Tip: Een gedeelde agenda maken met Google agenda

28 januari 2018 | Uw Computerstudent Blog

Tip: Een gedeelde agenda maken met Google agenda

by | 28 januari 2018 | Uw Computerstudent Blog

google agenda delen

Samen met vrienden of collega’s werken met een agenda voor de gezamenlijke activiteiten? Google agenda biedt een uitkomst!gedeelde agenda maken

  • Stap 1. Open www.calendar.google.com en log in met uw google account
  • Stap 2. Klik op het plusje om een nieuwe agenda te maken
  • Stap 3. Vul de naam van de agenda in en klik op ‘Agenda maken’
  • Stap 4. De agenda staat nu links in het rijtje met agenda’s, klik op de drie bolletjes om naar de agenda opties te gaan.
  • gedeelde agenda maken

  • Stap 5. Hier kunt u aangeven met wie u de agenda allemaal wilt delen. U kunt gewoon het mailadres van degene invullen. Hij of zij ontvangt dan de uitnodiging en kan deze agenda met een paar klikken toevoegen aan zijn eigen agenda.
  • Stap 6. Als u nu een nieuwe afspraak in uw agenda zet en u wilt dat iedereen deze kan zien selecteert u deze agenda uit het lijstje met agenda’s. Dit lijstje staat onder het kopje ‘melding toevoegen’

Tot slot!

Loopt u vast of wilt u graag dat wij u helpen met het gebruik van de google agenda? Boek dan nu een slimme student. We helpen u graag, zodat u alle slimme trucjes en fijne kneepjes van de agenda leert kennen! Mocht u ergens anders hulp bij nodig hebben kan dat natuurlijk ook. We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

De vijf leukste apps voor op de achterbank

De vijf leukste apps voor op de achterbank Lange vakantierit voor de boeg met (kleine) kinderen op de achterbank? Dit kan een hele uitdaging zijn. Gelukkig zijn er veel apps om u hierbij te helpen. Maar lang niet alle apps zijn educatief verantwoord of leuk. Wij...

Hoe zet ik de vinkjes van WhatsApp uit?

In onze vorige blog heeft u kunnen lezen wat de vinkjes in WhatsApp precies betekenen. Maar: Hoe werkt dat, het uitzetten van de vinkjes van WhatsApp? Hoe pakt u een beetje privacy terug? Dat laten we u in deze blog weten! We gaan langs bij zowel de Apple telefoons...

De betekenis van emoji’s

Emoji's zijn de pictogrammen waar u uit kunt kiezen op Whatsapp, Facebook en op het toetsenbord van uw mobiele telefoon. Een emoticon is de getypte versie:) In deze blog hebben we het over emoji's. Wat betekenen al die emoji's nou eigenlijk? Computerstudent Koen zette...

Handige tips om uw WhatsApp veiliger te maken

Wat kunt u doen om het gebruik van deze app zo veilig mogelijk te maken? Wist u bijvoorbeeld dat u kunt kiezen wie uw profielfoto ziet en wie niet? En dat u mensen kunt blokkeren? Wij geven u graag handige tips om uw WhatsApp veiliger te maken!

Wat is het verschil tussen CC en BCC?

Met het versturen van een e-mail heeft u wellicht wel eens CC en BCC zien staan. Wat is precies het verschil en waar gebruikt u het voor? Onze student weet er alles van!

Gebruikt u Google Chrome? Lees dan dit!

Veel van onze klanten zijn fan van Chrome en gebruiken de browser dagelijks. Bent u ook een Chrome gebruiker? Dan is het goed om te weten dat de internetbrowser een nieuw uiterlijk en enkele nieuwe functies krijgt.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!