De leukste apps voor deze zomer

13 augustus 2023 | Uw Computerstudent Blog, Apple, Telefoon of tablet

De leukste apps voor deze zomer

Met de zomer in volle gang is het tijd om te genieten van de warme dagen, lange avonden en vakanties. En wat is een betere manier om optimaal van de zomer te genieten dan met behulp van handige en leuke apps op uw smartphone? In deze blog hebben we een aantal van de leukste apps voor deze zomer voor u verzameld, die u helpen bij het ontdekken van nieuwe plekken en het genieten van het buitenleven.

De leukste apps voor deze zomer

Alle bankjes

Bent u een fervente wandelaar of houdt u gewoon van het buitenleven? Dan is de app “Alle bankjes” een absolute aanrader. Deze app wijst u de weg naar de dichtstbijzijnde bankjes en picknicktafels in de buurt. Of u nu even wilt uitrusten tijdens een lange wandeling, wilt genieten van een picknick in het park of gewoon wilt ontspannen en van het uitzicht wilt genieten, met “Alle bankjes” vindt u altijd een geschikte zitplek in uw omgeving.

De app ‘Alle bankjes’ is gratis te downloaden voor Android

Zwemwater

Op zoek naar verkoeling op een warme zomerdag? Met de app “Zwemwater” vindt u eenvoudig de beste en veiligste zwemplekken in de buurt. Of u nu op zoek bent naar een afgelegen meer, een gezellig strand of een verfrissend zwembad, deze app toont u de waterkwaliteit, voorzieningen en andere nuttige informatie over zwemlocaties. Zo kunt u veilig en zorgeloos genieten van een duik in het water.

De app ‘Zwemwater’ is gratis te downloaden voor Android en Apple.

BBQ Guru

Niets roept de zomerstemming meer op dan een gezellige barbecue in de buitenlucht. Met de app “BBQ Guru” kunt u uw grillvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Of u nu een beginnende grillmaster bent of al jarenlange ervaring hebt, deze app biedt recepten, tips en trucs voor heerlijke gerechten van de barbecue. Van sappige hamburgers en gegrilde groenten tot smakelijke marinades en sauzen, met de BBQ Guru wordt uw volgende barbecuefeest een gegarandeerd succes.

BBQ Guru is gratis te downloaden voor Android en Apple.

SkyView

‘s Nachts naar de sterren kijken kan een magische ervaring zijn, vooral tijdens de zomer wanneer de hemel helder is. Met de app “SkyView” kunt u het heelal verkennen en meer te weten komen over de sterren, planeten en andere hemellichamen. Richt uw smartphone gewoon naar de lucht en de app identificeert automatisch de objecten die u ziet. Het is een geweldige manier om uzelf te verwonderen over het oneindige universum, vanuit uw eigen achtertuin.

SkyView is gratis te downloaden voor Android en Apple.

 

Met deze apps bent u klaar om het beste uit de zomer te halen. We wensen u in ieder geval een hele fijne zomer met ontspannen momenten, verfrissende duiken, heerlijke barbecues en prachtige sterrenhemels. Het gewone leven gaat natuurlijk door, dus laat het ons vooral weten als u te maken heeft met een haperende computer, telefoon of printer. Dan komt er komt zo snel mogelijk een slimme computerstudent naar u toe!

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Wat is het verschil tussen POP3 en IMAP? En welke past bij u?

E-mail kunt u op veel verschillende manieren openen op de computer telefoon. U kunt natuurlijk gewoon naar de website van de provider gaan, en daar de mail lezen. Denk dan bijvoorbeeld aan outlook.com, ziggo.nl/mail of webmail.kpnmail.nl. Natuurlijk kunt u ook...

Operatie cookiemonster

Operatie cookiemonster Van miljoenen mensen, waaronder duizenden Nederlanders, zijn inloggegevens en online vingerafdrukken gestolen en verkocht op de criminele handelswebsite Genesis Market. Een grootschalig en wereldwijd onderzoek bracht dit aan het licht en onder...

Internetprobleem na Windows 10 update? Snel opgelost.

Heeft u sinds kort last van een slechte of niet-functionerende internetverbinding? Een update van Windows 10 zorgt sinds maandag voor dergelijke problemen met de internetverbinding van pc’s. Wat te doen? Onze student legt het gratis uit!

Hoe zet ik de vinkjes van WhatsApp uit?

In onze vorige blog heeft u kunnen lezen wat de vinkjes in WhatsApp precies betekenen. Maar: Hoe werkt dat, het uitzetten van de vinkjes van WhatsApp? Hoe pakt u een beetje privacy terug? Dat laten we u in deze blog weten! We gaan langs bij zowel de Apple telefoons...

Pro-tips: super handige sneltoetsen voor in Chrome en Firefox

Werkt u veel met de computer, dan bent u vast wel bekend met sommige sneltoetsen zoals ctrl+c en ctrl+v. Onze student deelt vandaag graag de beste sneltoetsen voor Chrome en Firefox. Wellicht kent u één of meerdere van deze sneltoetsen al, maar voor het gemak hebben we ze toch even op een rijtje gezet voor u!

Thunderbird, een goed alternatief voor Windows Live Mail

We krijgen steeds vaker de vraag of we een goed alternatief weten voor Windows Live Mail. Vanaf 10 januari wordt de beveiliging van Windows Live Mail niet meer geüpdatet. Sindsdien is het onveilig om Windows Live Mail nog langer te gebruiken. De hoogste tijd voor een goed alternatief. Onze student weet raad!

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!


Uw Computerstudent