Wat zocht u in 2017 op Google?

door | 13 december 2017 | Uw Computerstudent Blog

Google heeft bekend gemaakt wat ons in 2017 in Nederland het meeste bezig hield. Ze hebben een verzameling gemaakt van de meest voorkomende zoektermen. Het meest gezochte zoekwoord van 2017 is helaas geen leuke: Anne Faber.

De vermissing van de 25-jarige vrouw hield veel mensen bezig en dit is terug te zien in de zoekresultaten.

Op de tweede plaats staat ‘stemwijzer’. Dit heeft natuurlijk te maken van de afgelopen verkiezingen. Op politici werd ook veel gezocht. Geert Wilders staat op nummer één, Mark Rutte op twee en Eberhard van der Laan op drie.

Ook werden er dit jaar veel vragen gesteld aan Google. Opvallend genoeg was één van de populairste vragen ‘Wat is een pangolin’ (een pangolin is een schubdier). Ook wilden de Nederlanders weten hoe Paypal werkt, wat Pinksteren is en hoe Instagram werkt

Wereldwijd zijn de zoektermen heel anders.

Orkaan Irma, iPhone 8 en iPhone X waren de meest gezochte termen. Wereldwijd wilden veel mensen informatie over bitcoins en wie Meghan Markle precies is.

Waar heeft u naar gezocht in 2017?

Tot slot.

We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.Loopt u vast of wilt u hulp met het instellen van uw automatische back-up? Dat kan: boek nu een student. Hij of zij fietst dan bij u langs om u te helpen met uw back-ups. Of met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Ervaren Computerstudent aan huis

Uw Computerstudent biedt Computerhulp en Computerles aan Huis. Onze student komt bij u aan huis. Zie ook onze eerlijke tarieven of maak direct een afspraak.

Afspraak maken

Meer interessante artikelen voor u!

Leuk artikel? Deel het!

Deel het met uw vrienden op Facebook of Twitter! Wij doen ontzettend ons best om leuke blogs te schrijven. We vinden het daarom leuk om te zien als u onze blogs op Facebook deelt. Zo bereiken we nog meer lezers, die iets van onze blog kunnen leren. Bedankt!