3 super leuke apps om online spelletjes te spelen met familie of vrienden

21 september 2020 | Uw Computerstudent Blog

3 super leuke apps om online spelletjes te spelen met familie of vrienden

by | 21 september 2020 | Uw Computerstudent Blog

Mist u het ook zo om gezellig spelletjes te spelen met vrienden en familie? Het is momenteel minder gemakkelijk om even op de koffie te gaan bij vrienden en familie. Appjes en videobellen zijn het nieuwe normaal als het gaat om contact. In deze tijd van eenzaamheid en zelfstandigheid wordt iedereen uitgedaagd om meer gebruik te maken van de mogelijkheden van de digitale wereld. Het contact via Whatsapp en videobellen is natuurlijk heel leuk, maar wat als u gezellig samen een spelletje wilt spelen? Ik heb 3 leuke en makkelijke spelletjes op een rijtje gezet, zodat we allemaal (ook de digibeet!) op veilige afstand  een beetje meer in contact kunnen blijven met onze vrienden en familie.

online spelletje samen spelen

Online schaken

Dé klassieker! Schaken is op een schaakbord thuis al tof, maar het kan nog leuker online! Met een online spelletje zoekt u gemakkelijk een tegenstander en daagt u hem of haar uit voor een potje schaken. Het spel Schaken – speel en leer helpt u door per pion aan te geven wat de mogelijke stappen zijn. Zo is de app ook gebruiksvriendelijk voor de (nog) onervaren schaak(st)ers! Er is zelfs de mogelijkheid lessen te volgen! Kortom: een toffe keuze voor twee spelers die genieten van een puzzel en wat gezonde competitie. Schaken – speel en leer is gratis te downloaden voor Apple en Android.

Een online tekenwedstrijd

Een ander leuk online spel is Draw Something. Dit twee-speler spel staat volledig in teken van de tekening, waarbij steeds de één kan kiezen uit drie dingen om te tekenen, waarna de volgende kan raden wat het is. Geniet u van een creatieve uitdaging? Dan is Draw Something vast iets voor u! Ook deze app is gratis te downloaden voor Apple en Android.​

samen online spelletje spelen
Screenshot 2020 09 21 at 11.48.43

Online Scrabble

Na schaken is de volgende klassieker natuurlijk Scrabble! Hiervoor is uit een boel verschillende varianten te kiezen. De meest bekende is waarschijnlijk Wordfeud. Zoals bij het schaken, kunt u ook in deze app uw partner uitkiezen en speelt usamen Scrabble zoals u dat gewend bent. Dit kan met deze app natuurlijk in het Nederlands! Ook Wordfeud is via de volgende links gratis te downloaden voor Apple en Android.

Tot slot

Ik hoop dat dit artikel wat inspiratie heeft kunnen bieden! Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u willen helpen nóg meer uit uw computer en telefoon of tablet te halen. Dit doen we omdat we het tof vinden onze klanten te helpen. Wilt u nog meer leuke apps ontdekken? Lees dan eens: 7 apps die het huishouden een stuk gemakkelijker maken

Wilt u meer leren over wat de Appstore of Google Play Store u kunnen bieden? Of komt u er toch nog niet helemaal uit bij het downloaden van uw favoriete spelletje? Wij geven u graag meer tips! Via deze link kan u elk moment bij ons een student boeken. We helpen u graag! Ook met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Loes van Uw Computerstudent

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Een slim geluid: welke draadloze speaker kiest u?

Bent u toe aan nieuwe up-to-date speakers of wilt u uw huidige speakers overzetten naar de draadloze wereld? Lees dan verder!

Wat is dropbox?

Wat is Dropbox? Waar kunt u het voor gebruiken en hoe werkt het? Onze Dropbox expert legt het u graag uit!

Einde ondersteuning Windows XP

Na 8 april 2014 stopt de technische ondersteuning voor Windows XP en stoppen ook de automatische updates die je pc helpen beschermen. Als je Windows XP blijft gebruiken, kan je computer kwetsbaar worden voor beveiligingsrisico's en virussen. Een versie van Windows die...

Ricardo, computerstudent in Almere

Dit werk is vooral zo leuk door de blijdschap en vrolijkheid bij de klanten wanneer je hun probleem hebt opgelost, dan kan jij als student met een glimlach en tevreden naar huis.

De beste muziekapps

De beste muziekapps Muziek is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Of u nu onderweg bent, aan het werk bent of gewoon thuis ontspant, er is altijd wel een nummer dat bij uw stemming past. Met de komst van muziekapps is het luisteren naar uw favoriete...

Firefox stopt met de ondersteuning voor Windows XP en Vista

U heeft het misschien al gelezen, Firefox stopt met de ondersteuning van Windows XP en Vista. Wilt u toch veilig blijven internetten? Onze student legt het u uit.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!


Uw Computerstudent