Hoe de Windows Oktober Update een November Update werd en wanneer u hem kunt verwachten

door | 9 november 2018 | Uw Computerstudent Blog

Er zijn veel problemen geweest met de Windows Oktober Update die 10 oktober uitkwam. Eerst verdwenen er bij gebruikers bestanden uit de map Documenten. Er bleek een foutje in het systeem te zitten. Toen dit probleem opgelost was, werd een aangepaste update uitgebracht. Hier bleken weer fouten in te zitten. Er verdwenen bestanden bij het uitpakken van een zip-bestand. Ook deze update van Windows moest worden teruggetrokken.

Drie maal is scheepsrecht?

De derde versie staat inmiddels klaar. De Oktober Update wordt automatisch aangeboden aan uw computer, dit kan even duren. De update wordt handmatig in gang gezet via een speciaal venster. U ziet dit dus vanzelf verschijnen.

 

Wat is er nieuw in de Windows Oktober update?

 

Zoeken in Windows 10

Als u iets wilt zoeken in Windows 10 dan kunt u daar het vergrootglas in de taakbalk voor gebruiken. Tijdens het typen verschijnen er al resultaten, dit blijft zo. De Oktober Update geeft een mooie toevoeging hieraan: Er verschijnt meer informatie over het bovenste resultaat. De informatie staat dan rechts van de zoekresultaten in een groter scherm en u kunt het bestand of programma openen vanuit dat venster.

Vernieuwd klembord

Een update waar wij enthousiast over zijn is het vernieuwde klembord. U heeft wellicht weleens een melding over uw klembord voorbij zien komen, maar tot nu toe was er geen zichtbaar klembord. Nieuw in de Oktober Update is dat het klembord zichtbaar wordt! Met de Windows-toets+V opent u het klembord en zo kunt u ook zien wat er allemaal op staat. Super handig als u meerdere zaken wilt kopiëren vanaf verschillende plekken.

Windows 10 donker maken

Er is al een optie in Windows 10 om alles donker te maken, deze werkt echter nog niet ideaal. De verkenner werd bijvoorbeeld nog niet donker., maar straks wel! U kunt nu een donker-thema kiezen en zo gebruik maken van een geheel donkere Windows.

 

Tot slot.

We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft Angie van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Wilt u meer weten over de nieuwe Windows Oktober Update? Boek dan nu een slimme student. We helpen u graag! Ook met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

Meer leuke blogs

Leuk artikel? Deel het!

Deel het met uw vrienden op Facebook of Twitter! Wij doen ontzettend ons best om leuke blogs te schrijven. We vinden het daarom leuk om te zien als u onze blogs op Facebook deelt. Zo bereiken we nog meer lezers, die iets van onze blog kunnen leren. Bedankt!