De beste muziekapps

16 juni 2023 | Uw Computerstudent Blog

De beste muziekapps

Muziek is een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Of u nu onderweg bent, aan het werk bent of gewoon thuis ontspant, er is altijd wel eenDe beste muziekapps nummer dat bij uw stemming past. Met de komst van muziekapps is het luisteren naar uw favoriete muziek nog gemakkelijker geworden. Wij hebben voor u de beste muziekapps op een rijtje gezet, zodat u altijd en overal kunt genieten van uw favoriete nummers.

  1. Spotify

    Spotify is zonder twijfel de meest populaire muziekapp en kan dus niet ontbreken in het rijtje met de beste muziekapps. Met meer dan 345 miljoen gebruikers over de hele wereld biedt Spotify toegang tot een ongeëvenaarde muziekcollectie. Met een gratis account kunt u luisteren naar uw favoriete nummers en afspeellijsten, maar als u wilt genieten van extra functies zoals het downloaden van nummers voor offline gebruik, dan kunt u een Premium-account nemen. Spotify is beschikbaar voor zowel Android als Apple.

  2. Apple Music

    Als u een fan bent van Apple-producten, dan is Apple Music de perfecte muziekapp voor u. Met meer dan 75 miljoen nummers biedt Apple Music een ongekend aanbod van muziek. Met een abonnement op Apple Music kunt u uw favoriete nummers downloaden, afspeellijsten maken en delen met vrienden. Apple Music is beschikbaar voor zowel Android als Apple.

  3. Shazam

    Shazam is een heel ander soort muziekapp. Hoort u uw nieuwe favoriete nummer maar heeft u geen idee wat de titel of wie de artiest is? Met Shazam komt u er achter! In de app maakt u een paar seconde een opname van het nummer en voila, Shazam vertelt u het precies. Naast het vinden van de namen van nummers, kunt u met Shazam ook muziekvideo’s bekijken, songteksten lezen en meer. U kunt Shazam downloaden voor Android en Apple.

  1. TuneIn Radio

    TuneIn Radio is een app waarmee u naar live radiostations en podcasts kunt luisteren van over de hele wereld. U kunt bladeren door verschillende categorieën, zoals nieuws, sport, muziek en meer, om iets te vinden dat u interesseert. TuneIn Radio biedt ook premium-abonnementen aan waarmee u toegang krijgt tot exclusieve inhoud en meer functies. U kunt TuneIn Radio downloaden voor Android en Apple.

  2. Soundcloud

    Soundcloud is een platform waarop artiesten hun muziek kunnen uploaden en delen met fans over de hele wereld. U kunt nieuwe muziek ontdekken, afspeellijsten maken, podcasts beluisteren en meer. Soundcloud biedt ook een betaalde abonnementsservice aan waarmee u toegang krijgt tot meer functies, zoals offline luisteren en geen advertenties. U kunt Soundcloud downloaden voor Android en Apple.

Dit zijn volgens ons de beste muziekapps. Ze hebben allemaal hun eigen unieke kwaliteiten en dus allemaal het proberen waard. Veel luister/ ontdek/ dans -plezier!

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Wat is dropbox?

Wat is Dropbox? Waar kunt u het voor gebruiken en hoe werkt het? Onze Dropbox expert legt het u graag uit!

Operatie cookiemonster

Operatie cookiemonster Van miljoenen mensen, waaronder duizenden Nederlanders, zijn inloggegevens en online vingerafdrukken gestolen en verkocht op de criminele handelswebsite Genesis Market. Een grootschalig en wereldwijd onderzoek bracht dit aan het licht en onder...

De Microsoft scam

Oplichters die zich voordoen als de Microsoft helpdesk hebben in 2017 in Nederland ruim 2000 slachtoffers gemaakt. Zij hebben daarmee 7 miljoen euro buitgemaakt. Hoe herkent u deze oplichters en wat moet u doen als u slachtoffer bent geworden van deze Microsoft scam? Onze student heeft het voor u uitgezocht.

Microsoft zal u nooit spontaan of ongevraagd…

Foto’s overzetten van Android naar pc

Foto's overzetten van Android naar pc Van de zomer op vakantie geweest? U heeft waarschijnlijk veel foto’s gemaakt met uw telefoon. Er zijn veel redenen om deze vakantiemomenten naar uw computer over te zetten. U heeft bijvoorbeeld te weinig ruimte of u wilt de foto’s...

Hoe zet ik de vinkjes van WhatsApp uit?

In onze vorige blog heeft u kunnen lezen wat de vinkjes in WhatsApp precies betekenen. Maar: Hoe werkt dat, het uitzetten van de vinkjes van WhatsApp? Hoe pakt u een beetje privacy terug? Dat laten we u in deze blog weten! We gaan langs bij zowel de Apple telefoons...

Toffe apps om de blits te maken met Pasen

Wilt u deze Pasen de blits maken met toffe apps op uw telefoon? Onze student heeft de beste paas-apps voor u verzameld.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!