Uw Computerstudent Lidmaatschap

Vanaf: 14,50 incl. btw / jaar

Met het Lidmaatschap zijn we er altijd voor u. Want u kunt ons gratis al uw vragen stellen, ook na de afspraak. Op elke afspraak profiteert u weer van mooie ledenkorting. En met onze gratis virusscanner (vanaf het Comfort lidmaatschap) bent u extra goed beschermd tegen virussen, ransomware en phishing. Zorgeloos dus! Start nu uw lidmaatschap en profiteer direct van alle service die Uw Computerstudent te bieden heeft.

Meer informatie over het lidmaatschap vindt u op onze lidmaatschapspagina.

Wissen

Beschrijving

Met het Lidmaatschap zijn we er altijd voor u. Want u kunt ons gratis al uw vragen stellen, ook na de afspraak. Op elke afspraak profiteert u weer van ledenkorting. En met onze gratis virusscanner (vanaf het Comfort lidmaatschap) bent u extra goed beschermd tegen virussen, ransomware en phishing. Zorgeloos dus!

Start nu uw lidmaatschap en profiteer direct van alle service die Uw Computerstudent te bieden heeft. Het lidmaatschap duurt 1 jaar, en wordt steeds automatisch voor een jaar verlengd.

Twijfelt u nog? Begin dan bijvoorbeeld met een Lidmaatschap ‘Normaal’: u kunt altijd verhogen naar ‘Uitgebreid’ als het goed bevalt. U betaalt alleen het verschil bij, en profiteert meteen van alle voordelen.

Extra informatie

Lidmaatschap

Basis, Comfort, Zorgeloos

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!