5 super apps die het boodschappen doen leuker maken!

4 februari 2020 | Telefoon of tablet, Uw Computerstudent Blog

5 super apps die het boodschappen doen leuker maken!

door | 4 februari 2020 | Telefoon of tablet, Uw Computerstudent Blog

Bring

Bent u net als ons altijd op zoek naar de perfecte app voor uw boodschappenlijst? Zoek dan niet verder! Bring heeft alles wat een goede boodschappenlijst app hoort te hebben en meer! U kunt lijstjes maken, lijstjes delen, foto’s toevoegen en zelfs recepten in Bring zetten. Als u dan de boodschappen wilt gaan halen voor het recept, kunt u alle ingrediënten met één klik op uw boodschappenlijst zetten. Gratis voor Apple en Android.

Too good to go

Nog één van onze favoriete apps. Met Too Good To Go gaat u voedselverspilling tegen én u krijgt bespaard veel geld op uw boodschappen. In de app kunt u elke dag kijken waar in de buurt ze eten over hebben. U koopt via de app een ticket en hiermee haalt u de boodschappen op. Niet alleen supermarkten doen mee, maar ook bakkerijen, hotels en restaurants. Gratis voor Apple en Android.

Picnic

Misschien heeft u ze wel eens zien rijden, de milieuvriendelijke electrische karretjes van Picnic. Met deze app bestelt u gemakkelijk boodschappen bij deze online supermarkt. U kiest een bezorgmoment en u kunt het karretje zelfs volgens als hij onderweg is naar u. Met Picnic bespaard u op de boodschappen doordat Picnic alleen online is en dus geen dure winkels heeft.  Gratis voor Apple en Android.

Appie

Gaat u toch liever zelf naar de supermarkt? Met de app van de Albert Heijn wordt u gemakkelijk door uw eigen Albert Heijn heen geloodst. De app sorteert uw boodschappen op de looproute voor uw eigen Albert Heijn. Gratis voor Apple en Android.

​Sjoprz

Met Sjoprz bent u altijd op de hoogte van de beste koopjes. U kunt zien waar uw favoriete producten het goedkoopst zijn, ook ziet u of de desbetreffende supermarkt bij u in de buurt is en of er aanbiedingen zijn. Gratis voor Apple en Android.

Slimme computerhulp

Heeft u een vraag of probleem? Onze studenten zijn er voor u!

Wij bieden online computerhulp, en computerhulp aan huis. Onze studenten weten voor elk probleem een goede oplossing!

Onze tarieven zijn eerlijk en voordelig: voor € 8,00 per kwartier (of € 9,00 voor niet-leden) heeft u een student aan huis. Of kies voor telefonische hulp: al voor € 0,75 per minuut! Leden profiteren altijd van extra voordeel.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Ransomware? Zo voorkomt u het.

Ransomware (ook wel ‘Gijzelsoftware genoemd) is de afgelopen tijd veel in het nieuws is geweest. Dit weekend dook een nieuw virus op dat zich massaal verspreidde over Windows computers, ook in Nederland. Wij leggen u uit wat u kunt doen om te voorkomen dat u slachtoffer wordt van ransomware. En wat te doen als u onverhoopt…

Laatste update Internet Explorer 10 uitgebracht

Microsoft brengt vandaag de laatste update uit voor de versies 8, 9 en 10 van de internetbrowser Internet Explorer. Vanaf vandaag worden deze versies niet meer ondersteund. Gebruikers lopen daardoor een beveiligingsrisico en doen er dan ook goed aan te upgraden naar...

4 Valentijnsapps die ook na Valentijnsdag nog handig zijn

4 handige Valentijnsdag apps die u ook ná Valentijnsdag nog wilt gebruiken! Lees snel verder.

Klassieke muziek liefhebber? Deze app is een must-have!

Bij Primephonic draait alles om klassieke muziek. Op Spotify of Apple Music kan het lastig zijn om klassieke muziek te vinden, met Primephonic is dit probleem opgelost. Onze student geeft u graag wat meer informatie!

Welke internetsnelheid moet ik kiezen?

Is uw wifi weer traag, en heeft u alles al geprobeerd? Misschien moet u dan een ander internetabonnement overwegen. Het kiezen van de juiste internetsnelheid kan helaas een hele zoektocht zijn.

Miljoenen TV’s Ziggo op zwart

Alle Ziggoklanten zullen er de komende tijd hinder van ondervinden: een zwart televisiescherm. Het kabelbedrijf voert een mega-operatie uit om de netwerken van UPC en Ziggo - die recent fuseerden - gelijk te trekken. Het probleem wordt verholpen door het netwerk...