Internetprobleem na Windows 10 update? Snel opgelost.

8 december 2016 | Uw Computerstudent Blog

Internetprobleem na Windows 10 update? Snel opgelost.

by | 8 december 2016 | Uw Computerstudent Blog

Heeft u sinds kort last van een slechte of niet-functionerende internetverbinding? Een update van Windows 10 zorgt sinds maandag voor dergelijke problemen met de internetverbinding van pc’s. Wat te doen? Onze student legt het gratis uit!

Verschillende providers bevestigen aan Tweakers dat het probleem bij enkele klanten optreedt sinds de Windows 10 update van afgelopen maandag. De providers zeggen het probleem in samenwerking met Microsoft te onderzoeken.

Internetprobleem oplossen?

De voorlopige oplossing werkt door de computer terug te zetten naar een versie van vóór afgelopen maandag. Tip: komt u er niet uit? Onze student komt graag bij aan huis voor internetproblemen!

Internetprobleem? Ik help u graag! – Uw Computerstudent

  1. Ga naar Configuratiescherm
  2. Zoek daar naar Herstel (u vindt rechtsboven een zoekveld)
  3. Selecteer Systeemherstel starten en klik op Volgende
  4. Kies het meest recente herstelpunt vóór 5 december.
  5. Selecteer Volgende en vervolgens Voltooien
  6. Grijp een bak koffie en wacht af tot het klaar is
  7. Geniet van uw werkende internetverbinding!

Daarnaast werkt Microsoft aan een nieuwe update die dit probleem moet verhelpen. Daar heeft u echter wel een internetverbinding voor nodig…

We hopen dat we u goed hebben kunnen helpen met ons stappenplan. We raden u altijd aan een goede backup te maken voordat u onderhoudstaken aan uw computer uitvoert. Als wij u ergens mee kunnen helpen… doe dan eens een belletje naar 085 888 22 55 of maak direct een afspraak via de website!

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Zelf verjaardagskaarten maken met Paint 3D

Heeft u ook moeite met het vinden van een passende verjaardagskaart voor vrienden, familie, kennissen en buren? Natuurlijk staan er rekken vol bij de boekenwinkels, maar vaak is het net niet wat u zoekt. Met Paint 3D kunt u zelf uw kaarten ontwerpen en eventueel...

Wat kunt u doen om uw online privacy te beschermen?

Elk jaar is op 28 januari de Dag van de Privacy. Het doel van deze dag is om u te informeren over de rechten die u heeft bij overheden, bedrijven en andere organisaties die uw persoonsgegevens gebruiken. Wat kunt u vandaag doen om uw privacy beter te beschermen?

Wat zijn de leukste apps voor fietsen en wandelen?

Toffe apps voor als u van fietsen en wandelen houdt! Bent u ook zo benieuwd welke apps onze student dit keer verzameld heeft?

Ransomware: Voorkomen is beter dan genezen.

Ransomware. Het blijft eng en we merken dat u er nog veel vragen over heeft. Deze beantwoorden we natuurlijk graag! Ransomware wordt ook wel gijzelsoftware genoemd. Het is een virus dat uw bestanden ‘gijzelt’. Omdat u niet ziet dat het gebeurd, merkt u het pas als het te laat is…

Gemakkelijk nep e-mail herkennen

Iedereen ontvangt met enige regelmatig spam en het meeste daarvan verdwijnt automatisch in uw spambox. Maar wat nu als het in uw inbox terecht komt? En als de e-mail er wel heel echt uit ziet? Onze student heeft zijn eigen spambox in de gaten gehouden en legt u graag uit waar u op moet letten.

Leuk nieuw snufje: afstand meten met Google Earth

Google Earth heeft een leuk nieuw snufje dat we graag met u delen. U kunt nu de afstand tussen twee punten meten. Voorlopig is dit leuke snufje alleen op Android en Chrome apparaten. Als u een iPhone of iPad heeft dan moet u nog iets langer wachten tot u …

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!