Berichten van uw Facebookvrienden tijdelijk stopzetten

door | 16 februari 2018 | Uw Computerstudent Blog

Meer controle hebben over de berichten die u ziet op uw Facebook? Dat kan en het is heel gemakkelijk in te stellen. Onze student legt het uit.

Soms heeft u even geen behoefte aan de kattenfilmpjes van de buurvrouw, de statusupdates van uw neef of de vakantieplannen van de buren. Zonder gelijk iemand te ontvrienden, kunt u er ook voor kiezen om een persoon tijdelijk te snoozen. U geeft hiermee aan dat u de berichten van iemand een bepaalde tijd niet wilt zien. U ziet dan dertig dagen lang geen updates en berichten van deze persoon. De persoon krijgt hier geen melding van. Wanneer de periode bijna om is, krijgt u een melding zodat u weet dat er weer berichten in uw overzicht komen te staan.

Facebook snoozen kunt u gemakkelijk instellen

  • Log in op facebook.com
  • Ziet u een bericht van iemand die u wilt snoozen? Klik dan op de drie puntjes naast het bericht
  • Klik op (naam van de persoon die u wilt snoozen) 30 dagen lang snoozen

U kunt ook iemand voor een onbepaalde tijd ontvolgen. Heel handig als u iemand niet wilt ontvrienden maar geen berichten op uw facebook wilt zien. Hiervoor gaat u naar de Facebook-pagina van die persoon. Onder de profielfoto klikt u op ‘volgend’ om diegene niet meer te volgen.

 

Tot slot.

Succes met het snoozen van mensen op Facebook! We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Loopt u vast of wilt u graag dat wij u helpen met het gebruik van Facebook? Boek dan nu een slimme student. We helpen u graag, zodat u alle slimme trucjes en fijne kneepjes van Facebook leert kennen! Of met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

 

Meer leuke blogs

Leuk artikel? Deel het!

Deel het met uw vrienden op Facebook of Twitter! Wij doen ontzettend ons best om leuke blogs te schrijven. We vinden het daarom leuk om te zien als u onze blogs op Facebook deelt. Zo bereiken we nog meer lezers, die iets van onze blog kunnen leren. Bedankt!