Bespaar gemakkelijk op uw ziektekostenverzekering

14 september 2021 | Uw Computerstudent Blog

Bespaar gemakkelijk op uw ziektekostenverzekering

Het leven is al duur genoeg, en veel mensen zijn veel geld kwijt aan alle maandelijkse vaste lasten. U moet uw huur of hypotheek, boodschappen en abonnementen betalen, en wilt als het even kan af en toe op vakantie. Daarom is het slim om op zoveel mogelijk zaken te besparen.

Bespaar gemakkelijk op uw ziektekostenverzekering

 

Geld besparen zonder dat u het merkt

Natuurlijk is het makkelijk om wat minder kleding te kopen of niet elke week uit eten te gaan en meerdere wijntjes te drinken, maar niemand bespaart graag op dit soort uitgaven. Ze maken het leven immers een stuk leuker, en zijn daarom de moeite waard. Er zijn echter zaken waar u zonder dat u er moeite voor hoeft te doen gemakkelijk op kunt besparen, zoals uw zorgverzekering. Dit is een kostenpost die elke maand terugkomt, waar de meeste mensen teveel geld aan uitgeven. Er zijn ontzettend veel aanbieders op het gebied van zorgverzekeringen, wat het de moeite waard maakt ze met elkaar te vergelijken. Het kost u namelijk slechts een paar minuten van uw tijd, waarna u het hele jaar lang elke maand bespaart.

Bespaar gemakkelijk op uw ziektekostenverzekering door online een zorgverzekering afsluiten

Wilt u ook zonder dat u het merkt elke maand besparen? Zo bespaart u gemakkelijk op uw ziektekostenverzekering: Het enige wat u hoeft te doen is online de verzekeringen met elkaar te vergelijken en direct de ziektekostenverzekering van uw keuze af te sluiten. Doordat dit allemaal online kan hoeft u er de deur niet voor uit, en kan het al binnen vijf minuten geregeld zijn. Dat is precies de reden waarom het ons verbaast dat er nog steeds zoveel mensen zijn die teveel betalen voor hun zorgverzekering. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe makkelijk het is om over te stappen op een goedkopere variant. Pak er een kop koffie bij, doe wat vooronderzoek en stap direct over. Uw nieuwe verzekering zorgt ervoor dat de oude wordt opgezegd, dus u hoeft zelf verder niets meer te doen, handig!

Andere zaken waar u gemakkelijk op bespaart

Naast een goedkope zorgverzekering zijn er natuurlijk nog andere zaken waar u zonder dat je het merkt geld op bespaart. Denk aan een goedkoper telefoonabonnement, tweedehands boeken (het gaat om de inhoud!) en refurbished apparaten. Daarnaast is het voor veel mensen belangrijk om (zeker als u geregeld krap bij kas zit!) bij te houden hoeveel u kwijt bent aan de dagelijkse boodschappen. Als u wat verder loopt naar een andere supermarkt bent u misschien voordeliger uit, en als u de moeite neemt om zelf te koken in plaats van kant-en-klaar maaltijden te eten scheelt dat ook. Het zijn namelijk vaak de kleine, vaak terugkomende uitgaven die bepalen hoeveel geld er onbewust uitgegeven wordt.

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Gemakkelijk letters met accenten typen

Maar hoe typt u een trema, accent of umlaut? Het zijn tekens die niet direct beschikbaar zijn op uw toetsenbord. Als u eenmaal weet hoe u de tekens tevoorschijn tovert, zal u verbaasd zijn over hoe gemakkelijk het werkt.

De beste apps voor in de natuur

De beste apps voor in de natuur De paden op, de lanen in, vooruit met flinke pas! Het voorjaar staat weer voor de deur, dus dat is hét moment om de wandelschoenen weer aan te trekken en te genieten van de prille natuur. De bloemen beginnen in knop te komen en de...

De Microsoft scam

Oplichters die zich voordoen als de Microsoft helpdesk hebben in 2017 in Nederland ruim 2000 slachtoffers gemaakt. Zij hebben daarmee 7 miljoen euro buitgemaakt. Hoe herkent u deze oplichters en wat moet u doen als u slachtoffer bent geworden van deze Microsoft scam? Onze student heeft het voor u uitgezocht.

Microsoft zal u nooit spontaan of ongevraagd…

Nieuw BTW-tarief

U heeft er ongetwijfeld van gehoord: het hoge btw-tarief gaat van 19 naar 21 procent. Uw Computerstudent heeft echter besloten haar tarieven te handhaven en de btw-verhoging voor u te betalen. Dit betekent dat onze tarieven voor consumenten onveranderd laag blijven: €...

Hoe zet ik de vinkjes van WhatsApp uit?

In onze vorige blog heeft u kunnen lezen wat de vinkjes in WhatsApp precies betekenen. Maar: Hoe werkt dat, het uitzetten van de vinkjes van WhatsApp? Hoe pakt u een beetje privacy terug? Dat laten we u in deze blog weten! We gaan langs bij zowel de Apple telefoons...

Firefox stopt met de ondersteuning voor Windows XP en Vista

U heeft het misschien al gelezen, Firefox stopt met de ondersteuning van Windows XP en Vista. Wilt u toch veilig blijven internetten? Onze student legt het u uit.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!