Aanbieding!

Divi WordPress Thema

Oorspronkelijke prijs was: €249,00.Huidige prijs is: €96,80. incl. btw

Met Divi bouwen we snel een professionele website. Onze website studenten zijn ervaren in het werken met Divi. Divi kost normaal gesproken $ 89 per jaar of $ 249 lifetime. Maar van ons krijgt u levenslang toegang voor 80 euro excl. btw.

Categorie:

Beschrijving

Het Divi Template is niet door ons gemaakt, maar is gebouwd door professionele ontwikkelaars genaamd Elegant Themes. Bij Uw Computerstudent werken we altijd met professionele templates. Maar de frustratie is soms dat daarin weinig mogelijkheden zijn om het aan te passen. Dat is waarom we zo enthousiast zijn over Divi: het was de visie van de makers om een template te ontwikkelen waarmee professionele websites gemaakt kunnen worden, zonder beperkingen.

We kunnen met Divi dus helemaal úw website ontwikkelen. Met uw kleuren, logo’s, foto’s en zelfs lettertype(n) en icons in uw stijl. Door consequent te zijn in het uiten van uw stijl, komt uw merk zeer sterk naar voren. Wist u dat? Onze website (waar u nu naar kijkt) is ook gemaakt met Divi!

U kunt het template meteen na uw aankoop downloaden en installeren met onze student.

Waarom een professioneel template belangrijk is.

Wij raden het altijd aan om met een professioneel template te starten. Het bouwen van een website ‘from scratch’ kost minstens het vijfvoudige. Vooral als je denkt aan de kosten voor onderhoud, beveiliging en het zoekmachine-vriendelijk maken. Zo zorgt een professioneel template bijvoorbeeld voor betere beveiliging en hogere performance. Beide zijn uiteindelijk weer belangrijk voor uw Google zoekpositie.

Let bij het kiezen van een template dus goed op externe beveiligings-tests. Divi wordt bijvoorbeeld continu getest door Sucuri. Onze student kan u uitleggen waarom het zo belangrijk is dat uw site goed is beveiligd.

De mogelijkheden van Divi

Hieronder lichten we enkele redenen uit waarom we blij zijn met Divi. Maar uiteindelijk zijn wij niet de makers: de meest uitgebreide beschrijving van mogelijkheden vindt u daarom bij Elegant Themes.

Bewerken zonder code

U kunt de website zelf bewerken. Gewoon in uw browser, alsof u de site bezoekt. Zo ziet u meteen hoe het wordt. En u hoeft er geen regeltje code voor te kennen!

Divi Theme Preview Top

Sneller bouwen, mooier resultaat

Een goed template doet twee dingen. Het eerste is zichzelf terug verdienen: doordat onze student minder tijd nodig heeft, is de website eerder klaar. Daardoor bent u voordeliger uit. Het tweede is zorgen voor een (veel) beter resultaat. Doordat Divi veel standaard-elementen heeft, kunnen we snel de meest professionele websites voor u ontwikkelen.

Divi Theme Preview Bottom

Extra informatie

Geschikt voor

Wordpress

Geldigheid

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!