Aanbieding!

Windows 10 Home

115.00

U krijgt uw licentie binnen 5 minuten na bestelling per e-mail toegestuurd. Zo kunt u (of onze student) de licentie meteen installeren! Dit is een download-licentie voor Windows 10 Home OEM.

Daarom raden wij Windows 10 aan:

 • Met Windows 10 bent u altijd up-to-date, en dus goed beschermd tegen online bedreigingen
 • Windows 10 ‘voelt’ bekend en lijkt op de oudere versie van Windows. U hoeft er dus niet lang aan te wennen.
 • Het werkt goed op oude apparaten: Microsoft heeft haar best gedaan met Windows 10 alle oude Windows-versies overbodig te maken. Daarom hebben ze ervoor gezorgd dat het niet te zwaar is en dus ook op oudere apparaten goed functioneert.

Tip: wilt u meer bescherming met encryptie, remote desktop en/of virtuele machines gebruiken? Overweeg dan Windows 10 Pro!

Artikelnummer: UCSD340027 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Productbeschrijving

Dit is een legale OEM download-licentie voor Windows 10. Windows 10 is het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Het vervangt alle oude versies van Windows, en het is ook de allerlaatste versie die Microsoft ooit maakt: er zal dus geen Windows 11 meer komen. Met deze licentie bent u dus levenslang verzekerd van de nieuwste versie van Windows.

Voordelen Windows 10

Als u nu oudere versie van Windows gebruikt, zoals Windows 7, Windows 8 of Windows XP dan zult u de volgende voordelen ervaren als u overstapt:

 • Snel opstarten en sneller werken (ook op oudere apparaten)
 • Een bekend maar uitgebreid startmenu
 • Gemakkelijker zelf instellingen wijzigen
 • Vernieuwde internetbrowser Edge (opvolger van Internet Explorer)
 • Het werkt heel vertrouwt als u al een oudere versie van Windows gebruikt

De beste Windows tot nog toe

Microsoft zegt (natuurlijk) zelf dat dit de beste versie van Windows tot nog toe is. Maar eigenlijk zijn we het daar wel over eens. Er is ontzettend veel verbeterd. Enkele aanpassingen ten opzichte van de vorige versie van Windows:

 • Beveiliging is standaard ingebouwd. Een goede virusscanner blijft aanbevolen, maar zolang u die nog niet heeft geïnstalleerd beschermt Windows u met Windows Defender.
 • Geschikt voor oude apparaten: Microsoft wil graag dat alle computers overstappen op Windows 10 en heeft het daarom zo gemaakt dat het ook op oudere apparaten prima werkt. U zult zelfs merken dat het opstarten een stuk sneller gaat!
 • Veel functies die vroeger ingewikkeld waren, zijn nu makkelijker zelf te doen. Zo kunt u met Taakbeheer de opstartprogramma’s aanpassen: iets waar u vroeger toch écht een student voor nodig had.
 • MIcrosoft brengt heel regelmatig updates uit, zodat bugs en problemen snel zijn verholpen, en veiligheidsproblemen direct kunnen worden opgelost. Er komen zelfs regelmatig extra functies in Windows 10 – gratis!

Natuurlijk zijn er ook nadelen. Afhankelijk van uw situatie zal onze student u helpen de volgende nadelen af te wegen:

 • Het is toch weer een beetje anders. Onze ervaring is dat het snel went. Maar als u al jaren dezelfde computer gebruikt, dan kan elke verandering teveel zijn. Onze student denkt hier graag met u over mee, en kan Windows 10 zo inrichten dat het veel op uw oude computer lijkt.
 • Problemen met updates: omdat er vaak nieuwe functies komen, gaat er nog wel eens wat stuk in Windows 10. Sommige gebruikers hebben hier in het verleden last van gehad. Maar Microsoft heeft dit probleem erkend, en u kunt er dus vanuit gaan dat dit niet zo snel weer zal gebeuren.
 • Ondersteuning voor oude software: als u nog héél oude software gebruikt, dan kan het zijn dat die op Windows 10 niet meer werkt. Windows Live Mail kunt u op Windows 10 bijvoorbeeld niet meer krijgen. Maar vaak is dit soort oude software toch al lang niet meer veilig en dan is Windows 10 dus een goede aanleiding om u weer goed te beschermen!

Onze student denkt graag met u mee over deze voor- en nadelen, en kan u helpen een goede keuze te maken! Ons advies is meestal: stap over op Windows 10 voor extra veiligheid en nieuwe mogelijkheden. Met Windows 10 krijgt u levenslang updates en bent u dus altijd goed beveiligd. En met onze scherpe prijzen met klantenkorting, bent u verzekerd van een goede, eerlijke prijs.

Over gerecycelde licenties

Onze student heeft u mogelijk al laten weten dat er online licenties te koop zijn voor ongeveer 30 – 40 euro. Dat zijn natuurlijk geen nieuwe, originele licenties (al staat dat er vaak wel). Toch bieden wij deze licenties ook aan. We adviseren u graag bij deze keuze, maar de uiteindelijke keuze laten we aan u. Lees meer over onze ‘tweedekans’ licenties voor Windows 10. Ons advies is een nieuwe, originele licentie te kopen. Daarmee betaalt u voor de software die u gebruikt, en bent u levenslang gegarandeerd van een eerlijke licentie.

Extra informatie

Type licentie

Dit is een volwaardige licentie (dus geen OEM-product)

Andere suggesties…

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!