Klassieke muziek liefhebber? Deze app is een must-have!

12 oktober 2018 | Uw Computerstudent Blog

Klassieke muziek liefhebber? Deze app is een must-have!

by | 12 oktober 2018 | Uw Computerstudent Blog

Kent u Spotify? Hiermee kunt u popmuziek beluisteren op internet. Er is nu een tegenhanger van Spotify waar u uw klassieke  hart op kunt halen. Bij Primephonic draait alles om klassieke muziek. Op Spotify of Apple Music kan het lastig zijn om klassieke muziek te vinden, met Primephonic is dit probleem opgelost. Onze student geeft u graag wat meer informatie!

wat is primephonic

Wat is Primephonic?

Primephonic is een streamingservice voor klassieke muziek. Er staan rond de 100.000 albums online van bijna alle klassieke muziek platenmaatschappijen. Dit betekent dat u vrijwel al uw lievelings sonaten kunt beluisteren via één app. Een echte must-have voor alle klassieke muziek liefhebbers.

Wat maakt Primephonic zo goed?

Het voordeel van Primephonic, naast het ontzettend grote aanbod van klassieke muziek, is de uitgebreide zoekfunctie, er worden goede aanbevelingen gedaan voor verder luisteren en er zit veel achtergrondinformatie bij over componisten, musici en de werken. Uiteraard kunt u net als bij Spotify uw nummers in afspeellijsten opslaan, maar Primephonic helpt u ook bij het vinden van nieuwe muziek. De makers stellen dagelijks nieuwe lijsten samen, met daarin verborgen pareltjes uit het klassieke aanbod.

Ook ondersteunt het Concertgebouw het initiatief door er reclame voor te maken in programmabladen en op de website. “Het is een goede aanvulling op het aanbod van klassieke muziek”, vindt directeur Simon Reinink. “Je kunt preciezer zoeken, bijvoorbeeld op die ene opname van Leonard Bernstein bij the New York Philharmonic. En de geluidskwaliteit is beter. Dat voorziet wel in een behoefte, verwacht ik. Ook van ouderen, die vaak van klassiek houden. Een online-platform is allang geen belemmering meer voor die groep.”

Gratis proberen

Bent u benieuwd of Primephonic iets voor u is? De eerste twee weken kunt u het gratis gebruiken. Na die twee weken kunt u een betaald abonnement afsluiten. Dat kost 7,99 euro per maand of 79,99 euro per jaar.

Tot slot.

We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Wilt u meer weten over de Primephonic app? Boek dan nu een slimme student. We helpen u graag! Ook met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

 

Bron: https://www.trouw.nl/cultuur/een-streamingdienst-voor-klassieke-muziek-die-niet-frustreert~a6e1b0954/

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Wat is spam en hoe voorkom ik het?

We krijgen regelmatig de vraag van klanten wat zij zelf kunnen doen om spam te voorkomen. Ik stuur dan altijd een mail met de volgende tips en vandaag leek het me leuk om het met al onze klanten te delen. Samen weet je meer!   Wat is spam? Spamberichten zijn...

Website NRC.nl besmet bezoekers met trojan

De websites nrc.nl en nrc.next van NRC Handelsblad hebben vandaag een paar uur virussen en malware verspreid. Iedereen die tussen 1 uur vannacht en 7 uur vanmorgen op de sites is geweest, wordt geadviseerd een virusscan uit te voeren om de spyware te verwijderen. Het...

Werken met Dropbox

Werken met Dropbox, hoe gaat dat? Waar is het handig voor? En hoe zet u uw eerste bestand online? Onze Dropbox expert legt het u graag uit!

Wat is het verschil tussen hardware en software?

Goede vraag! Het lijkt bijna hetzelfde, maar er is een belangrijk verschil tussen hardware en software. Als u een probleem heeft, dan is het handig te weten of dat ligt aan hardware of aan software. Daarom leggen we u vandaag het verschil uit. Hardware: de computer,...

Uw post zien voor het in uw brievenbus ligt? Dat kan met de PostNL app!

Wist u dat in de PostNL app kunt zien welke post er naar u onderweg is? Zo weet u voor de brief door de brievenbus valt wat u kunt verwachten.

Denzel, Hulp op Afstand student uit Huissen

Het voelt geweldig om mensen te helpen met hun problemen. Ik sta klaar voor de meest uiteenlopende vragen. Een klant op zijn gemak laten voelen en een sterke communicatie zijn erg belangrijk voor mij, dat maakt en houdt het werk ook leuk. In elke opdracht zit een...

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!