Bespaar gemakkelijk op uw ziektekostenverzekering

14 september 2021 | Uw Computerstudent Blog

Bespaar gemakkelijk op uw ziektekostenverzekering

Het leven is al duur genoeg, en veel mensen zijn veel geld kwijt aan alle maandelijkse vaste lasten. U moet uw huur of hypotheek, boodschappen en abonnementen betalen, en wilt als het even kan af en toe op vakantie. Daarom is het slim om op zoveel mogelijk zaken te besparen.

Bespaar gemakkelijk op uw ziektekostenverzekering

 

Geld besparen zonder dat u het merkt

Natuurlijk is het makkelijk om wat minder kleding te kopen of niet elke week uit eten te gaan en meerdere wijntjes te drinken, maar niemand bespaart graag op dit soort uitgaven. Ze maken het leven immers een stuk leuker, en zijn daarom de moeite waard. Er zijn echter zaken waar u zonder dat u er moeite voor hoeft te doen gemakkelijk op kunt besparen, zoals uw zorgverzekering. Dit is een kostenpost die elke maand terugkomt, waar de meeste mensen teveel geld aan uitgeven. Er zijn ontzettend veel aanbieders op het gebied van zorgverzekeringen, wat het de moeite waard maakt ze met elkaar te vergelijken. Het kost u namelijk slechts een paar minuten van uw tijd, waarna u het hele jaar lang elke maand bespaart.

Bespaar gemakkelijk op uw ziektekostenverzekering door online een zorgverzekering afsluiten

Wilt u ook zonder dat u het merkt elke maand besparen? Zo bespaart u gemakkelijk op uw ziektekostenverzekering: Het enige wat u hoeft te doen is online de verzekeringen met elkaar te vergelijken en direct de ziektekostenverzekering van uw keuze af te sluiten. Doordat dit allemaal online kan hoeft u er de deur niet voor uit, en kan het al binnen vijf minuten geregeld zijn. Dat is precies de reden waarom het ons verbaast dat er nog steeds zoveel mensen zijn die teveel betalen voor hun zorgverzekering. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe makkelijk het is om over te stappen op een goedkopere variant. Pak er een kop koffie bij, doe wat vooronderzoek en stap direct over. Uw nieuwe verzekering zorgt ervoor dat de oude wordt opgezegd, dus u hoeft zelf verder niets meer te doen, handig!

Andere zaken waar u gemakkelijk op bespaart

Naast een goedkope zorgverzekering zijn er natuurlijk nog andere zaken waar u zonder dat je het merkt geld op bespaart. Denk aan een goedkoper telefoonabonnement, tweedehands boeken (het gaat om de inhoud!) en refurbished apparaten. Daarnaast is het voor veel mensen belangrijk om (zeker als u geregeld krap bij kas zit!) bij te houden hoeveel u kwijt bent aan de dagelijkse boodschappen. Als u wat verder loopt naar een andere supermarkt bent u misschien voordeliger uit, en als u de moeite neemt om zelf te koken in plaats van kant-en-klaar maaltijden te eten scheelt dat ook. Het zijn namelijk vaak de kleine, vaak terugkomende uitgaven die bepalen hoeveel geld er onbewust uitgegeven wordt.

Slimme computerhulp

Heeft u een vraag of probleem? Onze studenten zijn er voor u!

Wij bieden online computerhulp, en computerhulp aan huis. Onze studenten weten voor elk probleem een goede oplossing!

Onze tarieven zijn eerlijk en voordelig: voor € 8,00 per kwartier (of € 9,00 voor niet-leden) heeft u een student aan huis. Of kies voor telefonische hulp: al voor € 0,75 per minuut! Leden profiteren altijd van extra voordeel.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Nieuw BTW-tarief

U heeft er ongetwijfeld van gehoord: het hoge btw-tarief gaat van 19 naar 21 procent. Uw Computerstudent heeft echter besloten haar tarieven te handhaven en de btw-verhoging voor u te betalen. Dit betekent dat onze tarieven voor consumenten onveranderd laag blijven: €...

Website NRC.nl besmet bezoekers met trojan

De websites nrc.nl en nrc.next van NRC Handelsblad hebben vandaag een paar uur virussen en malware verspreid. Iedereen die tussen 1 uur vannacht en 7 uur vanmorgen op de sites is geweest, wordt geadviseerd een virusscan uit te voeren om de spyware te verwijderen. Het...

Gebruikt u Google Chrome? Lees dan dit!

Veel van onze klanten zijn fan van Chrome en gebruiken de browser dagelijks. Bent u ook een Chrome gebruiker? Dan is het goed om te weten dat de internetbrowser een nieuw uiterlijk en enkele nieuwe functies krijgt.

Wilt u besparen op uw internetkosten? Dat kan!

Wilt u minder betalen voor internet? Dat begrijp ik! Het is raadzaam om uw abonnement eens goed onder de loep te nemen. Door een abonnement te nemen dat past bij uw verbruik en wensen, kunt u een hoop geld besparen. Wij geven u graag wat tips!

Ransomware: Voorkomen is beter dan genezen.

Ransomware. Het blijft eng en we merken dat u er nog veel vragen over heeft. Deze beantwoorden we natuurlijk graag! Ransomware wordt ook wel gijzelsoftware genoemd. Het is een virus dat uw bestanden ‘gijzelt’. Omdat u niet ziet dat het gebeurd, merkt u het pas als het te laat is…

Veilig internetten op vakantie en onderweg

Even het weer checken, uw e-mail lezen, wat foto’s sturen via Whatsapp of een restaurantje zoeken. Op vakantie en onderweg kunt u tegenwoordig (bijna) niet meer zonder internet. Het is belangrijk om te weten dat het wifi op de camping of in uw hotel niet …