Wat is Black Friday en hoe profiteert u hiervan?

23 november 2018 | Uw Computerstudent Blog

Wat is Black Friday en hoe profiteert u hiervan?

by | 23 november 2018 | Uw Computerstudent Blog

Het is overkomen waaien uit Amerika en wordt in Nederland ook steeds groter: Black Friday. Wat is het en hoe kunt u hiervan profiteren? En: wij van Uw Computerstudent hebben ook een hele leuke aanbieding voor u!

Op Black Friday stunten winkels met grote kortingen. In Amerika staan mensen uren in de rij voor winkels om als eerste die hele grote (en normaal hele dure) tv te kopen. Mensen vechten letterlijk voor het product dat ze mee naar huis willen nemen. En dat loopt soms zo uit de hand dat mensen met de ambulance naar het ziekenhuis moeten.

Black Friday in Nederland

Gelukkig is het in Nederland nog niet zo. Wel doen steeds meer winkels en bedrijven mee met Black Friday. Waarom? Omdat ook Nederlanders van korting en koopjes houden!

Black Friday bij Uw Computerstudent

grote kortingen!

Speciaal voor alle mensen die van korting houden hebben wij mega grote kortingen op al onze virusscanners! U koopt ze hier!

Hoe kunt u profiteren van Black Friday?

Wij hebben een paar tips waarmee u slim kunt winkelen tijdens Black Friday

  • Bedenk wat u echt nodig heeft. Maak een Black Friday lijstje en kijk eens rond wat er allemaal aangeboden wordt.
  • Voorkom wachtrijen en shop online. Met Black Friday kan het behoorlijk druk zijn in de winkels. Online kunt u snel en gemakkelijk vinden wat u wilt kopen.
  • Geloof niet iedere aanbieding. Voordat u helemaal los gaat, kunt u het beste eerst de normale prijzen van producten controleren. Gaat er echt zoveel korting vanaf of lijkt dat maar zo? Een slimme tip: gebruik Tweakers Pricewatch om prijzen te vergelijken.

Tot slot.

Bent u geïnteresseerd, wilt u persoonlijk aankoopadvies of hulp bij installatie van de virusscanner? Onze studenten staan voor u klaar! Boek een slimme student. We helpen u graag! Ook met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Aan de slag met Cloud Backup

Wanneer u bestanden online bewaart, slaat u ze op in de ‘cloud’. Bijvoorbeeld met Dropbox, iCloud, Google Drive, of simpel en vertrouwd bij Uw Computerstudent. Uw bestanden zijn dan overal via internet toegankelijk. En als uw computer of telefoon/tablet crasht of kwijt raakt dan…

Wat is Tikkie en hoe werkt het?

Gebruikt u Tikkie al? Onze student legt u graag uit wat het is en hoe u het kunt gebruiken!

De 10 leukste spelletjes van vroeger voor op uw tablet

De 10 leukste spelletjes van vroeger voor op uw tablet Afleiding nodig? Dit zijn de 10 leukste spelletjes van vroeger voor op uw tablet. Deze spelletjes blijven leuk en zijn niet voor niets zo populair. En tja, daardoor ook een tikkeltje verslavend. Dus bezint voor u...

Een slim huis voor dummies: super handige tips om te beginnen met een slim huis

Er komen steeds meer producten op de markt om uw huis ‘slim’ te maken. Er zijn slimme thermostaten, verlichting, rookmelders en huisbellen. Wat zijn handige producten om mee te beginnen en waar moet u allemaal aan denken? Onze student legt graag een aantal producten aan u uit!

Hoe werkt de Coronacheck-app?

Hoe werkt de Coronacheck-app? De Coronacrisis: Er zijn al veel woorden over getypt, gezegd en zelfs geschreeuwd. Wat duidelijk is, is dat de eindstreep in zicht is. Dat betekent ook meer versoepelingen: Feesten, concerten, reizen en beurzen komen mondjesmaat aan weer...

WhatsApp fraude: hoe werkt het eigenlijk?

Het is de afgelopen tijd meerdere keren in het nieuws geweest: WhatsApp fraudeurs troggelen mensen duizenden euro’s af. Maar hoe werkt dit dan? En bent u wel veilig?

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!