Internetprobleem na Windows 10 update? Snel opgelost.

8 december 2016 | Uw Computerstudent Blog

Internetprobleem na Windows 10 update? Snel opgelost.

door | 8 december 2016 | Uw Computerstudent Blog

Heeft u sinds kort last van een slechte of niet-functionerende internetverbinding? Een update van Windows 10 zorgt sinds maandag voor dergelijke problemen met de internetverbinding van pc’s. Wat te doen? Onze student legt het gratis uit!

Verschillende providers bevestigen aan Tweakers dat het probleem bij enkele klanten optreedt sinds de Windows 10 update van afgelopen maandag. De providers zeggen het probleem in samenwerking met Microsoft te onderzoeken.

Internetprobleem oplossen?

De voorlopige oplossing werkt door de computer terug te zetten naar een versie van vóór afgelopen maandag. Tip: komt u er niet uit? Onze student komt graag bij aan huis voor internetproblemen!

Internetprobleem? Ik help u graag! – Uw Computerstudent

  1. Ga naar Configuratiescherm
  2. Zoek daar naar Herstel (u vindt rechtsboven een zoekveld)
  3. Selecteer Systeemherstel starten en klik op Volgende
  4. Kies het meest recente herstelpunt vóór 5 december.
  5. Selecteer Volgende en vervolgens Voltooien
  6. Grijp een bak koffie en wacht af tot het klaar is
  7. Geniet van uw werkende internetverbinding!

Daarnaast werkt Microsoft aan een nieuwe update die dit probleem moet verhelpen. Daar heeft u echter wel een internetverbinding voor nodig…

We hopen dat we u goed hebben kunnen helpen met ons stappenplan. We raden u altijd aan een goede backup te maken voordat u onderhoudstaken aan uw computer uitvoert. Als wij u ergens mee kunnen helpen… doe dan eens een belletje naar 085 888 22 55 of maak direct een afspraak via de website!

Slimme computerhulp

Heeft u een vraag of probleem? Onze studenten zijn er voor u!

Wij bieden online computerhulp, en computerhulp aan huis. Onze studenten weten voor elk probleem een goede oplossing!

Onze tarieven zijn eerlijk en voordelig: voor € 8,00 per kwartier (of € 9,00 voor niet-leden) heeft u een student aan huis. Of kies voor telefonische hulp: al voor € 0,75 per minuut! Leden profiteren altijd van extra voordeel.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

4 handige programma’s om mee te videobellen

Is er binnenkort iemand jarig en wilt u met de hele familie even videobellen?  Of wilt u samen met uw collega’s een gesprek voeren? Even gezellig kletsen met uw vriendinnen? Wij hebben 4 handige programma’s op een rijtje gezet waarmee u zó aan het videobellen bent!...

Welke internetsnelheid moet ik kiezen?

Is uw wifi weer traag, en heeft u alles al geprobeerd? Misschien moet u dan een ander internetabonnement overwegen. Het kiezen van de juiste internetsnelheid kan helaas een hele zoektocht zijn.

Help! WhatsApp doet het niet!

Wat vervelend! Uw WhatsApp werkt niet. Dit kan door een storing komen, maar wat als er geen storing is? Met deze tips bent u snel weer aan het appen.

Wachtwoorden Apple Mac-gebruikers gestolen door virus

Er is nieuwe malware gerapporteerd die gebruikersnamen en wachtwoorden van Mac-gebruikers steelt, aldus de makers van de virusscanner Eset. De gegevens komen uit de 'Sleutelhanger', het Mac-programma dat gevoelige informatie voor gebruikers op een veilige manier...

Toffe apps voor warme dagen

Toffe apps voor warme dagen! Gaat u een dagje naar het strand of krijgt u spontaan zin om te fietsen van dit lekkere weer? Wij hebben toffe apps voor u verzameld.

Wat zocht u in 2017 op Google?

Google heeft bekend gemaakt wat ons in 2017 in Nederland het meeste bezig hield. Ze hebben een verzameling gemaakt van de meest voorkomende zoektermen. Het meest gezochte zoekwoord van 2017 is helaas geen leuke…