Hoe de Windows Oktober Update een November Update werd en wanneer u hem kunt verwachten

9 november 2018 | Uw Computerstudent Blog

Hoe de Windows Oktober Update een November Update werd en wanneer u hem kunt verwachten

by | 9 november 2018 | Uw Computerstudent Blog

Er zijn veel problemen geweest met de Windows Oktober Update die 10 oktober uitkwam. Eerst verdwenen er bij gebruikers bestanden uit de map Documenten. Er bleek een foutje in het systeem te zitten. Toen dit probleem opgelost was, werd een aangepaste update uitgebracht. Hier bleken weer fouten in te zitten. Er verdwenen bestanden bij het uitpakken van een zip-bestand. Ook deze update van Windows moest worden teruggetrokken.

Drie maal is scheepsrecht?

De derde versie staat inmiddels klaar. De Oktober Update wordt automatisch aangeboden aan uw computer, dit kan even duren. De update wordt handmatig in gang gezet via een speciaal venster. U ziet dit dus vanzelf verschijnen.

 

Wat is er nieuw in de Windows Oktober update?

 

Zoeken in Windows 10

Als u iets wilt zoeken in Windows 10 dan kunt u daar het vergrootglas in de taakbalk voor gebruiken. Tijdens het typen verschijnen er al resultaten, dit blijft zo. De Oktober Update geeft een mooie toevoeging hieraan: Er verschijnt meer informatie over het bovenste resultaat. De informatie staat dan rechts van de zoekresultaten in een groter scherm en u kunt het bestand of programma openen vanuit dat venster.

Vernieuwd klembord

Een update waar wij enthousiast over zijn is het vernieuwde klembord. U heeft wellicht weleens een melding over uw klembord voorbij zien komen, maar tot nu toe was er geen zichtbaar klembord. Nieuw in de Oktober Update is dat het klembord zichtbaar wordt! Met de Windows-toets+V opent u het klembord en zo kunt u ook zien wat er allemaal op staat. Super handig als u meerdere zaken wilt kopiëren vanaf verschillende plekken.

Windows 10 donker maken

Er is al een optie in Windows 10 om alles donker te maken, deze werkt echter nog niet ideaal. De verkenner werd bijvoorbeeld nog niet donker., maar straks wel! U kunt nu een donker-thema kiezen en zo gebruik maken van een geheel donkere Windows.

 

Tot slot.

We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft Angie van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Wilt u meer weten over de nieuwe Windows Oktober Update? Boek dan nu een slimme student. We helpen u graag! Ook met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Veilig mobiel bankieren: hoe zit dat?

Bent u ook al aan het mobiel bankieren geslagen? Stuurt u weleens een Tikkie of betaalt u via iDeal op uw telefoon? Het werkt allemaal heel gemakkelijk en snel, maar hoe weet u zeker dat u veilig bezig bent?

5 handige Windows 10 tips om meer uit uw computer te halen!

We krijgen regelmatig de vraag of we slimme tips hebben om meer uit Windows 10 te halen, we hebben er inmiddels aardig wat verzameld en we delen ze graag met…

Wat is Black Friday en hoe profiteert u hiervan?

Het is overkomen waaien uit Amerika en wordt in Nederland ook steeds groter: Black Friday. Wat is het en hoe kunt u hiervan profiteren? En: wij van Uw Computerstudent hebben ook een hele leuke aanbieding voor u!

Tip: Een gedeelde agenda maken met Google agenda

Samen met vrienden of collega’s werken met een agenda voor de gezamenlijke activiteiten? Google agenda biedt een uitkomst! Onze student geeft u graag handige tips om het zelf in te kunnen regelen! Hoe? Lees hier meer!

Thunderbird, een goed alternatief voor Windows Live Mail

We krijgen steeds vaker de vraag of we een goed alternatief weten voor Windows Live Mail. Vanaf 10 januari wordt de beveiliging van Windows Live Mail niet meer geüpdatet. Sindsdien is het onveilig om Windows Live Mail nog langer te gebruiken. De hoogste tijd voor een goed alternatief. Onze student weet raad!

Wat zocht u in 2017 op Google?

Google heeft bekend gemaakt wat ons in 2017 in Nederland het meeste bezig hield. Ze hebben een verzameling gemaakt van de meest voorkomende zoektermen. Het meest gezochte zoekwoord van 2017 is helaas geen leuke…

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!