Uw agenda altijd bij de hand met Google agenda

29 maart 2018 | Uw Computerstudent Blog

Kent u dat? Ieder jaar op zoek naar een nieuwe agenda. De een is te groot, de ander juist weer erg klein. Google agenda is misschien wel dé oplossing voor u.

Nooit meer hoeven strepen als een afspraak onverhoopt toch niet doorgaat, automatisch herinnerd worden aan uw afspraken? Het kan allemaal met de agenda van Google. U kunt deze instellen op uw mobiel, tablet en ook op uw computer. Het enige wat u nodig heeft is een Google account.

Misschien vraagt u zich af waarom Google agenda handig kan zijn voor u. Hieronder zal ik de voordelen toelichten.

Altijd uw agenda bij de hand

Onze (mobiele) apparaten zijn niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. We hebben bijna altijd onze telefoon bij, tenzij die weer eens aan de oplader ligt. Waar u ook bent, altijd heeft u deze agenda binnen handbereik.

Meerdere agenda’s

Een agenda voor het werk, verjaardagen en misschien zelfs één voor het gezin. U kunt in Google agenda onbeperkt agenda’s aanmaken. Al deze verschillende agenda’s krijgen dan een eigen kleurtje, zo ziet u in één oogopslag over wat voor afspraak het gaat. Dit is vooral erg handig als u een agenda van iemand anders hebt toegevoegd, hierover vertel ik in het volgende kopje meer.

Agenda’s delen

Gezamenlijk een uitje plannen? Dan is het toch makkelijk om te weten wanneer dat zou kunnen. U kunt ervoor kiezen om een agenda te delen. U kunt zelf kiezen welke agenda u deelt en wie daar allemaal toegang toe heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld een familie agenda aanmaken waarin voor iedereen de gezamenlijke activiteiten te zien zijn. Ook kunt u uw werkagenda met bijvoorbeeld uw collega’s delen. Lees hier meer over hoe u een gedeelde agenda kunt maken

pasted image 02

Herinneringen

Een dag van tevoren een melding ontvangen waarin u wordt herinnerd aan de afspraak bij de tandarts die u eigenlijk al was vergeten. U kunt zelf instellen hoe ver van tevoren u een melding wilt krijgen. Zo komt u nooit meer te laat bij uw afspraken.

Lijstjes

Het afstrepen van dingen van een to do lijstje is altijd een heerlijk gevoel. U kunt in uw Google agenda van dit soort lijstjes maken. U stelt de dag in waarop het gebeurd moet zijn en als u het heeft gedaan veegt u dit punt met gemak uit de agenda. Zo blijft de agenda netjes en hoeft u niet meer te twijfelen over wat er nou precies is doorgestreept en wat niet. Hier leest u hoe u gemakkelijk lijstjes kunt maken in Google agenda.

Tot slot.

Voortaan alles overzichtelijk in één agenda, waar wacht u nog op! Loopt u vast of wilt u graag dat wij u helpen met het gebruik van de google agenda? Boek dan nu een slimme student. We helpen u graag, zodat u alle slimme trucjes en fijne kneepjes van de agenda leert kennen! Mocht u ergens anders hulp bij nodig hebben kan dat natuurlijk ook. We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Is internetbankieren veilig?

Is internetbankieren veilig? Internetbankieren is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en er zijn veel veiligheidsmaatregelen genomen om ervoor te zorgen dat uw gegevens en geld veilig blijven tijdens het bankieren op het internet. Toch horen we nog van veel...

Hoe zet ik twee vensters naast elkaar in Windows?

Vindt u het vervelend om tussen twee vensters te moeten wisselen? Bijvoorbeeld als u iets wilt vergelijken of als u notities aan het maken bent. Wist u dat u ze ook naast elkaar kunt zetten? Dit kan op twee manieren, met sneltoetsen of door de vensters te slepen.

5 onmisbare apps voor het inrichten van uw huis

De herfst is zo’n heerlijk moment om uw huis onder handen te nemen. Een nieuw kleurtje op de muur, alle meubels een andere plek of eindelijk de badkamer verbouwen. U doet het met deze apps!

Windows 10 nog steeds gratis beschikbaar

Wist u dat u met een slimme truc nog steeds gratis Windows 10 kunt krijgen? Wij vertellen u er graag meer over!

Klassieke muziek liefhebber? Deze app is een must-have!

Bij Primephonic draait alles om klassieke muziek. Op Spotify of Apple Music kan het lastig zijn om klassieke muziek te vinden, met Primephonic is dit probleem opgelost. Onze student geeft u graag wat meer informatie!

Pas op voor Marktplaats oplichters!

Verkoopt u wel eens via Marktplaats? Let op! Oplichters zijn weer erg actief op Marktplaats. Hoe kunt u de oplichting herkennen en voorkomen?

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!