Gebruikt u Google Chrome? Lees dan dit!

5 september 2018 | Uw Computerstudent Blog

Gebruikt u Google Chrome? Lees dan dit!

by | 5 september 2018 | Uw Computerstudent Blog

Hoewel Safari standaard bij Apple geleverd wordt en Windows met de Edge-browser komt, blijft Google Chrome een populair alternatief. Veel van onze klanten zijn fan van Chrome en gebruiken de browser dagelijks. Bent u ook een Chrome gebruiker? Dan is het goed om te weten dat de internetbrowser een nieuw uiterlijk en enkele nieuwe functies krijgt.

Nieuw uiterlijk voor Chrome nieuw uiterlijk google chrome 69

Het is goed om te weten dat uw browser er iets anders uit gaat zien. De aanpassingen in het uiterlijk zijn niet groot, maar vallen wel genoeg op om u hierover te informeren. U zult meer ronde vormen zien, nieuwe icoontjes en een ander kleurenschema.

Wat is er nieuw in Chrome?

Met het nieuwe uiterlijk komen ook wat nieuwe functies. Zo kunt u bijvoorbeeld uw Chrome personaliseren met een foto als achtergrond van een nieuw geopend tabblad. Een andere nieuwe functie is dat Chrome nu zelf wachtwoorden kan verzinnen voor online diensten, zo hoopt Google te voorkomen dat u zwakke wachtwoorden gebruikt of dat u hetzelfde wachtwoord voor meerdere online diensten gebruikt. De wachtwoorden worden ook opgeslagen in uw Chrome.

Wat wij de leukste en handigste nieuwe functie vinden aan de nieuwe Chrome is de vernieuwde adresbalk. In de adresbalk kunt u nu, zonder een nieuwe pagina te openen, antwoord krijgen op enkele vragen. Wilt u weten wat voor weer het is? Stel de vraag in uw adresbalk en het antwoord verschijnt meteen. Of wilt u even snel een woord vertalen? Ook dat kan in de adresbalk. Super handig, zo hoeft u daarvoor niet meer een ander tabblad te openen.

Hoe krijg ik de vernieuwde Chrome?

Chrome wordt automatisch geüpdate, u hoeft dus niets te doen!

Tot slot.

We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen.

Wilt u meer weten over uw internetbrowser of heeft u andere vragen? Boek dan nu een slimme student. We helpen u graag! Ook met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Computer APK

Uw computer, tablet of laptop gekeurd op tientallen aspecten. Zo werkt u weer veilig en snel. We controleren uw backup en beschermen uw computer tegen ransomware en virussen.

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Nu ook Friese spellingscontrole in Office programma’s!

De provincie Friesland heeft samen met de Fryske Akademy en Microsoft iets tofs gedaan! Ze hebben honderduizenden Friese woorden aan Office toegevoegd zodat er nu een Friese spellingscontrole is voor Office-programma’s. Hoe installeert u dit?

7 apps die het huishouden een stuk gemakkelijker maken

Het huishouden. We kunnen er niet omheen, het moet gewoon gebeuren. Maak het een stuk leuker met deze handige apps!

De vijf leukste apps voor op de achterbank

De vijf leukste apps voor op de achterbank Lange vakantierit voor de boeg met (kleine) kinderen op de achterbank? Dit kan een hele uitdaging zijn. Gelukkig zijn er veel apps om u hierbij te helpen. Maar lang niet alle apps zijn educatief verantwoord of leuk. Wij...

Een zoekmachine kiezen: welke zoekmachine past bij mij?

Een zoekmachine kiezen: wat is nou precies het verschil tussen al die zoekmachines op het internet? En welke zoekmachine past bij u? Dat vertellen wij u in deze blog! Misschien kent u ze nog wel, de zoekmachines uit de begintijd van het internet: AltaVista, InfoSeek...

Video’s maken met Windows Foto’s

Video's maken met Windows foto's Video’s maken alleen voor professionals? Niks is minder waar. Er zijn meerdere laagdrempelige manieren om van uw foto’s en video’s een prachtige film te maken. Eén van onze favorieten staat standaard op uw Windows computer. Microsoft...

Nieuwe firmware HP printers zorgt voor printfout

Maakt u gebruik van cartridges van een huismerk (bijvoorbeeld van 123inkt.nl) in uw HP printer en ervaart u opeens printproblemen? Dat zou heel goed kunnen komen door een firmware update vanuit HP.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!