulp niet duur hoeft te zijn. Daarom werken we alleen met studenten en zijn we voordeliger dan andere bedrijven!

}

€ 7,50

Per kwartier

}

€ 8,50

Voorfietskosten

N

Snel & Vakkundig

Een ervaren student aan huis.

N

Voordelig

Studenten zijn communicatief, intelligent en voordelig.

N

Voor al uw vragen

Wij kennen al uw apparaten: PC, Laptop, Tablet en telefoon.

Enthousiaste klanten

Eén van de leukste aspecten van ons werk is als we zien dat een klant helemaal tevreden is als we weggaan. We krijgen dan ook vaak ‘fanmail’ van enthousiaste klanten. Gemiddeld geven klanten ons zelfs een 9,1!

Ik had al veel eerder uw bedrijf moeten inschakelen! Vanaf nu ga ik alle “problemen” noteren voor de volgende keer.

W. Postma-Eggink

Maurits heeft mij uitstekend geholpen en al mijn vragen beantwoord. Hij bezit het vermogen om dingen waar de klant geen verstand van heeft begrijpelijk uit te leggen. Graag zou ik hem aanbevelen!

Een klant in Utrecht

Op de afgesproken tijd stapte de computerstudent Noah binnen. Hij begint direct, na mijn te hebben aangehoord. En laat zien wat hij doet, legt uit wat er gebeurt. En doet alles zeer overtuigend en trefzeker. Ik was wel wat gewend wat heel jonge mensen betreft. Maar zo overtuigend niet!

Een klant in Schiedam