iPhone valt uit met volle batterij?

door | 27 januari 2017 | Uw Computerstudent Blog

Valt uw iPhone de laatste tijd uit, zelfs al heeft u nog 30% batterij? Die van ons ook! Onze student ging op onderzoek uit om te kijken waar dit probleem vandaan komt..

Zo komt het.

In uw iPhone zit een Lihium-Ion accu. Bij koud weer raakt deze accu (veel) sneller leeg. Uw telefoon geeft dan aan dat hij nog 30% batterij heeft, maar dat klopt niet. Uw iPhone houdt namelijk geen rekening met het koude weer.

Dit doet u eraan.

Hoe kunt u voorkomen dat uw telefoon uitvalt? Probeer hem niet teveel uit uw jaszak te halen. U kunt er ook nog voor kiezen om een powerbank aan te schaffen. Dit is een losse batterij voor uw telefoon, waarmee u onderweg kunt opladen. Onze studenten maken hier veel gebruik van, en vertellen u er graag meer over.

Slimme Computerhulp aan huis

Wat kunt u doen als uw iPhone plotseling uitvalt deze maand? Het komt door het koude weer en betekent niet dat uw batterij kapot is. Snel naar huis en uw telefoon aan de oplader leggen zou voldoende moeten zijn. Mocht dit het niet oplossen of wilt u toch graag advies dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze studenten voor het maken van een afspraak.

 

Meer interessante artikelen voor u!

Leuk artikel? Deel het!

Deel het met uw vrienden op Facebook of Twitter! Wij doen ontzettend ons best om leuke blogs te schrijven. We vinden het daarom leuk om te zien als u onze blogs op Facebook deelt. Zo bereiken we nog meer lezers, die iets van onze blog kunnen leren. Bedankt!