Aanbieding!

Windows 10 Home OEM

145.00 115.00

U krijgt uw licentie binnen 5 minuten na bestelling per e-mail toegestuurd. Zo kunt u (of onze student) de licentie meteen installeren! Dit is een download-licentie voor Windows 10 Home OEM.

Daarom raden wij Windows 10 aan:

  • Met Windows 10 bent u altijd up-to-date, en dus goed beschermd tegen online bedreigingen
  • Windows 10 ‘voelt’ bekend en lijkt op de oudere versie van Windows. U hoeft er dus niet lang aan te wennen.
  • Het werkt goed op oude apparaten: Microsoft heeft haar best gedaan met Windows 10 alle oude Windows-versies overbodig te maken. Daarom hebben ze ervoor gezorgd dat het niet te zwaar is en dus ook op oudere apparaten goed functioneert.

Tip: wilt u meer bescherming met encryptie, remote desktop en/of virtuele machines gebruiken? Overweeg dan Windows 10 Pro!

Artikelnummer: UCSD340020 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Productbeschrijving

Windows 10 is je partner als je dingen gedaan wilt krijgen. Snel opstarten, een bekend maar uitgebreid startmenu en geweldige nieuwe manieren om taken uit te voeren, zlef op meerdere verschillende apparaten. Je zult zeker wel waardering kunnen opbrengen voor de innovatieve functies, zoals een gloednieuwe browser voor je online activiteiten.

Vier redenen voor Windows 10:

– Direct vertrouwd: Windows 10 combineert het beste van de Windows-versies die je al kent, zoals het nieuwe startmenu en je favoriete apps. 
– Persoonlijke ervaring: Windows 10 maakt je apparaat (zoals je pc of smartphone) echt persoonlijk. Windows herkent je en past de omgeving hierop aan.
– Op al je apparaten: Windows 10 werkt zo dat jij altijd het prettigst werkt. Of je nu met je telefoon, tablet of pc werkt. 
– Blijf productief: Door snel te starten, een goed overzicht, handige apps en de nieuwe browser Edge blijf je op de hoogte en krijg je dingen gedaan. 

De beste Windows tot nog toe
Windows 10 gaat naadloos met je mee van het ene apparaat naar het andere. Het is snel en reageert onmiddellijk. Je krijgt zelfs gratis ondersteuning via chat of telefoon van echte mensen. Met Windows 10 is het makkelijker dan ooit om grootse dingen te verrichten.

Het werkt gewoon.
Windows 10 combineert de Windows die je al zo goed kent en voegt daar fantastische verbeteringen aan toe waar je zeker van zult houden. Met technologieën zoals InstantGo kun je snel opstarten en doorgaan waar je gebleven was. En Windows 10 heeft meer ingebouwde veiligheidsfuncties dan ooit, om je te helpen beschermen tegen kwaadwillende software.

Multi-doen
Multi-task als een volleerde meester met de mogelijkheid om vier dingen tegelijk op je scherm te laten verschijnen. Wordt het te druk op je scherm? Creëer virtuele bureaubladen om meer ruimte te maken en werk alleen met die dingen die je nodig hebt. Plus, al je berichten en belangrijke instellingen worden verzameld op één makkelijk toegankelijk scherm.

Microsoft Edge
Dit is de gloednieuwe browser die ontworpen is om het internet te laten werken op jouw manier. Schrijf of typ direct op webpagina’s en deel je aantekeningen met anderen. Je zult de leesweergave zonder afleiding vast en zeker waarderen. Er is ook een verbeterde adresbalk om je te helpen dingen sneller te kunnen vinden.

Continuüm
Het beste scherm is altijd het scherm waar je nu bent, want Windows 10 optimaliseert je ervaring aan de hand van je activiteiten en het apparaat dat je gebruikt. Schermonderdelen passen zich aan voor een eenvoudige navigatie en apps worden soepel vergroot of verkleind voor weergave op de kleinste of de grootste schermen.

Alleen voor jou
Je eigen Windows 10-apparaat herkent je en houdt rekening met je op een zeer persoonlijke manier. Met Windows Hello kan je apparaat je begroeten met je naam en oplichten ten teken van herkenning zodat het aanmelden veel makkelijker gaat en je geen wachtwoord meer hoeft te onthouden of in te voeren.

Gaming & Xbox
Speel je Xbox One-games op je Windows 10-pc, -laptop of -tablet. Gebruik de Game DVR-functie om je mooiste moves op te nemen en direct naar je vrienden te sturen, zonder dat je het spel hoeft te verlaten.

Wat vindt u van dit artikel? We lezen het graag!

reacties

Andere suggesties…