3 super leuke apps om online spelletjes te spelen met familie of vrienden

21 september 2020 | Uw Computerstudent Blog

3 super leuke apps om online spelletjes te spelen met familie of vrienden

by | 21 september 2020 | Uw Computerstudent Blog

Mist u het ook zo om gezellig spelletjes te spelen met vrienden en familie? Het is momenteel minder gemakkelijk om even op de koffie te gaan bij vrienden en familie. Appjes en videobellen zijn het nieuwe normaal als het gaat om contact. In deze tijd van eenzaamheid en zelfstandigheid wordt iedereen uitgedaagd om meer gebruik te maken van de mogelijkheden van de digitale wereld. Het contact via Whatsapp en videobellen is natuurlijk heel leuk, maar wat als u gezellig samen een spelletje wilt spelen? Ik heb 3 leuke en makkelijke spelletjes op een rijtje gezet, zodat we allemaal (ook de digibeet!) op veilige afstand  een beetje meer in contact kunnen blijven met onze vrienden en familie.

online spelletje samen spelen

Online schaken

Dé klassieker! Schaken is op een schaakbord thuis al tof, maar het kan nog leuker online! Met een online spelletje zoekt u gemakkelijk een tegenstander en daagt u hem of haar uit voor een potje schaken. Het spel Schaken – speel en leer helpt u door per pion aan te geven wat de mogelijke stappen zijn. Zo is de app ook gebruiksvriendelijk voor de (nog) onervaren schaak(st)ers! Er is zelfs de mogelijkheid lessen te volgen! Kortom: een toffe keuze voor twee spelers die genieten van een puzzel en wat gezonde competitie. Schaken – speel en leer is gratis te downloaden voor Apple en Android.

Een online tekenwedstrijd

Een ander leuk online spel is Draw Something. Dit twee-speler spel staat volledig in teken van de tekening, waarbij steeds de één kan kiezen uit drie dingen om te tekenen, waarna de volgende kan raden wat het is. Geniet u van een creatieve uitdaging? Dan is Draw Something vast iets voor u! Ook deze app is gratis te downloaden voor Apple en Android.​

samen online spelletje spelen
Screenshot 2020 09 21 at 11.48.43

Online Scrabble

Na schaken is de volgende klassieker natuurlijk Scrabble! Hiervoor is uit een boel verschillende varianten te kiezen. De meest bekende is waarschijnlijk Wordfeud. Zoals bij het schaken, kunt u ook in deze app uw partner uitkiezen en speelt usamen Scrabble zoals u dat gewend bent. Dit kan met deze app natuurlijk in het Nederlands! Ook Wordfeud is via de volgende links gratis te downloaden voor Apple en Android.

Tot slot

Ik hoop dat dit artikel wat inspiratie heeft kunnen bieden! Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u willen helpen nóg meer uit uw computer en telefoon of tablet te halen. Dit doen we omdat we het tof vinden onze klanten te helpen. Wilt u nog meer leuke apps ontdekken? Lees dan eens: 7 apps die het huishouden een stuk gemakkelijker maken

Wilt u meer leren over wat de Appstore of Google Play Store u kunnen bieden? Of komt u er toch nog niet helemaal uit bij het downloaden van uw favoriete spelletje? Wij geven u graag meer tips! Via deze link kan u elk moment bij ons een student boeken. We helpen u graag! Ook met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Loes van Uw Computerstudent

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

7 apps die het huishouden een stuk gemakkelijker maken

Het huishouden. We kunnen er niet omheen, het moet gewoon gebeuren. Maak het een stuk leuker met deze handige apps!

Redenen om eSIM te gebruiken

Redenen om eSIM te gebruiken Een groeiend aantal providers biedt tegenwoordig de mogelijkheid aan om een eSIM te gebruiken bij het afsluiten van uw abonnement. Dat kan ook niet anders nu steeds meer fabrikanten hun toestellen tegenwoordig standaard uitrusten met deze...

Gemakkelijk letters met accenten typen

Maar hoe typt u een trema, accent of umlaut? Het zijn tekens die niet direct beschikbaar zijn op uw toetsenbord. Als u eenmaal weet hoe u de tekens tevoorschijn tovert, zal u verbaasd zijn over hoe gemakkelijk het werkt.

6 handige tips voor uw iPad die u écht wilt weten

Gebruikt u regelmatig uw iPad en zou u er meer uit willen halen? Wij krijgen regelmatig de vraag of we tips hebben voor het handiger werken met een iPad. Onze student heeft de beste tips voor u verzameld en we delen ze vandaag graag met u!

Zo maakt u de beste foto’s met uw smartphone

Echt goede foto's maken met uw smartphone? Gaat u op vakantie en neemt u alleen uw smartphone mee als camera? Dan bent u niet alleen! De meeste mensen nemen geen losse camera meer mee op vakantie, omdat de camera op de meeste smartphone hartstikke goed is. Hoe haalt u...

Binnenkort naar Texel? Gebruik de lammetjesradar

Wist u dat er op Texel evenveel mensen als schapen wonen? De schapen en de lammetjes van Texel trekken altijd veel bekijks. Om het u dit voorjaar gemakkelijker te maken heeft de VVV Texel een Lammetjesradar online gezet.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!