De beste navigatie apps

26 juli 2022 | Uw Computerstudent Blog

Zonder stress op uw (vakantie)bestemming aankomen? Met een goede navigatie app rijd u nooit meer een file in en mist u geen enkele afslag. Wij zetten de beste navigatie apps voor u op een rijtje. Zo kunt u zelf kiezen welke app het beste bij u past.

De beste navigatie apps

 

 

 

 

 

 

  • TomTom Go

Voordat er navigatie apps voor op de telefoon bestonden, reden we allemaal rond met een tom tom apparaat op onze voorruit geplakt. Maar toen de navigatie apps hop het toneel verschenen,  verdween het zwarte kastje uit de auto. Tom Tom kon natuurlijk niet achterblijven en ontwikkelde zelf ook een app om u online en offline van A naar B te loodsen. Met deze handige app ontvangt u actuele informatie over het verkeer en gevaar en markeert uw rijdstrook en alternatieve routes indien er een file of omleiding is. Ook kunt u routes uitstippelen zonder dat u tijdens het rijden online hoeft te zijn. Fijn voor uw databundel!

  • Google Maps

Google Maps is een gebruiksvriendelijke en veelgebruikte app om te navigeren. Het is vooral handig vanwege de optie om verschillende vervoersmiddelen te selecteren. Met het ov, auto, fiets of toch de benenwagen? Met Google Maps ziet u overal de snelste route voor. De apps geeft, indien u dit wenst, verkeersinformatie aan en is ook offline te gebruiken. Fietsen met een telefoon in uw hand mag niet meer, dus zorg voor een smartphonehouder als u op de fiets gaat navigeren.

  • Sygic GPS

Sygic GPS mag niet ontbreken in dit lijstje met de beste navigatie apps. Deze slimme app is voorzien van handige opties. U wordt gewaarschuwd bij een snelheidscontrole, tankstations zijn makkelijk op te zoeken en er zijn offline kaarten beschikbaar. De normale app is gratis maar als u gebruik wilt maken van de extra mogelijkheden zoals de dashcam  ) zoals een flitspalen-melder overal van op de hoogte.

  • Waze

De app Waze is één van de beste navigatie apps als hte gaat om verkeersinformatie. Van verkeersmeldingen en oponthoud tot de goedkoopste tankstations op de route, met Waze weet u wat er speelt.

  • Here WeGo

Here WeGo is de beste navigatie app voor offline gebruik. Vooraf kunt u aangeven welke wegenkaarten u wilt downloaden. Van heel Europe, de wereld of alleen van Nederland? U kunt het zelf bepalen en de kaarten gratis downloaden. Deze zijn gratis te downloaden.

 

We hopen dat de ideale app er voor u tussen staat en we wensen u een goede reis! Is er een onderwerp waar ik graag een blog over zou willen lezen? Of is er iets anders wat we voor u kunnen betekenen? We horen het graag. 

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Veilig online met deze 5 tips

Internet is voor de meeste mensen onmisbaar in het leven. U kunt hier informatie over écht alles vinden: belastingen betalen, een verhuizing doorgeven, uw auto verzekeren of gewoon een filmpje kijken of spelletje spelen. Er zijn echter ook veel internetcriminelen...

Binnenkort naar Texel? Gebruik de lammetjesradar

Wist u dat er op Texel evenveel mensen als schapen wonen? De schapen en de lammetjes van Texel trekken altijd veel bekijks. Om het u dit voorjaar gemakkelijker te maken heeft de VVV Texel een Lammetjesradar online gezet.

4 Valentijnsapps die ook na Valentijnsdag nog handig zijn

4 handige Valentijnsdag apps die u ook ná Valentijnsdag nog wilt gebruiken! Lees snel verder.

Hoe werkt de Coronacheck-app?

Hoe werkt de Coronacheck-app? De Coronacrisis: Er zijn al veel woorden over getypt, gezegd en zelfs geschreeuwd. Wat duidelijk is, is dat de eindstreep in zicht is. Dat betekent ook meer versoepelingen: Feesten, concerten, reizen en beurzen komen mondjesmaat aan weer...

6 handige tips voor uw iPad die u écht wilt weten

Gebruikt u regelmatig uw iPad en zou u er meer uit willen halen? Wij krijgen regelmatig de vraag of we tips hebben voor het handiger werken met een iPad. Onze student heeft de beste tips voor u verzameld en we delen ze vandaag graag met u!

Welkom in 2018! Maak nu uw boodschappenlijstje met Siri.

Heeft u de nieuwste update van de Appie-app van Albert Heijn al op uw iPhone en/of iPad?

Met de Appie-app kunt u eenvoudig producten vinden, uw persoonlijke bonussen inzien, recepten bekijken maar ook een boodschappenlijstje opstellen. Eenvoudig in de app zelf, maar ook via stemassistent Siri! Het enige wat u hoeft te doen is …

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!