Waar mag Uw Computerstudent u mee helpen?

Maak nu een afspraak met onze enthousiaste student!

Virussen en spyware verwijderen? Computerstudent weet raad

Misschien heeft u wel eens gehoord over de bedreigingen van virussen, spyware, wormen of trojan horses. Misschien ook wel niet. In ieder geval kunnen wij ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Het is dan goed om een afspraak te maken, zodat we het eens met u door kunnen nemen.

Last van virussen of spyware?

Doet uw computer raar? Valt de computer soms uit, is hij ineens traag of krijgt u nare popups, waarschuwingen en spam? Dan is het verstandig een afspraak te maken! Onze student ‘checkt’ uw computer en verwijdert de meest hardnekkige virussen.

Controle/APK

We controleren voor u of uw computer voldoende beveiligd is, en of er niet ongemerkt een virus actief is. Ook kunnen we kijken of uw inkomende e-mail wel wordt gescand op virussen en spam. Verder is het belangrijk dat uw programma’s altijd up-to-date zijn. Dit voorkomt ernstige beveiligingsproblemen. U kunt altijd een afspraak maken voor een computer APK. Vindt u ook dat uw pc te traag is? Uw computer raakt ‘vol’ met tijdelijke bestanden, virussen en reclame. Hinderlijk en vertragend. Uw trage computer opschonen is de oplossing. Onze student maakt grondig schoon, zodat uw computer weer optimaal presteert.

Afspreken?

Maak eens een afspraak, dan kunnen we dit alles met u doornemen, zodat u met een gerust hart achter de computer kunt gaan zitten. Ook wanneer u uw bankzaken regelt.

Afspraak maken?

Waar mogen we u mee helpen? Plan nu een afspraak met één van onze studenten!

De voordeligste

Wij zijn de voordeligste Computerstudent van Nederland: € 7,50 per kwartier plus voorfietskosten van € 8,50 per afspraak. Verder niets: geen abonnement, geen opstartkosten.

Betrouwbaar

Een gecertificeerde student aan huis: vakkundig, snel en ervaren.

Voordelig

Studenten zijn snel & voordelig: € 7,50/kwartier!

Computer APK?

Uw computer weer snel, schoon en virusvrij. Veilig online!

Speciaal voor u uitgezocht: nog meer interessante artikelen van Uw Computerstudent!