Hoe de Windows Oktober Update een November Update werd en wanneer u hem kunt verwachten

9 november 2018 | Uw Computerstudent Blog

Hoe de Windows Oktober Update een November Update werd en wanneer u hem kunt verwachten

by | 9 november 2018 | Uw Computerstudent Blog

Er zijn veel problemen geweest met de Windows Oktober Update die 10 oktober uitkwam. Eerst verdwenen er bij gebruikers bestanden uit de map Documenten. Er bleek een foutje in het systeem te zitten. Toen dit probleem opgelost was, werd een aangepaste update uitgebracht. Hier bleken weer fouten in te zitten. Er verdwenen bestanden bij het uitpakken van een zip-bestand. Ook deze update van Windows moest worden teruggetrokken.

Drie maal is scheepsrecht?

De derde versie staat inmiddels klaar. De Oktober Update wordt automatisch aangeboden aan uw computer, dit kan even duren. De update wordt handmatig in gang gezet via een speciaal venster. U ziet dit dus vanzelf verschijnen.

 

Wat is er nieuw in de Windows Oktober update?

 

Zoeken in Windows 10

Als u iets wilt zoeken in Windows 10 dan kunt u daar het vergrootglas in de taakbalk voor gebruiken. Tijdens het typen verschijnen er al resultaten, dit blijft zo. De Oktober Update geeft een mooie toevoeging hieraan: Er verschijnt meer informatie over het bovenste resultaat. De informatie staat dan rechts van de zoekresultaten in een groter scherm en u kunt het bestand of programma openen vanuit dat venster.

Vernieuwd klembord

Een update waar wij enthousiast over zijn is het vernieuwde klembord. U heeft wellicht weleens een melding over uw klembord voorbij zien komen, maar tot nu toe was er geen zichtbaar klembord. Nieuw in de Oktober Update is dat het klembord zichtbaar wordt! Met de Windows-toets+V opent u het klembord en zo kunt u ook zien wat er allemaal op staat. Super handig als u meerdere zaken wilt kopiëren vanaf verschillende plekken.

Windows 10 donker maken

Er is al een optie in Windows 10 om alles donker te maken, deze werkt echter nog niet ideaal. De verkenner werd bijvoorbeeld nog niet donker., maar straks wel! U kunt nu een donker-thema kiezen en zo gebruik maken van een geheel donkere Windows.

 

Tot slot.

We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft Angie van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Wilt u meer weten over de nieuwe Windows Oktober Update? Boek dan nu een slimme student. We helpen u graag! Ook met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Zo kunt u een e-mail inplannen met Gmail

Heeft u een e-mail geschreven maar wilt u deze pas later verzenden? Dan kunt u de e-mail inplannen. Zowel in uw browser als in de Gmail app kunt u dit regelen. Onze student…

Max, Hulp op Afstand student uit Almere

Wat ik zo ontzettend leuk vind aan het zijn van een Computerstudent is de blijdschap zodra alle apparaten weer goed functioneren. Ik vind het belangrijk dat de klant ook begrijpt wat er mis is. We pakken gewoon samen het probleem aan! Je maakt het zo leuk als je zelf...

Wat is spam en hoe voorkom ik het?

We krijgen regelmatig de vraag van klanten wat zij zelf kunnen doen om spam te voorkomen. Ik stuur dan altijd een mail met de volgende tips en vandaag leek het me leuk om het met al onze klanten te delen. Samen weet je meer!   Wat is spam? Spamberichten zijn...

Veilig online bankieren: “Hang op, klik weg, bel uw bank”.

Bankieren en betalen moeten veilig zijn. Of dat nu online (op uw computer, tablet of telefoon) of bij de betaalautomaat is. Om u te beschermen hebben wij de belangrijkste informatie gratis op een rijtje gezet. Leest u mee? Houd uw beveiligingscodes geheim Zorg ervoor...

Binnenkort naar Texel? Gebruik de lammetjesradar

Wist u dat er op Texel evenveel mensen als schapen wonen? De schapen en de lammetjes van Texel trekken altijd veel bekijks. Om het u dit voorjaar gemakkelijker te maken heeft de VVV Texel een Lammetjesradar online gezet.

4 gratis apps om thuis te sporten

4 gratis apps om thuis te sporten! Met deze apps blijft u fit zonder dat u de deur uit hoeft. Van yoga tot workouts voor kleine ruimtes

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!