Waar mag Uw Computerstudent u mee helpen?

Maak nu een afspraak met onze enthousiaste student!

Problemen met draadloos netwerk?

Het meestgehoorde probleem over draadloze netwerken is de snelheid en instabiliteit: het werkt vaak niet naar wens. Hiervoor zijn veel oorzaken aan te wijzen. Wij kunnen u helpen als u een probleem met u draadloos netwerk heeft.

Herkent u zich in dit probleem? Wij zien en horen het regelmatig als we bij klanten zijn. Gelukkig zijn er genoeg stappen te ondernemen! Onze student kan inloggen op de router om de instellingen te fine-tune. Ook kunnen apparaten die storen weggenomen worden, of kan er een versterker geplaatst worden. Tot slot kan soms de router verplaatst worden naar een betere locatie. De systematische aanpak van onze student garandeert een maximaal resultaat.

Wilt u dit ook? Maak dan nu een afspraak! Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs en zorgen voor een draadloos netwerk dat gewoon werkt! En dat met onze eerlijke & voordelige tarieven.

Draadloos netwerk optimaliseren?

Onze student doet het graag voor u: maak nu een afspraak met onze slimme student!

Afspraak maken?

Waar mogen we u mee helpen? Plan nu een afspraak met één van onze studenten!

De voordeligste

Wij zijn de voordeligste Computerstudent van Nederland: € 7,50 per kwartier plus voorfietskosten van € 8,50 per afspraak. Verder niets: geen abonnement, geen opstartkosten.

Betrouwbaar

Een gecertificeerde student aan huis: vakkundig, snel en ervaren.

Voordelig

Studenten zijn snel & voordelig: € 7,50/kwartier!

Computer APK?

Uw computer weer snel, schoon en virusvrij. Veilig online!