5 super apps die het boodschappen doen leuker maken!

4 februari 2020 | Uw Computerstudent Blog, Telefoon of tablet

5 super apps die het boodschappen doen leuker maken!

by | 4 februari 2020 | Uw Computerstudent Blog, Telefoon of tablet

bright

Bring

Bent u net als ons altijd op zoek naar de perfecte app voor uw boodschappenlijst? Zoek dan niet verder! Bring heeft alles wat een goede boodschappenlijst app hoort te hebben en meer! U kunt lijstjes maken, lijstjes delen, foto’s toevoegen en zelfs recepten in Bring zetten. Als u dan de boodschappen wilt gaan halen voor het recept, kunt u alle ingrediënten met één klik op uw boodschappenlijst zetten. Gratis voor Apple en Android.

Too good to go

Nog één van onze favoriete apps. Met Too Good To Go gaat u voedselverspilling tegen én u krijgt bespaard veel geld op uw boodschappen. In de app kunt u elke dag kijken waar in de buurt ze eten over hebben. U koopt via de app een ticket en hiermee haalt u de boodschappen op. Niet alleen supermarkten doen mee, maar ook bakkerijen, hotels en restaurants. Gratis voor Apple en Android.

Aantekening 2020 02 04 155610
Aantekening 2020 02 04 160134

Picnic

Misschien heeft u ze wel eens zien rijden, de milieuvriendelijke electrische karretjes van Picnic. Met deze app bestelt u gemakkelijk boodschappen bij deze online supermarkt. U kiest een bezorgmoment en u kunt het karretje zelfs volgens als hij onderweg is naar u. Met Picnic bespaard u op de boodschappen doordat Picnic alleen online is en dus geen dure winkels heeft.  Gratis voor Apple en Android.

Appie

Gaat u toch liever zelf naar de supermarkt? Met de app van de Albert Heijn wordt u gemakkelijk door uw eigen Albert Heijn heen geloodst. De app sorteert uw boodschappen op de looproute voor uw eigen Albert Heijn. Gratis voor Apple en Android.

Aantekening 2020 02 04 160702
Aantekening 2020 02 04 162014

​Sjoprz

Met Sjoprz bent u altijd op de hoogte van de beste koopjes. U kunt zien waar uw favoriete producten het goedkoopst zijn, ook ziet u of de desbetreffende supermarkt bij u in de buurt is en of er aanbiedingen zijn. Gratis voor Apple en Android.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Hulp op afstand door AI

Hulp op afstand door AI AI (Artificiële intelligentie of kunstmatige intelligentie) is een verzamelnaam voor computersystemen die taken kunnen doen waar voorheen een menselijk brein voor nodig was. De afgelopen jaren heeft AI enorme ontwikkelingen doorgemaakt. Ook bij...

Gemakkelijk nep e-mail herkennen

Iedereen ontvangt met enige regelmatig spam en het meeste daarvan verdwijnt automatisch in uw spambox. Maar wat nu als het in uw inbox terecht komt? En als de e-mail er wel heel echt uit ziet? Onze student heeft zijn eigen spambox in de gaten gehouden en legt u graag uit waar u op moet letten.

Drie redenen om vaker offline te zijn

Drie redenen om vaker offline te zijn En hoe u dit voor elkaar krijgt Het lijkt soms alsof we niet meer zonder onze smartphones kunnen. Uit verschillende studies blijkt dat mensen hun smartphone gemiddeld tussen de 80 en 150 keer per dag checken. Dit betekent dat we...

Uw wifi-netwerk blijkt niet veilig! Wat kunt u zelf doen?

Miljoenen apparaten zijn kwetsbaar door een lek in WPA2. Het is de eerste keer dat er een lek gevonden is in WPA2. WPA2 is de technologie waarmee veel draadloze netwerken beveiligd zijn. Het lek maakt het niet mogelijk om uw wifi-wachtwoord te raden. Wel kan door het lek…

Toffe apps om dit weekend uit te proberen!

Toffe apps om dit weekend eens uit te proberen! Bent u ook zo benieuwd welke apps onze student dit keer verzameld heeft?

5 handige Windows 10 tips om meer uit uw computer te halen!

We krijgen regelmatig de vraag of we slimme tips hebben om meer uit Windows 10 te halen, we hebben er inmiddels aardig wat verzameld en we delen ze graag met…

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!