Welkom in 2018! Maak nu uw boodschappenlijstje met Siri.

3 januari 2018 | Uw Computerstudent Blog

Welkom in 2018! Maak nu uw boodschappenlijstje met Siri.

by | 3 januari 2018 | Uw Computerstudent Blog

Heeft u de nieuwste update van de Appie-app van Albert Heijn al op uw iPhone en/of iPad?

Met de Appie-app kunt u eenvoudig producten vinden, uw persoonlijke bonussen inzien, recepten bekijken maar ook een boodschappenlijstje opstellen. Eenvoudig in de app zelf, maar ook via stemassistent Siri!

Het enige wat u hoeft te doen is de melding accepteren om Siri toegang tot de app te geven. Hiervoor heeft u iOS 11 nodig op uw iPhone/iPad.

In de app vindt u rechtsonder het boodschappenmand-knopje, hiermee kunt u zelf een lijst opstellen en zelfs bestellen. Kan het nog makkelijker? Zeker!

Door Siri te activeren (houd de homeknop ingedrukt) kunt u Siri de opdracht geven om verschillende taken uit te voeren; uw eigen virtuele butler.Image uploaded from iOS

Dit kan Siri met uw boodschappenlijstje:

  • De inhoud van uw lijst weergeven
  • Inhoud doorstrepen
  • Boodschappen toevoegen, inclusief hoeveelheid

Probeert u de volgende commando’s eens tegen Siri te zeggen:

  • ‘Zet brood op mijn lijst in Appie’
  • ‘Wat heb ik op mijn lijst in Appie?’

Voila! Het brood staat in de lijst, en kunt u terugvinden of bestellen in de app.

Indien u in bezit bent van een Apple Watch kunt u zelfs uw lijstje via uw horloge opstellen; welkom in 2018!

Geen Appie?

Geen zorgen. U kunt eenvoudig een lijst maken in de ‘Herinneringen’ of ‘Notities’ app van uw Apple apparaat. Ook met Siri!

Tot slot.

We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Loopt u vast of wilt u graag dat wij u helpen met het gebruik van de Appie-app? Boek dan nu een slimme Apple student. We helpen u graag, zodat u alle slimme trucjes en fijne kneepjes van het Apple apparaat leert kennen! Of met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Een nieuwe hoofdtelefoon kopen

Het is weer bijna Black Friday en Cyber Monday en de kortingen op apparaten vliegen u om de oren. Hét moment om deals te scoren voor apparaten of andere spullen waar u al langer naar zat te kijken. De vraag is dan altijd: 'Met al die keuze mogelijkheden, waar moet u...

De Vier Leukste Apps voor (Digitale) Creativiteit

De Vier Leukste Apps voor (Digitale) Creativiteit Creativiteit kent geen grenzen, vooral niet in dit digitale tijdperk waarin we leven. Met de kracht van onze smartphones en tablets kunnen we onze verbeelding de vrije loop laten en prachtige kunstwerken maken,...

Nieuwe firmware HP printers zorgt voor printfout

Maakt u gebruik van cartridges van een huismerk (bijvoorbeeld van 123inkt.nl) in uw HP printer en ervaart u opeens printproblemen? Dat zou heel goed kunnen komen door een firmware update vanuit HP.

Hoe beheer ik veilig mijn wachtwoorden?

Hoe goed is uw wachtwoord? Regelmatig blijkt uit onderzoeken dat men nog steeds onveilige wachtwoorden gebruikt. Hackers verkrijgen zo eenvoudig toegang tot uw e-mail, social media en andere vertrouwelijke data. Dat wilt u toch niet?

Wij helpen u graag bij het kiezen van een goed wachtwoord.

Internetprobleem na Windows 10 update? Snel opgelost.

Heeft u sinds kort last van een slechte of niet-functionerende internetverbinding? Een update van Windows 10 zorgt sinds maandag voor dergelijke problemen met de internetverbinding van pc’s. Wat te doen? Onze student legt het gratis uit!

Zo doet u langer met de batterij van uw smartphone

Gebruikt u uw smartphone om het menu van het pittoreske restaurantje in Kroatië te ontcijferen met Google Translate? Bent u aan het kamperen en is er alleen stopcontact in het wc gebouw (waar u eigenlijk uw smartphone niet op mag laden)? Of bent u uw wereldstekker vergeten en zijn alle winkels dicht? Hoe dan ook, het zou erg vervelend zijn als uw batterij opeens leeg is. Met deze tips zorgt u ervoor dat uw batterij zo lang mogelijk mee gaat!

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!