Thunderbird, een goed alternatief voor Windows Live Mail

6 januari 2017 | Uw Computerstudent Blog

We krijgen steeds vaker de vraag of we een goed alternatief weten voor Windows Live Mail. Vanaf 10 januari wordt de beveiliging van Windows Live Mail niet meer geüpdatet. Sindsdien is het onveilig om Windows Live Mail nog langer te gebruiken. De hoogste tijd voor een goed alternatief. Onze student weet raad!

Thunderbird

Thunderbird komt van de makers van internetbrowser Firefox. Het is een goed alternatief voor een programma als Windows Live Mail. Thunderbird is veilig en bovendien gratis. U kunt Thunderbird hier downloaden.

Het grote voordeel van Thunderbird is dat het gemakkelijk te installeren en gebruiken is. U kunt zelf veilig en makkelijk overstappen van Windows Live Mail naar Thunderbird. Mocht u toch hulp willen van een computerstudent dan kunt u altijd een afspraak maken voor een computerstudent aan huis. Onze student helpt graag door Thunderbird te installeren en uit te leggen.

Thunderbird zelf installeren en instellen

We raden u altijd aan een goede backup te maken voordat u onderhoudstaken aan uw computer uitvoert.

  1. U kunt Thunderbird hier downloaden.
  2. Als u Thunderbird voor het eerst start, wordt er gevraagd of u een nieuw e-mailadres wilt maken. U vult uw e-mailadres en wachtwoord in en Thunderbird gaat zelf op zoek naar de bijbehorende gegevens. Dit maakt Thunderbird zo gemakkelijk in gebruik.
  3. U kunt nu aan de slag met uw nieuwe e-mailprogramma!

Slimme student aan huis helpt graag.

Overstappen naar een ander e-mailprogramma is best spannend. Gaat het goed met uw bestanden? Werkt Thunderbird wel prettig? Werkt alles nog nog wel? Allemaal goede vragen! Onze student denkt graag met u mee. Gewoon bij u thuis, achter uw computer. Zo weet u zeker dat het goed komt, en kunt u onze student al uw vragen stellen. Hij of zij antwoordt rustig en in uw tempo, zodat u er wat van leert. Ideaal, toch?

Lees snel verder over onze voordelige tarieven of boek direct een student!

Overstappen van mailprogramma?

Geen zorgen: onze student helpt u graag.
Eerlijke tarieven: geen inschrijfkosten, geen abonnement.

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Help! WhatsApp doet het niet!

Wat vervelend! Uw WhatsApp werkt niet. Dit kan door een storing komen, maar wat als er geen storing is? Met deze tips bent u snel weer aan het appen.

3 super leuke apps om online spelletjes te spelen met familie of vrienden

Mist u het ook zo om gezellig spelletjes te spelen met vrienden en familie? Ik heb 3 leuke en makkelijke spelletjes op een rijtje gezet, zodat we allemaal (ook de digibeet!) op veilige afstand een beetje meer in contact kunnen blijven met onze vrienden en familie.

Wat doet een besturingssysteem?

Iedereen die een pc, laptop of smartphone gebruikt, maakt gebruikt van een besturingssysteem. Voor een pc en laptop gaat dit meestal om Windows of MacOs en voor de smartphone om Android of iOS. Maar heeft u er wel eens bij stilgestaan hoe belangrijk de functie van een...

Redenen om eSIM te gebruiken

Redenen om eSIM te gebruiken Een groeiend aantal providers biedt tegenwoordig de mogelijkheid aan om een eSIM te gebruiken bij het afsluiten van uw abonnement. Dat kan ook niet anders nu steeds meer fabrikanten hun toestellen tegenwoordig standaard uitrusten met deze...

Alternatieven voor Facebook, Whatsapp en Google!

Het lijkt soms alsof u niet om Google of Facebook heen kunt. U heeft elke dag te maken met deze bedrijven, maar wat als u dat niet wilt? Onze student heeft onderzoek gedaan en heeft alternatieven voor Google, Facebook en Whatsapp.

Denzel, Hulp op Afstand student uit Huissen

Het voelt geweldig om mensen te helpen met hun problemen. Ik sta klaar voor de meest uiteenlopende vragen. Een klant op zijn gemak laten voelen en een sterke communicatie zijn erg belangrijk voor mij, dat maakt en houdt het werk ook leuk. In elke opdracht zit een...

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!


Uw Computerstudent