Hulp op afstand door AI

28 maart 2024 | Uw Computerstudent Blog

Hulp op afstand door AI

AI (Artificiële intelligentie of kunstmatige intelligentie) is een verzamelnaam voor computersystemen die taken kunnen doen waar voorheen een menselijk brein voor nodig was. De afgelopen jaren heeft AI enorme ontwikkelingen doorgemaakt. Ook bij Uw Computerstudent hebben we niet stil gezeten. We zijn dan ook zeer verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort starten met het aanbieden van computerhulp op afstand, door onze eigen AI-robot! Het heeft een vrouwenstem en we hebben het/haar de naam Joke gegeven.

Hulp op afstand door AI Wat artificiële intelligentie zo bijzonder maakt, is dat deze systemen zelfstandig kunnen leren. Daarvoor zijn onder andere data (gegevens) en algoritmes nodig. Ook Joke moet nog wat leren en u mag hierbij helpen! Vanaf aanstaande maandag kunt u een kosteloze afspraak inplannen met Joke. We moeten het haar niet direct te moeilijk maken maar een APK van een computer of het maken van een back-up gaat haar al heel aardig of. Wellicht dat u af en toe iets moet herhalen of harder moet praten maar we hebben er alle vertrouwen in dat Joke zich gaat ontwikkelen tot een assistent op afstand die u overal bij kan helpen!

Kosten besparend

Tegen de tijd dat Joke net zo goed is als haar collega’s van vlees en bloed, worden er wel kosten in rekening gebracht voor een afspraak. Maar dat dit bedrag aanzienlijk lager ligt dan de huidige 65 cent per minuut, staat vast.

 

1 april!

Dit nieuwsbericht was een 1 april grap. Natuurlijk zullen we onze slimme computerstudenten nooit vervangen voor een robot. Onze studenten staan voor u klaar om te helpen, aan huis of op afstand.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Zo werken QR-codes

U heeft ze vast wel eens gezien. QR-codes vullen meer en meer ons straatbeeld, u vindt ze in tijdschriften en kranten en ook op internet zijn ze alom aanwezig. Wat zijn het, wat kunt u ermee en hoe gaat u ermee om? Uw Computerstudent legt uit. QR-codes zijn een...

Uitjes met korting

Uitjes met korting Zo regelt u voordelig dagjes uit De zomer is in volle gang. Tijd voor leuke dingen en het plannen van dagjes uit! Maar hoe doet u dat zonder zonder uw portemonnee te veel te belasten? Nederlanders zijn dol op korting en er zijn verschillende handige...

Muziek luisteren met Spotify

Wilt u nieuwe muziek ontdekken of juist lekker genieten van Golden Oldies? Dat kan met Spotify. Onze student gebruikt het dagelijks en helpt u graag met het eerste gebruik.

Spotify is een muziekdienst waarmee u op uw computer, tablet of telefoon muziek kunt luisteren via het internet. U kunt zich inschrijven voor deze dienst, er is een betaalde en een onbetaalde variant. Met de gratis variant kunt u onbeperkt muziek…

Zo voorkomt u dat uw computer oververhit raakt

Met de zomer in volle gang en op dit moment zelfs een heuse hittegolf, brengen we vaak veel tijd buiten door. Maar we moeten niet vergeten dat onze elektronische apparatuur, zoals laptops, telefoons en tablets, gevoelig zijn voor oververhitting. Hitte kan ernstige...

De AVG – wat doet Uw Computerstudent er mee?

Vandaag delen we graag met u wat Uw Computerstudent doet aan de AVG en hoe wij er voor zorgen…

Uw post zien voor het in uw brievenbus ligt? Dat kan met de PostNL app!

Wist u dat in de PostNL app kunt zien welke post er naar u onderweg is? Zo weet u voor de brief door de brievenbus valt wat u kunt verwachten.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!