Culinaire apps voor een heerlijk pinksterweekend

23 mei 2023 | Uw Computerstudent Blog

Culinaire apps voor een heerlijk pinksterweekend

Er staat weer een lang weekend voor de deur! Dit pinksterweekend blijft het droog en is het waarschijnlijk op veel plaatsen zonnig. Tijd voor een barbecue, picknick of een etentje met familie of vrienden. Met deze culinaire apps maakt u de blits en wordt het een heerlijk pinksterweekend!

 

culinaire apps voor een heerlijk pinksterweekend

  1. SteakMate

    Als u een liefhebber bent van sappige, perfect gebakken steaks, dan is SteakMate de app voor u. Met deze app kunt u de perfecte gaarheid van uw steak bereiken door middel van een handige timer en stapsgewijze instructies. U kunt het type steak selecteren, de dikte invoeren en uw gewenste gaarheid kiezen. SteakMate stuurt u meldingen wanneer uw steak de gewenste gaarheid heeft bereikt. Zo krijgt u altijd een heerlijke steak van restaurantkwaliteit! Gratis te downloaden voor Apple en Android.

  2. Vivino

    Vivino is de perfecte app voor wijnliefhebbers en kan daarom niet ontbreken in het lijstje met culinaire apps. Het stelt u in staat om wijnen te scannen, de beoordelingen en recensies te bekijken en te leren over verschillende druivensoorten. Deze app helpt u ook bij het vinden van de beste wijn-spijscombinaties, zodat u uw gerechten kunt afstemmen op de perfecte fles wijn. Of u nu gaat barbecueën, picknicken of een culinair feestmaal bereidt, Vivino is een onmisbare metgezel voor een heerlijk pinksterweekend. Gratis te downloaden voor Apple en Android.

  3. Weber iGrill

    De Weber iGrill-app is perfect voor degenen die graag barbecueën. Met behulp van deze app kunt u de temperatuur van uw vlees nauwkeurig in de gaten houden via een draadloze thermometer. U kunt verschillende vleesgerechten selecteren en de app geeft u real-time updates over de interne temperatuur. Het bevat ook handige recepten en tips om uw barbecue vaardigheden te verbeteren. Gratis te downloaden voor Apple en Android.

  4. Food Network Kitchen

    De Food Network Kitchen-app is een geweldige bron voor inspiratie en één van de meest uitgebreide culinaire apps. U vindt hier duizenden recepten, kookvideo’s en kooklessen van professionele chef-koks. U kunt ook live kooklessen volgen en uw vragen rechtstreeks aan de experts stellen. Of u nu op zoek bent naar een nieuw barbecue-recept, een picknickmaaltijd of een speciale Pinkstertraktatie, deze app heeft het allemaal. Gratis te downloaden voor Apple en Android

 

Met deze culinaire apps kunt u uw gastronomische vaardigheden naar een hoger niveau tillen tijdens het pinksterweekend. Of u nu een perfect gegrilde steak wilt bereiden, de ideale wijn-spijscombinaties wilt ontdekken of gewoon wat nieuwe recepten wilt uitproberen, deze apps zullen u zeker van dienst zijn. Veel plezier en geniet van een heerlijk pinksterweekend!

Mocht u dit pinksterweekend problemen krijgen met uw computer, tablet, telefoon of printer, kunt u het ons gerust laten weten. Uw aanvraag wordt gewoon verwerkt en de computerstudent bij u in de buurt zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Alles wat u moet weten over een slimme thermostaat!

Wilt u besparen op uw stookkosten en inzicht krijgen in uw verbruik? Denk dan eens aan een slimme thermostaat. Alles wat u wilt weten en meer!

Pro-tips: super handige sneltoetsen voor in Chrome en Firefox

Werkt u veel met de computer, dan bent u vast wel bekend met sommige sneltoetsen zoals ctrl+c en ctrl+v. Onze student deelt vandaag graag de beste sneltoetsen voor Chrome en Firefox. Wellicht kent u één of meerdere van deze sneltoetsen al, maar voor het gemak hebben we ze toch even op een rijtje gezet voor u!

Veilig online bankieren: “Hang op, klik weg, bel uw bank”.

Bankieren en betalen moeten veilig zijn. Of dat nu online (op uw computer, tablet of telefoon) of bij de betaalautomaat is. Om u te beschermen hebben wij de belangrijkste informatie gratis op een rijtje gezet. Leest u mee? Houd uw beveiligingscodes geheim Zorg ervoor...

Pas op voor valse smsjes!

Heeft u weleens een smsje ontvangen met een link er in? Wees dan alert! Hoe kunt u oplichting per sms voorkomen en wat kunt u er tegen doen?

Locky virus versleutelt uw bestanden

Wij willen u waarschuwen voor een nieuw e-mailvirus dat momenteel in omloop is. Het Locky virus wordt verspreid via Word- en Excel-documenten als bijlage in e-mails en kan veel schade aanrichten. Een trojan met de naam ‘Locky’ verspreidt zich sinds de afgelopen dagen...

Wat is het verschil tussen POP3 en IMAP? En welke past bij u?

E-mail kunt u op veel verschillende manieren openen op de computer telefoon. U kunt natuurlijk gewoon naar de website van de provider gaan, en daar de mail lezen. Denk dan bijvoorbeeld aan outlook.com, ziggo.nl/mail of webmail.kpnmail.nl. Natuurlijk kunt u ook...

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!