Klassieke muziek liefhebber? Deze app is een must-have!

12 oktober 2018 | Uw Computerstudent Blog

Klassieke muziek liefhebber? Deze app is een must-have!

by | 12 oktober 2018 | Uw Computerstudent Blog

Kent u Spotify? Hiermee kunt u popmuziek beluisteren op internet. Er is nu een tegenhanger van Spotify waar u uw klassieke  hart op kunt halen. Bij Primephonic draait alles om klassieke muziek. Op Spotify of Apple Music kan het lastig zijn om klassieke muziek te vinden, met Primephonic is dit probleem opgelost. Onze student geeft u graag wat meer informatie!

wat is primephonic

Wat is Primephonic?

Primephonic is een streamingservice voor klassieke muziek. Er staan rond de 100.000 albums online van bijna alle klassieke muziek platenmaatschappijen. Dit betekent dat u vrijwel al uw lievelings sonaten kunt beluisteren via één app. Een echte must-have voor alle klassieke muziek liefhebbers.

Wat maakt Primephonic zo goed?

Het voordeel van Primephonic, naast het ontzettend grote aanbod van klassieke muziek, is de uitgebreide zoekfunctie, er worden goede aanbevelingen gedaan voor verder luisteren en er zit veel achtergrondinformatie bij over componisten, musici en de werken. Uiteraard kunt u net als bij Spotify uw nummers in afspeellijsten opslaan, maar Primephonic helpt u ook bij het vinden van nieuwe muziek. De makers stellen dagelijks nieuwe lijsten samen, met daarin verborgen pareltjes uit het klassieke aanbod.

Ook ondersteunt het Concertgebouw het initiatief door er reclame voor te maken in programmabladen en op de website. “Het is een goede aanvulling op het aanbod van klassieke muziek”, vindt directeur Simon Reinink. “Je kunt preciezer zoeken, bijvoorbeeld op die ene opname van Leonard Bernstein bij the New York Philharmonic. En de geluidskwaliteit is beter. Dat voorziet wel in een behoefte, verwacht ik. Ook van ouderen, die vaak van klassiek houden. Een online-platform is allang geen belemmering meer voor die groep.”

Gratis proberen

Bent u benieuwd of Primephonic iets voor u is? De eerste twee weken kunt u het gratis gebruiken. Na die twee weken kunt u een betaald abonnement afsluiten. Dat kost 7,99 euro per maand of 79,99 euro per jaar.

Tot slot.

We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Wilt u meer weten over de Primephonic app? Boek dan nu een slimme student. We helpen u graag! Ook met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

 

Bron: https://www.trouw.nl/cultuur/een-streamingdienst-voor-klassieke-muziek-die-niet-frustreert~a6e1b0954/

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Refurbished apparaten – is het iets voor mij?

Refurbished apparaten - is het iets voor mij? Het begrip ‘refurbished’ komt steeds vaker voorbij. Misschien ziet u een online advertentie voor refurbished laptops, tablets of smartphones. Wat houdt dit in en is het wat voor u? Wij vertellen u meer over wat refurbished...

5 onmisbare apps voor het inrichten van uw huis

De herfst is zo’n heerlijk moment om uw huis onder handen te nemen. Een nieuw kleurtje op de muur, alle meubels een andere plek of eindelijk de badkamer verbouwen. U doet het met deze apps!

De betekenis van emoji’s

Emoji's zijn de pictogrammen waar u uit kunt kiezen op Whatsapp, Facebook en op het toetsenbord van uw mobiele telefoon. Een emoticon is de getypte versie:) In deze blog hebben we het over emoji's. Wat betekenen al die emoji's nou eigenlijk? Computerstudent Koen zette...

5 handige Windows 10 tips om meer uit uw computer te halen!

We krijgen regelmatig de vraag of we slimme tips hebben om meer uit Windows 10 te halen, we hebben er inmiddels aardig wat verzameld en we delen ze graag met…

Hoe beheer ik veilig mijn wachtwoorden?

Hoe goed is uw wachtwoord? Regelmatig blijkt uit onderzoeken dat men nog steeds onveilige wachtwoorden gebruikt. Hackers verkrijgen zo eenvoudig toegang tot uw e-mail, social media en andere vertrouwelijke data. Dat wilt u toch niet?

Wij helpen u graag bij het kiezen van een goed wachtwoord.

Hoe luister ik naar podcasts?

Hoe luister ik naar podcasts? Podcasts zijn helemaal de rage. Over bijna ieder onderwerp is wel een podcast te vinden - zelfs de busmaatschappij Qbuzz heeft tegenwoordig een podcast. Maar wat is een podcast nu precies? Een podcast is te vergelijken met een vooraf...

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!