Uitjes met korting

4 juli 2023 | Uw Computerstudent Blog

Uitjes met korting

Zo regelt u voordelig dagjes uit

De zomer is in volle gang. Tijd voor leuke dingen en het plannen van dagjes uit! Maar hoe doet u dat zonder zonder uw portemonnee te veel te belasten? Nederlanders zijn dol op korting en er zijn verschillende handige apps die u kunnen helpen om voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten. Wij verzamelden de beste apps en websites voor uitjes met korting. Zo benut u uw vrije dagen optimaal en geniet u van dagjes uit met korting: Uitjes met korting

Uitjeskrant

Uitjeskrant is een populaire website waarmee u voordelige tickets kunt vinden voor diverse attracties, evenementen en uitstapjes in Nederland. Met de app kunt u zoeken op locatie, datum en interessegebied, en vervolgens verschillende aanbiedingen en kortingen ontdekken. Of u nu van musea, pretparken, festivals of theater houdt, Uitjeskrant biedt een breed scala aan opties voor uitjes met korting.

Social Deal

Social Deal wordt veel gebruikt bij het vinden van dagelijkse deals en aanbiedingen in de omgeving. Het biedt kortingen op diverse uitjes, zoals diners, wellnessarrangementen, stadstours, en nog veel meer. U kunt de website of app gebruiken om te zoeken op basis van uw locatie en persoonlijke voorkeuren, en vervolgens profiteren van exclusieve kortingen bij lokale bedrijven.

VakantieVeilingen

Met VakantieVeilingen kunt u bieden op allerlei uitjes en activiteiten. Zo kunt bieden op tickets voor attractieparken, sauna’s, restaurants en andere leuke ervaringen. Op de website en in de app kunt u via het biedsysteem hele goede deals scoren en grote korting te krijgen op uw uitjes.
Onze tip: Wacht met bieden tot het laatste moment en onthoud dat er altijd nog 5 euro servicekosten bij komen.

TicketSwap

TicketSwap is een populaire website en app waarmee u veilig tickets kunt overkopen en verkopen voor evenementen zoals concerten, festivals, sportevenementen en theateroptredens. TicketSwap hanteert een eerlijk prijsbeleid, waarbij de prijzen niet hoger mogen zijn dan de oorspronkelijke ticketprijs.
Onze tip: Kaartjes voor evenementen kunnen tegenwoordig extreem duur zijn. Wilt u alleen gaan als het een koopje is? Wacht dan tot de dag dat het evenement plaatsvindt. Mensen die op het laatste moment niet kunnen gaan, willen hun kaartje hoe dan ook kwijt en vragen er doordoor niet veel voor.

Met deze websites en apps kunt u uw dagje uit plannen en tegelijkertijd genieten van aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen in Nederland. Of u nu van cultuur, avontuur of ontspanning houdt, er is voor elk wat wils. Dus ontdek de mogelijkheden voor uitjes met korting zodat u extra veel kunt beleven deze zomer. Veel plezier!

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Zo doet u langer met de batterij van uw smartphone

Gebruikt u uw smartphone om het menu van het pittoreske restaurantje in Kroatië te ontcijferen met Google Translate? Bent u aan het kamperen en is er alleen stopcontact in het wc gebouw (waar u eigenlijk uw smartphone niet op mag laden)? Of bent u uw wereldstekker vergeten en zijn alle winkels dicht? Hoe dan ook, het zou erg vervelend zijn als uw batterij opeens leeg is. Met deze tips zorgt u ervoor dat uw batterij zo lang mogelijk mee gaat!

Gratis apps voor nieuwe hobby’s

Gratis apps voor nieuwe hobby's Bent u op zoek naar nieuwe hobby's om uw vrije tijd mee te vullen? Of bent u al begonnen aan een nieuwe passie en zoekt u wat handige tools om u te helpen groeien? Gelukkig zijn er tal van gratis apps beschikbaar die u kunnen...

Banken doelwit van hackers

Een grootschalige DDoS-aanval op Nederlandse en buitenlandse banken heeft vandaag een groot deel van het betalingsverkeer platgelegd. Er zou geen relatie zijn met de saldostoring van woensdag.

Binnenkort naar Texel? Gebruik de lammetjesradar

Wist u dat er op Texel evenveel mensen als schapen wonen? De schapen en de lammetjes van Texel trekken altijd veel bekijks. Om het u dit voorjaar gemakkelijker te maken heeft de VVV Texel een Lammetjesradar online gezet.

5 super apps die het boodschappen doen leuker maken!

Slimme tip van onze student: Met deze apps wordt het boodschappen doen een stuk leuker!

Belangrijk: trap niet in online afpersing!

Online afpersing, wat moet u er mee? De afgelopen week hebben we veel klanten gesproken die een verontrustende e-mail hebben ontvangen. Zogenaamd zouden er intieme privé-beelden zijn gemaakt en de afzender van het mailtje dreigt deze online te verspreiden. Is dit waar…

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!