Tip: Lijstjes maken met Google Agenda

28 februari 2018 | Uw Computerstudent Blog

Tip: Lijstjes maken met Google Agenda

by | 28 februari 2018 | Uw Computerstudent Blog

Boodschappenlijstjes, verlanglijstjes, to-do lijstjes. Wat zijn er eigenlijk veel redenen om een lijstje te maken. Dit kan natuurlijk op van die handige ‘geeltjes’, maar ja. Die raken toch wel erg makkelijk kwijt, en soms is het echt niet meer te lezen wat u nou ook alweer moest doen.

Schermafbeelding 2018 03 26 om 13

Hoe gemakkelijk zou het zijn als u één plek zou hebben waar u al uw lijstjes op kunt slaan en gemakkelijk terug kunt vinden. Dit kan u doen in Google agenda en Google keep. In deze blog leg ik uit hoe u een lijstje maakt in Google agenda.

  • Stap 1. Ga naar www.calendar.google.com en log in met uw Google account.
  • Stap 2. Links in beeld ziet u ‘Mijn agenda’ met daarin een puntje ‘taken’.
  • Stap 3. Als het puntje is aangevinkt verschijnt rechts in beeld een lijstje.
  • Stap 4. Klik op de eerste regel en begin met het typen van een lijstje.

Hoera! Het lijstje is af. Als u meerdere apparaten heeft met daarop een Google agenda ziet u op al deze apparaten het lijstje met dingen die u nog moet doen. Handig!
Ook kunt u nog deadlines instellen om ervoor te zorgen dat u tijdig een herinnering ontvangt. Dit doet u door op het pijltje rechts van het punt op het lijstje te klikken.

Tot slot!

Loopt u vast of wilt u graag dat wij u helpen met het gebruik van de Google agenda? Boek dan nu een slimme student. We helpen u graag, zodat u alle slimme trucjes en fijne kneepjes van de agenda leert kennen! Mocht u ergens anders hulp bij nodig hebben kan dat natuurlijk ook. We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Is uw laptop kapot? Hier heeft u recht op.

Het kan ineens gebeuren: uw nieuwe laptop die opeens niet meer opstart of na een valpartij finaal kapot is gegaan. Een zure appel om

Wat zijn de leukste apps voor fietsen en wandelen?

Toffe apps voor als u van fietsen en wandelen houdt! Bent u ook zo benieuwd welke apps onze student dit keer verzameld heeft?

CTB locker virus verwijderen en bestanden herstellen?

Wij zien het CTB Locker Virus steeds vaker voorbij komen. Erg vervelend: het virus 'gijzelt' uw bestanden. Alleen tegen betaling van een geldbedrag van honderden euro's krijgt u uw bestanden terug. Wat nu? Uw Computerstudent heeft het virus onderzocht. Wat kunt u doen...

Windows 10 lente update: gaat u hem gelijk installeren of wacht u even?

In mei wordt de Windows 10 lente update verspreidt. Gaat u deze gelijk installeren of kunt u beter even wachten? En wat kunt u verwachten van deze update?

Alternatieven Whatsapp

Alternatieven Whatsapp WhatsApp is al jarenlang een populaire keuze om berichten te versturen, maar soms wilt u misschien andere opties verkennen. Of het nu gaat om privacy-overwegingen, behoefte aan extra functies, nieuwsgierigheid naar alternatieven Whatsapp...

iPhone valt uit met volle batterij?

Valt uw iPhone de laatste tijd uit, zelfs al heeft u nog 30% batterij? Die van ons ook! Onze student ging op onderzoek uit om te kijken waar dit probleem vandaan komt..

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!