De vijf leukste apps voor op de achterbank

19 juli 2022 | Uw Computerstudent Blog

De vijf leukste apps voor op de achterbank

Lange vakantierit voor de boeg met (kleine) kinderen op de achterbank? Dit kan een hele uitdaging zijn. Gelukkig zijn er veel apps om u hierbij te helpen. Maar lang niet alle apps zijn educatief verantwoord of leuk. Wij verzamelden voor u de vijf leukste apps voor op de achterbank.

Leukste apps voor op de achterbank

NPO Zappelin

We kennen NPO Zappelin allemaal van de televisieprogramma’s. Maar er is nu ook een gratis app beschikbaar! In de Zappelin-app kunnen kinderen verschillende Zappelin liedjes zingen, verhalen lezen, voorgelezen worden en liedjes zingen. Alle bekende Zappelin-figuren komen voorbij: Van Kikker tot Buurman en Buurman. Gratis te downloaden voor Apple en Android 

Scratch junior

Eén van de leukste apps voor op de achterbank is speciaal voor kleine it-ers in de dop. Met Scratch junior leert uw kleuter om te programmeren. Geweldig toch? Een 5-jarige die kan zeggen dat hij of zij kan programmeren. Snel downloaden dus!

Auto Bingo

Autobingo wordt al decennia gespeeld tijdens lange reizen. Met de app Jumbo Autobingo heeft u geen bingokaarten meer nodig en maakt u er een gezellige rit van. Deze app tovert het originele spel bingo om naar de telefoon. U speelt het spel door bezienswaardigheden onderweg af te strepen. Wie het eerst een rijtje of volle kaart heeft, wint!

Lego Juniors Create & Cruise

Met Lego Juniors Create & Cruise worden kinderen gestimuleerd om hun fantasie te gebruiken om zo hun eigen Lego minifiguren te ontwerpen. Daarnaast kunnen ze auto’s en andere voertuigen maken. Door munten te verzamelen kunnen er extra Legosets gespaard en gebouwd worden.  Zo werken kinderen aan hun eigen gekleurde fantasie wereld.

De avonturen van Dr. Panda

Een driejarige heeft een concentratieboog van maximaal zeven minuten? Met die kennis in het achterhoofd zijn de spellen van Dr. Panda ontwikkeld. Over de hele wereld worden de spellen meer dan 900.000 keer per dag gespeeld. Ze laten kinderen lachen en helpen ze om meer over de wereld te leren.

Er zijn meer dan 10 varianten beschikbaar. Er kan sushi gemaakt worden in Dr. Panda’s restaurant of wordt dokter of metselaar. Let wel op, niet alle apps zijn gratis. (Beschikbaar voor Apple en Android).

 

Fijne vakantie! Heeft u tips nodig over bepaalde apps of een ander blog idee? Laat het ons weten en wie weet kunt u er alles over lezen in een volgende blog!

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Max, computerstudent in Zoetermeer

Ik neem altijd alle tijd die nodig is om een probleem te verhelpen, daarnaast leg ik graag uit wat ik precies doe. Op deze manier heeft u als klant een goed werkend apparaat en ook meteen wat geleerd.

Refurbished apparaten – is het iets voor mij?

Refurbished apparaten - is het iets voor mij? Het begrip ‘refurbished’ komt steeds vaker voorbij. Misschien ziet u een online advertentie voor refurbished laptops, tablets of smartphones. Wat houdt dit in en is het wat voor u? Wij vertellen u meer over wat refurbished...

De beste apps voor deelvervoer

De beste apps voor deelvervoer   Een vervoersmiddel delen is niet alleen milieuvriendelijker dan een eigen bolide voor de deur. Het kan ook behoorlijk in de kosten schelen. Bovendien levert delen extra ruimte op. Via een app is het vervoersmiddel te reserveren....

Binnenkort naar Texel? Gebruik de lammetjesradar

Wist u dat er op Texel evenveel mensen als schapen wonen? De schapen en de lammetjes van Texel trekken altijd veel bekijks. Om het u dit voorjaar gemakkelijker te maken heeft de VVV Texel een Lammetjesradar online gezet.

Pro-tips: super handige sneltoetsen voor in Chrome en Firefox

Werkt u veel met de computer, dan bent u vast wel bekend met sommige sneltoetsen zoals ctrl+c en ctrl+v. Onze student deelt vandaag graag de beste sneltoetsen voor Chrome en Firefox. Wellicht kent u één of meerdere van deze sneltoetsen al, maar voor het gemak hebben we ze toch even op een rijtje gezet voor u!

Beleef de Lente: een kijkje in de fascinerende wereld van vogels

Beleef de Lente: een kijkje in de fascinerende wereld van vogels Vogelbescherming Nederland nodigt u alweer 16 jaar lang uit om met Beleef de Lente dichter bij de wonderlijke wereld van vogels te komen. Van 1 maart tot eind juli kunt u via live webcams nestkasten in...

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!