De beste apps voor deelvervoer

21 oktober 2022 | Uw Computerstudent Blog, Nieuws

De beste apps voor deelvervoer

 

Een vervoersmiddel delen is niet alleen milieuvriendelijker dan een eigen bolide voor de deur. Het kan ook behoorlijk in de kosten schelen. Bovendien levert delen extra ruimte op.

Via een app is het vervoersmiddel te reserveren. Wij helpen u natuurlijk graag kosten te besparen en lief te zijn voor moeder aarde. Daarom hebben we de beste apps voor deelvervoer verzamelt om u (letterlijk) op weg te helpen.

De beste apps voor deelvervoer

 

 

 

 

 

Gaiyo

Gaiyo is één van de beste apps voor deelvervoer. Letterlijk alle opties worden geboden om met behulp van deelvervoer van A naar B te komen: Deelauto’s, deelscooters, deelfietsen en het OV. Vul in waar u heen wilt gaan en Gaiyo laat zien hoe lang de reis duurt met de opties aan deel-auto’s, via park & ride, met het OV of met een combinatie van trein, fiets of scooter. Wilt u parkeren? Dan krijgt u een overzicht van de tarieven op straat en de garages.

Nadat u zich heeft geregistreerd, krijgt u direct toegang tot alle vervoersmiddelen. En extra goed nieuws voor treinreizigers: In daluren krijgt u 10% korting op treinkaartjes. Gratis te downloaden voor  Android en Apple.

Citymapper

De Citymapper-app is een fantastisch hulpmiddel om een citytrip tot een succes te maken. Maar ook voor uw dagelijkse woon-werkverkeer kan de app een uitkomst zijn.

Of u nou gaat lopen, voor het OV kiest of met een deelfiets of -auto reist, Citymapper helpt met het kiezen van de beste route in de stad. Ook taxidiensten zoals Uber worden meegenomen in het overzicht.

De app is eenvoudig in gebruik. Na het downloaden, selecteert u de binnen of buitenlandse stad, en uw trip kan beginnen. Reist u elke dag dezelfde route? Dan kunt u deze aan het startscherm toevoegen. Handig om snel te zien of uw trein vertraging heeft bijvoorbeeld. Nog een handige voorziening: Cityhopper laat zien hoeveel calorieën u verbrand bij een wandeling. Dat motiveert om voor de benenwagen te kiezen!

De app is gratis beschikbaar voor Android en Apple.

Moves

De Moves app is, net als bovenstaande apps, één van de beste apps voor deelvervoer en een fexibele oplossing voor reizen binnen Nederland. Iedereen kan de app gebruiken om OV, taxi’s en deelvervoer te plannen, te boeken en te betalen. Moves is ook te gebruiken om te parkeren. Voor zakelijke klanten biedt Moves een handige tool die alle alle reizen, kosten en C02 uitstoot in kaart brengt. Zo weet u meteen waar u het voor doet!

Gratis beschikbaar voor Apple en Android 

Is deelvervoer iets voor u? We hopen dat u uit de beste apps voor deelvervoer een keuze kunt maken en u snel begint met delen en besparen! Komt u er niet uit of heeft u ergens anders hulp bij nodig? Laat het ons weten en er komt zo snel mogelijk een slimme computerstudent naar u toe. Op de fiets, want dat blijft natuurlijk de goedkoopste, milieuvriendelijkste en gezondste optie!

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Veilig online bankieren: “Hang op, klik weg, bel uw bank”.

Bankieren en betalen moeten veilig zijn. Of dat nu online (op uw computer, tablet of telefoon) of bij de betaalautomaat is. Om u te beschermen hebben wij de belangrijkste informatie gratis op een rijtje gezet. Leest u mee? Houd uw beveiligingscodes geheim Zorg ervoor...

Waarom is het tegenwoordig zo leuk om zelf een webshop te beginnen?

Waarom is het tegenwoordig zo leuk om zelf een webshop te beginnen? Vrijwel iedereen heeft wel eens een bestelling via een webshop geplaatst. Het is ook helemaal genormaliseerd en soms beseffen we als maatschappij niet eens dat hier tientallen jaren geleden nog...

Max, computerstudent in Zoetermeer

Ik neem altijd alle tijd die nodig is om een probleem te verhelpen, daarnaast leg ik graag uit wat ik precies doe. Op deze manier heeft u als klant een goed werkend apparaat en ook meteen wat geleerd.

Video’s maken met Windows Foto’s

Video's maken met Windows foto's Video’s maken alleen voor professionals? Niks is minder waar. Er zijn meerdere laagdrempelige manieren om van uw foto’s en video’s een prachtige film te maken. Eén van onze favorieten staat standaard op uw Windows computer. Microsoft...

Zo werken QR-codes

U heeft ze vast wel eens gezien. QR-codes vullen meer en meer ons straatbeeld, u vindt ze in tijdschriften en kranten en ook op internet zijn ze alom aanwezig. Wat zijn het, wat kunt u ermee en hoe gaat u ermee om? Uw Computerstudent legt uit. QR-codes zijn een...

Wat is Black Friday en hoe profiteert u hiervan?

Het is overkomen waaien uit Amerika en wordt in Nederland ook steeds groter: Black Friday. Wat is het en hoe kunt u hiervan profiteren? En: wij van Uw Computerstudent hebben ook een hele leuke aanbieding voor u!

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!