De grappigste apps

28 april 2023 | Uw Computerstudent Blog

De grappigste apps

Smartphones zijn niet meer weg te denken en sommige apps maken het leven een stuk eenvoudiger. Maar er zijn ook apps waar u helemaal niks aan heeft, behalve dat ze een lach op uw gezicht toveren. Wij hebben de vier grappigste apps verzameld. Met deze grappige apps heeft u de lachers op uw hand! De grappigste apps

 

  • Reface

   Reface is een populaire app voor gezichtsruil en AI (artificiële/kunstmatige intelligentie) -kunst. Met Reface kunt u van gezicht ruilen met uw favoriete beroemdheid of vrienden. Naast gezichtsruil heeft de app ook een uitgebreide collectie AI-kunstwerken waarmee u uzelf kunt transformeren in een schilderij, een 3D-figuur of zingende creatie. Het is hilarisch om te zien hoe uw gezicht eruitziet op het lichaam van iemand anders of hoe u eruit ziet als pratende avocado. Gratis te downloaden voor Android en Apple.

 

  • Gebroken Scherm

   Gebroken Scherm is een populaire app waarmee u uw vrienden en familie voor de gek kunt houden door ze te laten denken dat ze een telefoonscherm gebroken hebben. De app is heel eenvoudig te gebruiken: U opent de app en kiest het type “gebroken scherm” dat u wilt gebruiken. Legt uw telefoon vervolgens ergens neer en vraag iemand hem op te pakken. Zodra het scherm wordt aangeraakt, lijkt het alsof het scherm breekt, inclusief brekend glasgeluid! Gratis te downloaden voor Android.

 

  • Haircut prank, air horn & fart

   Haircut prank, air horn & fart is een leuke app die verschillende grappen en geluidseffecten biedt om iedereen voor de gek te houden. De “haircut prank” functie is een van de meest populaire functies van de app. Het simuleert het geluid van een elektrische tondeuse, waardoor het lijkt alsof iemands haar wordt geknipt. Het is een leuke manier om vrienden en familie te laten schrikken en hen te laten denken dat hun haar daadwerkelijk wordt afgeschoren. Daarnaast bevat de app ook verschillende geluidseffecten (een nies, brekend glas, een scheet of luchthoorn) om mensen in de maling te nemen. Gratis voor Android en Apple.

 

  • Snapchat

   Snapchat is hét sociale media platform onder jongere maar laat u zich daar niet door afschrikken. Snapchat is een app waarmee gebruikers foto’s en video’s kunnen delen die slechts tijdelijk zichtbaar zijn voor ontvangers. De app heeft veel verschillende functies die het grappig maken om te gebruiken, zoals filters, lenzen en stickers. Zo kunt u zien hoe u eruit ziet met een baard, als een broccoli of dansend konijn. U hoeft de video’s of foto’s niet op te slaan of te versturen, zo wordt het een grappige app voor uw eigen plezier. Gratis te downloaden voor Apple en Android.

Dit zijn een aantal van de grappigste apps. We hopen dat u er plezier mee heeft en dat u en uw toehoorders er om kunnen lachen. Want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
Als u op zoek bent naar een serieuze oplossing voor een computerprobleem, bent u hier ook aan het juiste adres. Onze slimme computerstudenten komen graag bij u langs om u overal bij te helpen. Tot ziens bij Uw Computerstudent!

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Zelf verjaardagskaarten maken met Paint 3D

Heeft u ook moeite met het vinden van een passende verjaardagskaart voor vrienden, familie, kennissen en buren? Natuurlijk staan er rekken vol bij de boekenwinkels, maar vaak is het net niet wat u zoekt. Met Paint 3D kunt u zelf uw kaarten ontwerpen en eventueel...

Max, computerstudent in Zoetermeer

Ik neem altijd alle tijd die nodig is om een probleem te verhelpen, daarnaast leg ik graag uit wat ik precies doe. Op deze manier heeft u als klant een goed werkend apparaat en ook meteen wat geleerd.

Uw Google Agenda delen met familie in drie eenvoudige stappen

Het klinkt ingewikkeld: een gedeelde agenda aanmaken. Hierdoor bent u er wellicht nog niet aan begonnen. Maar niets is minder waar! Het is eigenlijk heel eenvoudig als u deze stappen volgt!

Ernstige kwetsbaarheid in Adobe Flash Player

Adobe heeft een update uitgebracht voor haar Flash Player. Met de Adobe Flash Player kunnen onder andere filmpjes en geluidsfragmenten op websites worden weergegeven. De uitgebrachte update is bedoeld om enkele ernstige beveiligingslekken op te lossen. Zo kunnen...

De 5 beste apps voor tuinieren

Houdt u van tuinieren? Wij hebben de beste apps voor u verzameld! Tips over planten, hoe herkent u de vogels in uw tuin en hoe blijft u gazon mooi?

Locky virus versleutelt uw bestanden

Wij willen u waarschuwen voor een nieuw e-mailvirus dat momenteel in omloop is. Het Locky virus wordt verspreid via Word- en Excel-documenten als bijlage in e-mails en kan veel schade aanrichten. Een trojan met de naam ‘Locky’ verspreidt zich sinds de afgelopen dagen...

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!