Klassieke muziek liefhebber? Deze app is een must-have!

12 oktober 2018 | Uw Computerstudent Blog

Klassieke muziek liefhebber? Deze app is een must-have!

by | 12 oktober 2018 | Uw Computerstudent Blog

Kent u Spotify? Hiermee kunt u popmuziek beluisteren op internet. Er is nu een tegenhanger van Spotify waar u uw klassieke  hart op kunt halen. Bij Primephonic draait alles om klassieke muziek. Op Spotify of Apple Music kan het lastig zijn om klassieke muziek te vinden, met Primephonic is dit probleem opgelost. Onze student geeft u graag wat meer informatie!

wat is primephonic

Wat is Primephonic?

Primephonic is een streamingservice voor klassieke muziek. Er staan rond de 100.000 albums online van bijna alle klassieke muziek platenmaatschappijen. Dit betekent dat u vrijwel al uw lievelings sonaten kunt beluisteren via één app. Een echte must-have voor alle klassieke muziek liefhebbers.

Wat maakt Primephonic zo goed?

Het voordeel van Primephonic, naast het ontzettend grote aanbod van klassieke muziek, is de uitgebreide zoekfunctie, er worden goede aanbevelingen gedaan voor verder luisteren en er zit veel achtergrondinformatie bij over componisten, musici en de werken. Uiteraard kunt u net als bij Spotify uw nummers in afspeellijsten opslaan, maar Primephonic helpt u ook bij het vinden van nieuwe muziek. De makers stellen dagelijks nieuwe lijsten samen, met daarin verborgen pareltjes uit het klassieke aanbod.

Ook ondersteunt het Concertgebouw het initiatief door er reclame voor te maken in programmabladen en op de website. “Het is een goede aanvulling op het aanbod van klassieke muziek”, vindt directeur Simon Reinink. “Je kunt preciezer zoeken, bijvoorbeeld op die ene opname van Leonard Bernstein bij the New York Philharmonic. En de geluidskwaliteit is beter. Dat voorziet wel in een behoefte, verwacht ik. Ook van ouderen, die vaak van klassiek houden. Een online-platform is allang geen belemmering meer voor die groep.”

Gratis proberen

Bent u benieuwd of Primephonic iets voor u is? De eerste twee weken kunt u het gratis gebruiken. Na die twee weken kunt u een betaald lidmaatschap afsluiten. Dat kost 7,99 euro per maand of 79,99 euro per jaar.

Tot slot.

We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Wilt u meer weten over de Primephonic app? Boek dan nu een slimme student. We helpen u graag! Ook met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

 

Bron: https://www.trouw.nl/cultuur/een-streamingdienst-voor-klassieke-muziek-die-niet-frustreert~a6e1b0954/

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Meer leren over uw iPad? Probeer eens tabletles!

Heeft u een iPad of een andere tablet en wilt u meer weten over uw iPad? Dan is tabletles wellicht een uitkomst voor u. Waar gebruiken andere mensen de tablet les voor? Wat kunt u allemaal leren? We vertellen het u graag! Waarom een tablet gebruiken? De iPad is de...

Beleef de Lente: een kijkje in de fascinerende wereld van vogels

Beleef de Lente: een kijkje in de fascinerende wereld van vogels Vogelbescherming Nederland nodigt u alweer 16 jaar lang uit om met Beleef de Lente dichter bij de wonderlijke wereld van vogels te komen. Van 1 maart tot eind juli kunt u via live webcams nestkasten in...

Chrome Update, bent u nog veilig online?

Chrome Update, bent u nog veilig online? Google heeft een nieuwe Chrome update uitgebracht voor de Chrome-browser om een recent beveiligingsprobleem op te lossen. Controleer of uw browser al is bijgewerkt om uw veiligheid te waarborgen.        ...

Wachtwoorden Apple Mac-gebruikers gestolen door virus

Er is nieuwe malware gerapporteerd die gebruikersnamen en wachtwoorden van Mac-gebruikers steelt, aldus de makers van de virusscanner Eset. De gegevens komen uit de 'Sleutelhanger', het Mac-programma dat gevoelige informatie voor gebruikers op een veilige manier...

Hoe kies ik een goed wachtwoord?

Hoe goed is uw wachtwoord? Regelmatig blijkt uit onderzoeken dat men nog steeds onveilige wachtwoorden gebruikt. Hackers verkijgen zo eenvoudig toegang tot uw e-mail, social media en andere vertrouwelijke data. Dat wilt u toch niet? Wij helpen u graag bij het kiezen...

3 super leuke apps om online spelletjes te spelen met familie of vrienden

Mist u het ook zo om gezellig spelletjes te spelen met vrienden en familie? Ik heb 3 leuke en makkelijke spelletjes op een rijtje gezet, zodat we allemaal (ook de digibeet!) op veilige afstand een beetje meer in contact kunnen blijven met onze vrienden en familie.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!