Corona: we kunnen u veilig helpen, aan huis en online.
100% virusvrij-garantie via Hulp op Afstand. Heel eenvoudig, 100% veilig. Probeer het ook:
Afspraak maken

5 super apps die het boodschappen doen leuker maken!

door | 4 februari 2020 | Telefoon of tablet, Uw Computerstudent Blog

Bring

Bent u net als ons altijd op zoek naar de perfecte app voor uw boodschappenlijst? Zoek dan niet verder! Bring heeft alles wat een goede boodschappenlijst app hoort te hebben en meer! U kunt lijstjes maken, lijstjes delen, foto’s toevoegen en zelfs recepten in Bring zetten. Als u dan de boodschappen wilt gaan halen voor het recept, kunt u alle ingrediënten met één klik op uw boodschappenlijst zetten. Gratis voor Apple en Android.

Too good to go

Nog één van onze favoriete apps. Met Too Good To Go gaat u voedselverspilling tegen én u krijgt bespaard veel geld op uw boodschappen. In de app kunt u elke dag kijken waar in de buurt ze eten over hebben. U koopt via de app een ticket en hiermee haalt u de boodschappen op. Niet alleen supermarkten doen mee, maar ook bakkerijen, hotels en restaurants. Gratis voor Apple en Android.

Picnic

Misschien heeft u ze wel eens zien rijden, de milieuvriendelijke electrische karretjes van Picnic. Met deze app bestelt u gemakkelijk boodschappen bij deze online supermarkt. U kiest een bezorgmoment en u kunt het karretje zelfs volgens als hij onderweg is naar u. Met Picnic bespaard u op de boodschappen doordat Picnic alleen online is en dus geen dure winkels heeft.  Gratis voor Apple en Android.

Appie

Gaat u toch liever zelf naar de supermarkt? Met de app van de Albert Heijn wordt u gemakkelijk door uw eigen Albert Heijn heen geloodst. De app sorteert uw boodschappen op de looproute voor uw eigen Albert Heijn. Gratis voor Apple en Android.

​Sjoprz

Met Sjoprz bent u altijd op de hoogte van de beste koopjes. U kunt zien waar uw favoriete producten het goedkoopst zijn, ook ziet u of de desbetreffende supermarkt bij u in de buurt is en of er aanbiedingen zijn. Gratis voor Apple en Android.

Leuk artikel? Deel het!

Deel het met uw vrienden op Facebook of Twitter! Wij doen ontzettend ons best om leuke blogs te schrijven. We vinden het daarom leuk om te zien als u onze blogs op Facebook deelt. Zo bereiken we nog meer lezers, die iets van onze blog kunnen leren. Bedankt!