Achter de schermen bij Uw Computerstudent: we hebben iets nieuws!

19 december 2018 | Uw Computerstudent Blog

Achter de schermen bij Uw Computerstudent: we hebben iets nieuws!

by | 19 december 2018 | Uw Computerstudent Blog

Een toffe update vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam. Bij Uw Computerstudent willen we computerhulp graag zo leuk mogelijk maken. Dat doen we bijvoorbeeld door te werken met slimme en communicatieve studenten, die u met enthousiasme helpen. Maar dat vonden we nog niet genoeg: daarom introduceren we vandaag iets nieuws…

Wij introduceren vandaag (tromgeroffel…) de opdrachtstatus pagina! Op deze pagina kunt u de status van uw opdracht zien, een berichtje naar uw student sturen en meer te weten komen over uw student. Wel zo leuk om precies te weten wie er straks bij u aan huis komt, toch?

uw computerstudent opdrachtstatus

Wat u ziet verschilt per student: het is net wat de student graag over zichzelf wil vertellen. De ene student vertelt bijvoorbeeld dat hij altijd op zijn knalblauwe fiets komt, en de ander dat hij graag een kop zwarte koffie drinkt. Een voorbeeld: Noah vertelt u alles over zijn computerervaring en hij is dol op verse sapjes.

uw computerstudent opdrachtstatus

U kunt uw Opdrachtstatus altijd bekijken via de link in de e-mails die u van ons krijgt. Bijvoorbeeld in de opdrachtbevestiging (kort na uw aanvraag) en de afspraakbevestiging. Wat u er nog meer mee kunt doen:

  • Wilt u nog een vraag toevoegen of de afspraak naar een ander moment verzetten? Stuur dan een berichtje via de Opdrachtstatus! (en u mag ons natuurlijk ook altijd gewoon even bellen).
  • Hoe laat was ook alweer de afspraak? U ziet het via de Opdrachtstatus!
  • Is de afspraak afgerond? Dan kunt u via de Opdrachtstatus zien wat de student gedaan heeft en wat de kosten waren. Zo kunt u de tips van onze student altijd nog eens rustig nalezen! U kunt dan ook meteen een nieuwe afspraak aanmaken!

We hopen dat we u zo nog beter kunnen helpen. Heeft u een tip hoe wij Computerhulp nog leuker of beter kunnen maken? Laat het ons weten, dan gaan wij aan de slag!

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Pas op! Valse e-mail in omloop van MijnOverheid.nl

De Fraudehelpdesk en de overheid waarschuwen voor een nieuwe nepmail die de ronde doet. De valse e-mail lijkt op een mailtje van MijnOverheid.nl. Oplichters proberen op deze manier uw DigiD te verkrijgen. We willen u graag waarschuwen voor deze mail omdat de oplichters hun best gedaan hebben om de mail en de website zo echt mogelijk te laten lijken…

De vijf leukste apps voor op de achterbank

De vijf leukste apps voor op de achterbank Lange vakantierit voor de boeg met (kleine) kinderen op de achterbank? Dit kan een hele uitdaging zijn. Gelukkig zijn er veel apps om u hierbij te helpen. Maar lang niet alle apps zijn educatief verantwoord of leuk. Wij...

Berichten van uw Facebookvrienden tijdelijk stopzetten

Meer controle hebben over de berichten die u ziet op uw Facebook? Dat kan en het is heel gemakkelijk in te stellen. Onze student legt het uit.

Soms heeft u even geen behoefte aan de kattenfilmpjes van de buurvrouw, de statusupdates van uw neef of de vakantieplannen van…

De AVG – wat zijn uw rechten?

Vandaag bespreken we uw rechten onder de AVG. Welke rechten heeft u erbij gekregen en wat betekent dit voor u?

5 super slimme WhatsApp trucs die u moet weten

Wat is de app op uw smartphone die u het meest gebruikt? Is uw antwoord Whatsapp? Dat is ook de app die wij het meeste gebruiken! Whatsapp is de manier om even bij te praten met familie of vrienden. U gebruikt de app misschien wel elke dag even, het werkt snel en gebruiksvriendelijk. Maar wist u dat…

Herkennen van nep mail: hoe doet u dat?

Phishing mails worden steeds professioneler, soms is er bijna geen onderscheid te zien tussen een echte mail en een phishing mail. Daarom is het belangrijk dat u goed weet waar u op kunt letten bij het lezen van uw e-mail.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!