Internetprobleem na Windows 10 update? Snel opgelost.

door | 8 december 2016 | Uw Computerstudent Blog

Heeft u sinds kort last van een slechte of niet-functionerende internetverbinding? Een update van Windows 10 zorgt sinds maandag voor dergelijke problemen met de internetverbinding van pc’s. Wat te doen? Onze student legt het gratis uit!

Verschillende providers bevestigen aan Tweakers dat het probleem bij enkele klanten optreedt sinds de Windows 10 update van afgelopen maandag. De providers zeggen het probleem in samenwerking met Microsoft te onderzoeken.

Internetprobleem oplossen?

De voorlopige oplossing werkt door de computer terug te zetten naar een versie van vóór afgelopen maandag. Tip: komt u er niet uit? Onze student komt graag bij aan huis voor internetproblemen!

Internetprobleem? Ik help u graag! – Uw Computerstudent

  1. Ga naar Configuratiescherm
  2. Zoek daar naar Herstel (u vindt rechtsboven een zoekveld)
  3. Selecteer Systeemherstel starten en klik op Volgende
  4. Kies het meest recente herstelpunt vóór 5 december.
  5. Selecteer Volgende en vervolgens Voltooien
  6. Grijp een bak koffie en wacht af tot het klaar is
  7. Geniet van uw werkende internetverbinding!

Daarnaast werkt Microsoft aan een nieuwe update die dit probleem moet verhelpen. Daar heeft u echter wel een internetverbinding voor nodig…

We hopen dat we u goed hebben kunnen helpen met ons stappenplan. We raden u altijd aan een goede backup te maken voordat u onderhoudstaken aan uw computer uitvoert. Als wij u ergens mee kunnen helpen… doe dan eens een belletje naar 085 888 22 55 of maak direct een afspraak via de website!

Meer leuke blogs

Leuk artikel? Deel het!

Deel het met uw vrienden op Facebook of Twitter! Wij doen ontzettend ons best om leuke blogs te schrijven. We vinden het daarom leuk om te zien als u onze blogs op Facebook deelt. Zo bereiken we nog meer lezers, die iets van onze blog kunnen leren. Bedankt!