De vijf leukste apps voor op de achterbank

19 juli 2022 | Uw Computerstudent Blog

De vijf leukste apps voor op de achterbank

Lange vakantierit voor de boeg met (kleine) kinderen op de achterbank? Dit kan een hele uitdaging zijn. Gelukkig zijn er veel apps om u hierbij te helpen. Maar lang niet alle apps zijn educatief verantwoord of leuk. Wij verzamelden voor u de vijf leukste apps voor op de achterbank.

Leukste apps voor op de achterbank

NPO Zappelin

We kennen NPO Zappelin allemaal van de televisieprogramma’s. Maar er is nu ook een gratis app beschikbaar! In de Zappelin-app kunnen kinderen verschillende Zappelin liedjes zingen, verhalen lezen, voorgelezen worden en liedjes zingen. Alle bekende Zappelin-figuren komen voorbij: Van Kikker tot Buurman en Buurman. Gratis te downloaden voor Apple en Android 

Scratch junior

Eén van de leukste apps voor op de achterbank is speciaal voor kleine it-ers in de dop. Met Scratch junior leert uw kleuter om te programmeren. Geweldig toch? Een 5-jarige die kan zeggen dat hij of zij kan programmeren. Snel downloaden dus!

Auto Bingo

Autobingo wordt al decennia gespeeld tijdens lange reizen. Met de app Jumbo Autobingo heeft u geen bingokaarten meer nodig en maakt u er een gezellige rit van. Deze app tovert het originele spel bingo om naar de telefoon. U speelt het spel door bezienswaardigheden onderweg af te strepen. Wie het eerst een rijtje of volle kaart heeft, wint!

Lego Juniors Create & Cruise

Met Lego Juniors Create & Cruise worden kinderen gestimuleerd om hun fantasie te gebruiken om zo hun eigen Lego minifiguren te ontwerpen. Daarnaast kunnen ze auto’s en andere voertuigen maken. Door munten te verzamelen kunnen er extra Legosets gespaard en gebouwd worden.  Zo werken kinderen aan hun eigen gekleurde fantasie wereld.

De avonturen van Dr. Panda

Een driejarige heeft een concentratieboog van maximaal zeven minuten? Met die kennis in het achterhoofd zijn de spellen van Dr. Panda ontwikkeld. Over de hele wereld worden de spellen meer dan 900.000 keer per dag gespeeld. Ze laten kinderen lachen en helpen ze om meer over de wereld te leren.

Er zijn meer dan 10 varianten beschikbaar. Er kan sushi gemaakt worden in Dr. Panda’s restaurant of wordt dokter of metselaar. Let wel op, niet alle apps zijn gratis. (Beschikbaar voor Apple en Android).

 

Fijne vakantie! Heeft u tips nodig over bepaalde apps of een ander blog idee? Laat het ons weten en wie weet kunt u er alles over lezen in een volgende blog!

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Jaimy, Hulp op Afstand student uit Leiden

Ik vind het belangrijk dat een klant écht tevreden is met mijn werk. Hierbij staat centraal dat het probleem is opgelost, maar ook dat de klant antwoord heeft op al zijn/haar vragen betreft onze werkzaamheden en zijn/haar multimedia-apparaat.

Wat is spam en hoe voorkom ik het?

We krijgen regelmatig de vraag van klanten wat zij zelf kunnen doen om spam te voorkomen. Ik stuur dan altijd een mail met de volgende tips en vandaag leek het me leuk om het met al onze klanten te delen. Samen weet je meer!   Wat is spam? Spamberichten zijn...

Groot beveiligingsprobleem Internet Explorer

Er is een groot beveiligingsprobleem ontdekt in alle recente versies van Internet Explorer. Hackers kunnen daarmee op afstand virussen en malware op uw computer installeren.  Internet Explorer is een onderdeel van Windows. Als u van Windows XP of Windows 7 gebruik...

Sander, Hulp op Afstand student uit Barendrecht

Klant tevredenheid staat bij mij op nummer één, een opdracht is voor mij niet afgerond voordat een klant 100% tevreden is. Daarnaast is het mijn doel om ervoor te zorgen dat de klant zich veilig voelt in de digitale wereld.

Laatste kans: Nog drie weken gratis updaten naar Windows 10

Tip van onze student: via een slimme omweg was het tot nu toe nog steeds mogelijk om vanaf Windows 7 of 8.1 gratis te upgraden naar Windows 10. Maakt u nu (legaal) gebruik van Windows 7 of 8.1? Dan is dit uw laatste kans om gratis te upgraden! Vanaf 31 december betaalt u voor een licentie ongeveer…

De AVG – wat kunt u er mee?

Vanaf 25 mei 2017 is de AVG (algemene verordening gegevensbescherming) van toepassing. Vandaag een introductie in de AVG. Wat is het, waarom is het nodig en wat heeft…

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!