5 super apps die het boodschappen doen leuker maken!

4 februari 2020 | Telefoon of tablet, Uw Computerstudent Blog

5 super apps die het boodschappen doen leuker maken!

door | 4 februari 2020 | Telefoon of tablet, Uw Computerstudent Blog

Bring

Bent u net als ons altijd op zoek naar de perfecte app voor uw boodschappenlijst? Zoek dan niet verder! Bring heeft alles wat een goede boodschappenlijst app hoort te hebben en meer! U kunt lijstjes maken, lijstjes delen, foto’s toevoegen en zelfs recepten in Bring zetten. Als u dan de boodschappen wilt gaan halen voor het recept, kunt u alle ingrediënten met één klik op uw boodschappenlijst zetten. Gratis voor Apple en Android.

Too good to go

Nog één van onze favoriete apps. Met Too Good To Go gaat u voedselverspilling tegen én u krijgt bespaard veel geld op uw boodschappen. In de app kunt u elke dag kijken waar in de buurt ze eten over hebben. U koopt via de app een ticket en hiermee haalt u de boodschappen op. Niet alleen supermarkten doen mee, maar ook bakkerijen, hotels en restaurants. Gratis voor Apple en Android.

Picnic

Misschien heeft u ze wel eens zien rijden, de milieuvriendelijke electrische karretjes van Picnic. Met deze app bestelt u gemakkelijk boodschappen bij deze online supermarkt. U kiest een bezorgmoment en u kunt het karretje zelfs volgens als hij onderweg is naar u. Met Picnic bespaard u op de boodschappen doordat Picnic alleen online is en dus geen dure winkels heeft.  Gratis voor Apple en Android.

Appie

Gaat u toch liever zelf naar de supermarkt? Met de app van de Albert Heijn wordt u gemakkelijk door uw eigen Albert Heijn heen geloodst. De app sorteert uw boodschappen op de looproute voor uw eigen Albert Heijn. Gratis voor Apple en Android.

​Sjoprz

Met Sjoprz bent u altijd op de hoogte van de beste koopjes. U kunt zien waar uw favoriete producten het goedkoopst zijn, ook ziet u of de desbetreffende supermarkt bij u in de buurt is en of er aanbiedingen zijn. Gratis voor Apple en Android.

Slimme computerhulp

Heeft u een vraag of probleem? Onze studenten zijn er voor u!

Wij bieden online computerhulp, en computerhulp aan huis. Onze studenten weten voor elk probleem een goede oplossing!

Onze tarieven zijn eerlijk en voordelig: voor € 8,00 per kwartier (of € 9,00 voor niet-leden) heeft u een student aan huis. Of kies voor telefonische hulp: al voor € 0,75 per minuut! Leden profiteren altijd van extra voordeel.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

CTB locker virus verwijderen en bestanden herstellen?

Wij zien het CTB Locker Virus steeds vaker voorbij komen. Erg vervelend: het virus 'gijzelt' uw bestanden. Alleen tegen betaling van een geldbedrag van honderden euro's krijgt u uw bestanden terug. Wat nu? Uw Computerstudent heeft het virus onderzocht. Wat kunt u doen...

5 gratis apps om uw hersenen te trainen deze kerst (en alle andere dagen van het jaar)

5 gratis apps om uw hersenen te trainen! Om altijd goed voor de dag te komen, is het goed om uw hersenen scherm te houden. Met deze spelletjes en apps traint u uw hersenen!

Alternatieven voor Facebook, Whatsapp en Google!

Het lijkt soms alsof u niet om Google of Facebook heen kunt. U heeft elke dag te maken met deze bedrijven, maar wat als u dat niet wilt? Onze student heeft onderzoek gedaan en heeft alternatieven voor Google, Facebook en Whatsapp.

5 super slimme WhatsApp trucs die u moet weten

Wat is de app op uw smartphone die u het meest gebruikt? Is uw antwoord Whatsapp? Dat is ook de app die wij het meeste gebruiken! Whatsapp is de manier om even bij te praten met familie of vrienden. U gebruikt de app misschien wel elke dag even, het werkt snel en gebruiksvriendelijk. Maar wist u dat…

3 handige apps voor alle hulp sinterklazen

Heeft u hulp nodig met rijmen, wilt u uw kinderen of kleinkinderen even laten bellen met Sinterklaas? Of gemakkelijk lootjes trekken? Wij hebben de juiste apps voor u!

Alles wat u moet weten over een slimme thermostaat!

Wilt u besparen op uw stookkosten en inzicht krijgen in uw verbruik? Denk dan eens aan een slimme thermostaat. Alles wat u wilt weten en meer!