Klassieke muziek liefhebber? Deze app is een must-have!

12 oktober 2018 | Uw Computerstudent Blog

Klassieke muziek liefhebber? Deze app is een must-have!

by | 12 oktober 2018 | Uw Computerstudent Blog

Kent u Spotify? Hiermee kunt u popmuziek beluisteren op internet. Er is nu een tegenhanger van Spotify waar u uw klassieke  hart op kunt halen. Bij Primephonic draait alles om klassieke muziek. Op Spotify of Apple Music kan het lastig zijn om klassieke muziek te vinden, met Primephonic is dit probleem opgelost. Onze student geeft u graag wat meer informatie!

wat is primephonic

Wat is Primephonic?

Primephonic is een streamingservice voor klassieke muziek. Er staan rond de 100.000 albums online van bijna alle klassieke muziek platenmaatschappijen. Dit betekent dat u vrijwel al uw lievelings sonaten kunt beluisteren via één app. Een echte must-have voor alle klassieke muziek liefhebbers.

Wat maakt Primephonic zo goed?

Het voordeel van Primephonic, naast het ontzettend grote aanbod van klassieke muziek, is de uitgebreide zoekfunctie, er worden goede aanbevelingen gedaan voor verder luisteren en er zit veel achtergrondinformatie bij over componisten, musici en de werken. Uiteraard kunt u net als bij Spotify uw nummers in afspeellijsten opslaan, maar Primephonic helpt u ook bij het vinden van nieuwe muziek. De makers stellen dagelijks nieuwe lijsten samen, met daarin verborgen pareltjes uit het klassieke aanbod.

Ook ondersteunt het Concertgebouw het initiatief door er reclame voor te maken in programmabladen en op de website. “Het is een goede aanvulling op het aanbod van klassieke muziek”, vindt directeur Simon Reinink. “Je kunt preciezer zoeken, bijvoorbeeld op die ene opname van Leonard Bernstein bij the New York Philharmonic. En de geluidskwaliteit is beter. Dat voorziet wel in een behoefte, verwacht ik. Ook van ouderen, die vaak van klassiek houden. Een online-platform is allang geen belemmering meer voor die groep.”

Gratis proberen

Bent u benieuwd of Primephonic iets voor u is? De eerste twee weken kunt u het gratis gebruiken. Na die twee weken kunt u een betaald abonnement afsluiten. Dat kost 7,99 euro per maand of 79,99 euro per jaar.

Tot slot.

We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Wilt u meer weten over de Primephonic app? Boek dan nu een slimme student. We helpen u graag! Ook met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

 

Bron: https://www.trouw.nl/cultuur/een-streamingdienst-voor-klassieke-muziek-die-niet-frustreert~a6e1b0954/

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Uw Google Agenda delen met familie in drie eenvoudige stappen

Het klinkt ingewikkeld: een gedeelde agenda aanmaken. Hierdoor bent u er wellicht nog niet aan begonnen. Maar niets is minder waar! Het is eigenlijk heel eenvoudig als u deze stappen volgt!

Max, computerstudent in Zoetermeer

Ik neem altijd alle tijd die nodig is om een probleem te verhelpen, daarnaast leg ik graag uit wat ik precies doe. Op deze manier heeft u als klant een goed werkend apparaat en ook meteen wat geleerd.

Hoe zet ik twee vensters naast elkaar in Windows?

Vindt u het vervelend om tussen twee vensters te moeten wisselen? Bijvoorbeeld als u iets wilt vergelijken of als u notities aan het maken bent. Wist u dat u ze ook naast elkaar kunt zetten? Dit kan op twee manieren, met sneltoetsen of door de vensters te slepen.

Berichten van uw Facebookvrienden tijdelijk stopzetten

Meer controle hebben over de berichten die u ziet op uw Facebook? Dat kan en het is heel gemakkelijk in te stellen. Onze student legt het uit.

Soms heeft u even geen behoefte aan de kattenfilmpjes van de buurvrouw, de statusupdates van uw neef of de vakantieplannen van…

Redenen om eSIM te gebruiken

Redenen om eSIM te gebruiken Een groeiend aantal providers biedt tegenwoordig de mogelijkheid aan om een eSIM te gebruiken bij het afsluiten van uw abonnement. Dat kan ook niet anders nu steeds meer fabrikanten hun toestellen tegenwoordig standaard uitrusten met deze...

De beste budget tablets volgens onze studenten

De beste budget tablets volgens onze studenten Een budget tablet is erg handig voor de kleine dagelijkse dingen zoals YouTube filmpjes kijken, mailen of internetten. Maar ook in de keuken kan een goede prijs-kwaliteit tablet goed helpen, om bijvoorbeeld uw favoriete...

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!