Welkom in 2018! Maak nu uw boodschappenlijstje met Siri.

3 januari 2018 | Uw Computerstudent Blog

Welkom in 2018! Maak nu uw boodschappenlijstje met Siri.

door | 3 januari 2018 | Uw Computerstudent Blog

Heeft u de nieuwste update van de Appie-app van Albert Heijn al op uw iPhone en/of iPad?

Met de Appie-app kunt u eenvoudig producten vinden, uw persoonlijke bonussen inzien, recepten bekijken maar ook een boodschappenlijstje opstellen. Eenvoudig in de app zelf, maar ook via stemassistent Siri!

Het enige wat u hoeft te doen is de melding accepteren om Siri toegang tot de app te geven. Hiervoor heeft u iOS 11 nodig op uw iPhone/iPad.

In de app vindt u rechtsonder het boodschappenmand-knopje, hiermee kunt u zelf een lijst opstellen en zelfs bestellen. Kan het nog makkelijker? Zeker!

Door Siri te activeren (houd de homeknop ingedrukt) kunt u Siri de opdracht geven om verschillende taken uit te voeren; uw eigen virtuele butler.

Dit kan Siri met uw boodschappenlijstje:

  • De inhoud van uw lijst weergeven
  • Inhoud doorstrepen
  • Boodschappen toevoegen, inclusief hoeveelheid

Probeert u de volgende commando’s eens tegen Siri te zeggen:

  • ‘Zet brood op mijn lijst in Appie’
  • ‘Wat heb ik op mijn lijst in Appie?’

Voila! Het brood staat in de lijst, en kunt u terugvinden of bestellen in de app.

Indien u in bezit bent van een Apple Watch kunt u zelfs uw lijstje via uw horloge opstellen; welkom in 2018!

Geen Appie?

Geen zorgen. U kunt eenvoudig een lijst maken in de ‘Herinneringen’ of ‘Notities’ app van uw Apple apparaat. Ook met Siri!

Tot slot.

We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Loopt u vast of wilt u graag dat wij u helpen met het gebruik van de Appie-app? Boek dan nu een slimme Apple student. We helpen u graag, zodat u alle slimme trucjes en fijne kneepjes van het Apple apparaat leert kennen! Of met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Slimme computerhulp

Heeft u een vraag of probleem? Onze studenten zijn er voor u!

Wij bieden online computerhulp, en computerhulp aan huis. Onze studenten weten voor elk probleem een goede oplossing!

Onze tarieven zijn eerlijk en voordelig: voor € 8,00 per kwartier (of € 9,00 voor niet-leden) heeft u een student aan huis. Of kies voor telefonische hulp: al voor € 0,75 per minuut! Leden profiteren altijd van extra voordeel.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Miljoenen TV’s Ziggo op zwart

Alle Ziggoklanten zullen er de komende tijd hinder van ondervinden: een zwart televisiescherm. Het kabelbedrijf voert een mega-operatie uit om de netwerken van UPC en Ziggo - die recent fuseerden - gelijk te trekken. Het probleem wordt verholpen door het netwerk...

Windows 10: nog heel even gratis!

Het afgelopen jaar gaf Microsoft haar klanten de mogelijkheid om gratis te upgraden naar Windows 10. U heeft nog tot 29 Juli de tijd om hier gebruik van te maken. Daarna kost het geld. Tijd om de beslissing te maken: gaat u upgraden? Wij helpen u graag bij deze keuze!...

Spam blokkeren? Uw Computerstudent weet raad!

Spam: ongewenste reclame via mail. Het is niet alleen vervelend, maar vormt ook een groot probleem: het vollopen van uw inbox, het vastlopen en overspoelen van e-mailsystemen op internet, en het verspreiden van virussen. Wist u dat ongeveer 80 procent van het...

5 handige Windows 10 tips om meer uit uw computer te halen!

We krijgen regelmatig de vraag of we slimme tips hebben om meer uit Windows 10 te halen, we hebben er inmiddels aardig wat verzameld en we delen ze graag met…

Veilig online winkelen: wat is dropshipping?

Misschien is het u al eens overkomen: u koopt wat bij een Nederlandse webshop en het product blijkt van een goedkope Chinese winkel te komen. Geen leuke ervaring! Deze manier van versturen heet dropshipping. Hoe werkt dit en hoe voorkomt u dit?   Wat is...

Meer leren over uw iPad? Probeer eens tabletles!

Heeft u een iPad of een andere tablet en wilt u meer weten over uw iPad? Dan is tabletles wellicht een uitkomst voor u. Waar gebruiken andere mensen de tablet les voor? Wat kunt u allemaal leren? We vertellen het u graag! Waarom een tablet gebruiken? De iPad is de...