Berichten van uw Facebookvrienden tijdelijk stopzetten

door | 16 februari 2018 | Uw Computerstudent blog | 0 Reacties

Meer controle hebben over de berichten die u ziet op uw Facebook? Dat kan en het is heel gemakkelijk in te stellen. Onze student legt het uit.

Soms heeft u even geen behoefte aan de kattenfilmpjes van de buurvrouw, de statusupdates van uw neef of de vakantieplannen van de buren. Zonder gelijk iemand te ontvrienden, kunt u er ook voor kiezen om een persoon tijdelijk te snoozen. U geeft hiermee aan dat u de berichten van iemand een bepaalde tijd niet wilt zien. U ziet dan dertig dagen lang geen updates en berichten van deze persoon. De persoon krijgt hier geen melding van. Wanneer de periode bijna om is, krijgt u een melding zodat u weet dat er weer berichten in uw overzicht komen te staan.

Facebook snoozen kunt u gemakkelijk instellen

  • Log in op facebook.com
  • Ziet u een bericht van iemand die u wilt snoozen? Klik dan op de drie puntjes naast het bericht
  • Klik op (naam van de persoon die u wilt snoozen) 30 dagen lang snoozen

U kunt ook iemand voor een onbepaalde tijd ontvolgen. Heel handig als u iemand niet wilt ontvrienden maar geen berichten op uw facebook wilt zien. Hiervoor gaat u naar de Facebook-pagina van die persoon. Onder de profielfoto klikt u op ‘volgend’ om diegene niet meer te volgen.

 

Tot slot.

Succes met het snoozen van mensen op Facebook! We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Loopt u vast of wilt u graag dat wij u helpen met het gebruik van Facebook? Boek dan nu een slimme student. We helpen u graag, zodat u alle slimme trucjes en fijne kneepjes van Facebook leert kennen! Of met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

 

Meer interessante artikelen voor u!

Elke maand de beste blogs per e-mail? Meld u nu aan en ontvang 10% korting!

Elke maand de beste blogs per e-mail? Meld u nu aan en ontvang 10% korting!

Abonneer u nu op onze nieuwsbrief: leuke tips, geschreven door een echte Computerstudent.

Leuk! U bent aangemeld op onze nieuwsbrief. We kijken er naar uit u onze eerste nieuwsbrief te sturen.