Internetprobleem na Windows 10 update? Snel opgelost.

8 december 2016 | Uw Computerstudent Blog

Internetprobleem na Windows 10 update? Snel opgelost.

door | 8 december 2016 | Uw Computerstudent Blog

Heeft u sinds kort last van een slechte of niet-functionerende internetverbinding? Een update van Windows 10 zorgt sinds maandag voor dergelijke problemen met de internetverbinding van pc’s. Wat te doen? Onze student legt het gratis uit!

Verschillende providers bevestigen aan Tweakers dat het probleem bij enkele klanten optreedt sinds de Windows 10 update van afgelopen maandag. De providers zeggen het probleem in samenwerking met Microsoft te onderzoeken.

Internetprobleem oplossen?

De voorlopige oplossing werkt door de computer terug te zetten naar een versie van vóór afgelopen maandag. Tip: komt u er niet uit? Onze student komt graag bij aan huis voor internetproblemen!

Internetprobleem? Ik help u graag! – Uw Computerstudent

  1. Ga naar Configuratiescherm
  2. Zoek daar naar Herstel (u vindt rechtsboven een zoekveld)
  3. Selecteer Systeemherstel starten en klik op Volgende
  4. Kies het meest recente herstelpunt vóór 5 december.
  5. Selecteer Volgende en vervolgens Voltooien
  6. Grijp een bak koffie en wacht af tot het klaar is
  7. Geniet van uw werkende internetverbinding!

Daarnaast werkt Microsoft aan een nieuwe update die dit probleem moet verhelpen. Daar heeft u echter wel een internetverbinding voor nodig…

We hopen dat we u goed hebben kunnen helpen met ons stappenplan. We raden u altijd aan een goede backup te maken voordat u onderhoudstaken aan uw computer uitvoert. Als wij u ergens mee kunnen helpen… doe dan eens een belletje naar 085 888 22 55 of maak direct een afspraak via de website!

Slimme computerhulp

Heeft u een vraag of probleem? Onze studenten zijn er voor u!

Wij bieden online computerhulp, en computerhulp aan huis. Onze studenten weten voor elk probleem een goede oplossing!

Onze tarieven zijn eerlijk en voordelig: voor € 8,00 per kwartier (of € 9,00 voor niet-leden) heeft u een student aan huis. Of kies voor telefonische hulp: al voor € 0,75 per minuut! Leden profiteren altijd van extra voordeel.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Wereld wachtwoord dag – plus: de top 5 slechtste wachtwoorden

Als u het nieuws een beetje volgt dan weet u dat er door hackers regelmatig wachtwoorden op straat komen te liggen. Het hebben van slechts één wachtwoord voor meerdere accounts is niet echt verstandig..

Binnenkort naar Texel? Gebruik de lammetjesradar

Wist u dat er op Texel evenveel mensen als schapen wonen? De schapen en de lammetjes van Texel trekken altijd veel bekijks. Om het u dit voorjaar gemakkelijker te maken heeft de VVV Texel een Lammetjesradar online gezet.

Wat kunt u doen om uw online privacy te beschermen?

Elk jaar is op 28 januari de Dag van de Privacy. Het doel van deze dag is om u te informeren over de rechten die u heeft bij overheden, bedrijven en andere organisaties die uw persoonsgegevens gebruiken. Wat kunt u vandaag doen om uw privacy beter te beschermen?

Zo kunt u een e-mail inplannen met Gmail

Heeft u een e-mail geschreven maar wilt u deze pas later verzenden? Dan kunt u de e-mail inplannen. Zowel in uw browser als in de Gmail app kunt u dit regelen. Onze student…

Telefonische scam Windows

Oplichters die zeggen van Windows Customer Care zijn benaderen mensen telefonisch en proberen malafide software op computers te installeren. "Er staat een Trojan op uw pc." Een van de beoogde slachtoffers is Pauline Rote (46). Ze werd opgebeld door een man met een...

Internetprobleem na Windows 10 update? Snel opgelost.

Heeft u sinds kort last van een slechte of niet-functionerende internetverbinding? Een update van Windows 10 zorgt sinds maandag voor dergelijke problemen met de internetverbinding van pc’s. Wat te doen? Onze student legt het gratis uit!