De veiligste computerhulp tijdens Corona: boek Hulp op Afstand of bel de Hulplijn. Liever hulp aan huis? Bekijk hier hoe we u veilig kunnen helpen.

iPhone valt uit met volle batterij?

27 januari 2017 | Uw Computerstudent Blog

iPhone valt uit met volle batterij?

door | 27 januari 2017 | Uw Computerstudent Blog

Valt uw iPhone de laatste tijd uit, zelfs al heeft u nog 30% batterij? Die van ons ook! Onze student ging op onderzoek uit om te kijken waar dit probleem vandaan komt..

Zo komt het.

In uw iPhone zit een Lihium-Ion accu. Bij koud weer raakt deze accu (veel) sneller leeg. Uw telefoon geeft dan aan dat hij nog 30% batterij heeft, maar dat klopt niet. Uw iPhone houdt namelijk geen rekening met het koude weer.

Dit doet u eraan.

Hoe kunt u voorkomen dat uw telefoon uitvalt? Probeer hem niet teveel uit uw jaszak te halen. U kunt er ook nog voor kiezen om een powerbank aan te schaffen. Dit is een losse batterij voor uw telefoon, waarmee u onderweg kunt opladen. Onze studenten maken hier veel gebruik van, en vertellen u er graag meer over.

Slimme Computerhulp aan huis

Wat kunt u doen als uw iPhone plotseling uitvalt deze maand? Het komt door het koude weer en betekent niet dat uw batterij kapot is. Snel naar huis en uw telefoon aan de oplader leggen zou voldoende moeten zijn. Mocht dit het niet oplossen of wilt u toch graag advies dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze studenten voor het maken van een afspraak.

 

Slimme computerhulp

Heeft u een vraag of probleem? Onze studenten zijn er voor u!

Wij bieden online computerhulp, en computerhulp aan huis. Onze studenten weten voor elk probleem een goede oplossing!

Onze tarieven zijn eerlijk en voordelig: voor € 8,50 per kwartier heeft u een student aan huis. Of kies voor telefonische hulp: al voor € 0,65 per minuut! Leden profiteren altijd van extra voordeel.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Binnenkort naar Texel? Gebruik de lammetjesradar

Wist u dat er op Texel evenveel mensen als schapen wonen? De schapen en de lammetjes van Texel trekken altijd veel bekijks. Om het u dit voorjaar gemakkelijker te maken heeft de VVV Texel een Lammetjesradar online gezet.

5 super apps die het boodschappen doen leuker maken!

Slimme tip van onze student: Met deze apps wordt het boodschappen doen een stuk leuker!

Zo doet u langer met de batterij van uw smartphone

Gebruikt u uw smartphone om het menu van het pittoreske restaurantje in Kroatië te ontcijferen met Google Translate? Bent u aan het kamperen en is er alleen stopcontact in het wc gebouw (waar u eigenlijk uw smartphone niet op mag laden)? Of bent u uw wereldstekker vergeten en zijn alle winkels dicht? Hoe dan ook, het zou erg vervelend zijn als uw batterij opeens leeg is. Met deze tips zorgt u ervoor dat uw batterij zo lang mogelijk mee gaat!

Waarom wij graag back-ups maken (en waarom u het ook moet doen)

Uw foto’s, filmpjes, Word-documenten en andere belangrijke bestanden in één klap weg. Eigenlijk wilt u er niet bij stilstaan, maar het kan ook u overkomen. Een kapotte harde schijf, een virus of een menselijke fout. Het is zo gebeurd, en wat dan? Onze tip: voorkom verlies van uw…

Ransomware: Voorkomen is beter dan genezen.

Ransomware. Het blijft eng en we merken dat u er nog veel vragen over heeft. Deze beantwoorden we natuurlijk graag! Ransomware wordt ook wel gijzelsoftware genoemd. Het is een virus dat uw bestanden ‘gijzelt’. Omdat u niet ziet dat het gebeurd, merkt u het pas als het te laat is…

Een goed wifi-signaal? Gebruik eens een blikje!

Wat te doen bij een zwak wifi-signaal? Probeer eens een blikje! Maak uw wifi-signaal sterker met een frisdrankblikje. Onze student legt het uit!