Firefox stopt met de ondersteuning voor Windows XP en Vista

2 januari 2017 | Uw Computerstudent Blog

U heeft het misschien al gelezen, Firefox stopt met de ondersteuning van Windows XP en Vista. Wilt u toch veilig blijven internetten? Onze student legt het u uit.

Firefox zal vanaf september 2017 niet langer Windows XP en Vista ondersteunen. De maker van Firefox maakte dit bekend op zijn website. Firefox is niet de eerste browser die stopt met het ondersteunen van de oudere besturingssystemen. Zo heeft Google de ondersteuning van Chrome voor Vista al stopgezet. Microsoft stopt vanaf april 2017 met ondersteuning voor Windows Vista.

Toch veilig internetten met Windows XP of Vista?

Firefox zal nog wel werken op de verouderde besturingssystemen; vanaf september 2017 zullen er echter geen updates meer zijn. Dit zal betekenen dat de browser niet volledig meer beveiligd is. Wilt U toch veilig blijven internetten op Windows XP en Vista? Vraag een student om hulp! U kunt namelijk nog overstappen op Opera. Dit is momenteel de enige browser die Windows XP en Vista nog ondersteunt.

We helpen u graag met de installatie van een nieuwe browser of met de installatie van een nieuwe Windows. Wij zijn te bereiken op 085 888 22 55 of maak direct een afspraak via de website!

 

 

 

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Wat is formjacking? En kunt u er iets tegen doen?

U heeft het wellicht in het nieuws gelezen de afgelopen tijd. Cybercriminelen hebben weer iets nieuws bedacht om geld te verdienen: formjacking. Wat is het en kunt u er iets tegen doen?

Operatie cookiemonster

Operatie cookiemonster Van miljoenen mensen, waaronder duizenden Nederlanders, zijn inloggegevens en online vingerafdrukken gestolen en verkocht op de criminele handelswebsite Genesis Market. Een grootschalig en wereldwijd onderzoek bracht dit aan het licht en onder...

Wat is mijn IP-adres?

Soms is het handig om te weten wat uw IP-adres is. Wat is een IP-adres en hoe komt u er achter wat uw IP-adres is? Wat is een IP-adres Ieder apparaat dat verbonden is met het internet heeft een eigen uniek IP-adres. Een IP-adres is een uniek nummer (of adres). Aan de...

10 dingen die u aan Google Home kunt vragen (en alles wat u wilt weten over Google Home)

Het gemak van de Google diensten in een speaker? Dat kan! Google Home is een slimme speaker, waar u tegen kunt praten. Wat kunt u allemaal vragen aan Google Home en hoe werkt het?

5 handige Windows 10 tips om meer uit uw computer te halen!

We krijgen regelmatig de vraag of we slimme tips hebben om meer uit Windows 10 te halen, we hebben er inmiddels aardig wat verzameld en we delen ze graag met…

Hoe zet ik twee vensters naast elkaar in Windows?

Vindt u het vervelend om tussen twee vensters te moeten wisselen? Bijvoorbeeld als u iets wilt vergelijken of als u notities aan het maken bent. Wist u dat u ze ook naast elkaar kunt zetten? Dit kan op twee manieren, met sneltoetsen of door de vensters te slepen.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!