Welkom in 2018! Maak nu uw boodschappenlijstje met Siri.

door | 3 januari 2018 | Uw Computerstudent Blog

Heeft u de nieuwste update van de Appie-app van Albert Heijn al op uw iPhone en/of iPad?

Met de Appie-app kunt u eenvoudig producten vinden, uw persoonlijke bonussen inzien, recepten bekijken maar ook een boodschappenlijstje opstellen. Eenvoudig in de app zelf, maar ook via stemassistent Siri!

Het enige wat u hoeft te doen is de melding accepteren om Siri toegang tot de app te geven. Hiervoor heeft u iOS 11 nodig op uw iPhone/iPad.

In de app vindt u rechtsonder het boodschappenmand-knopje, hiermee kunt u zelf een lijst opstellen en zelfs bestellen. Kan het nog makkelijker? Zeker!

Door Siri te activeren (houd de homeknop ingedrukt) kunt u Siri de opdracht geven om verschillende taken uit te voeren; uw eigen virtuele butler.

Dit kan Siri met uw boodschappenlijstje:

  • De inhoud van uw lijst weergeven
  • Inhoud doorstrepen
  • Boodschappen toevoegen, inclusief hoeveelheid

Probeert u de volgende commando’s eens tegen Siri te zeggen:

  • ‘Zet brood op mijn lijst in Appie’
  • ‘Wat heb ik op mijn lijst in Appie?’

Voila! Het brood staat in de lijst, en kunt u terugvinden of bestellen in de app.

Indien u in bezit bent van een Apple Watch kunt u zelfs uw lijstje via uw horloge opstellen; welkom in 2018!

Geen Appie?

Geen zorgen. U kunt eenvoudig een lijst maken in de ‘Herinneringen’ of ‘Notities’ app van uw Apple apparaat. Ook met Siri!

Tot slot.

We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Loopt u vast of wilt u graag dat wij u helpen met het gebruik van de Appie-app? Boek dan nu een slimme Apple student. We helpen u graag, zodat u alle slimme trucjes en fijne kneepjes van het Apple apparaat leert kennen! Of met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Meer interessante artikelen voor u!

>

Leuk artikel? Deel het!

Deel het met uw vrienden op Facebook of Twitter! Wij doen ontzettend ons best om leuke blogs te schrijven. We vinden het daarom leuk om te zien als u onze blogs op Facebook deelt. Zo bereiken we nog meer lezers, die iets van onze blog kunnen leren. Bedankt!