Kan ik deze e-mail vertrouwen?

door | 3 mei 2019 | Uw Computerstudent Blog

Phishing mails worden steeds professioneler, soms is er bijna geen onderscheid te zien tussen een echte mail en een phishing mail. Daarom is het belangrijk dat u goed weet waar u op kunt letten bij het lezen van uw e-mail.

Twijfelt u weleens of een mail die u ontvangen heeft echt is? De Fraudehelpdesk heeft deze handige e-mailwijzer gemaakt waarmee u kunt controleren of een mail echt of vals is. En wilt u meer lezen over phising mail? Dan hebben wij hier nog een handige checklist voor u!

De Fraudehelpdesk maakt zich sterk om fraude te voorkomen. Ook registreren wij meldingen van (pogingen tot) oplichting. Hebt u een verdachte e-mail ontvangen? Meld deze dan via het meldformulier.Dankzij uw melding houden we zicht op de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen we anderen direct waarschuwen. Slachtoffers helpen we de weg te vinden naar de juiste instanties. Ook als u al aangifte hebt gedaan bij de politie kunt u bij ons terecht. De Fraudehelpdesk werkt landelijk en bundelt meldingen. Zo valt de omvang van een zaak eerder op. Daarmee neemt de kans toe dat de politie ermee aan de slag gaat .

Tot slot.

Succes met het controleren van uw e-mails! We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Loopt u vast of wilt u graag dat wij u helpen met het controleren van uw e-mails? Boek dan nu een slimme student. We helpen u graag met uw vragen! Of met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

Meer interessante artikelen voor u!

Leuk artikel? Deel het!

Deel het met uw vrienden op Facebook of Twitter! Wij doen ontzettend ons best om leuke blogs te schrijven. We vinden het daarom leuk om te zien als u onze blogs op Facebook deelt. Zo bereiken we nog meer lezers, die iets van onze blog kunnen leren. Bedankt!