Achter de schermen bij Uw Computerstudent: we hebben iets nieuws!

door 19 december 2018Uw Computerstudent Blog0 Reacties

Een toffe update vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam. Bij Uw Computerstudent willen we computerhulp graag zo leuk mogelijk maken. Dat doen we bijvoorbeeld door te werken met slimme en communicatieve studenten, die u met enthousiasme helpen. Maar dat vonden we nog niet genoeg: daarom introduceren we vandaag iets nieuws…

Wij introduceren vandaag (tromgeroffel…) de opdrachtstatus pagina! Op deze pagina kunt u de status van uw opdracht zien, een berichtje naar uw student sturen en meer te weten komen over uw student. Wel zo leuk om precies te weten wie er straks bij u aan huis komt, toch?

uw computerstudent opdrachtstatus

Wat u ziet verschilt per student: het is net wat de student graag over zichzelf wil vertellen. De ene student vertelt bijvoorbeeld dat hij altijd op zijn knalblauwe fiets komt, en de ander dat hij graag een kop zwarte koffie drinkt. Een voorbeeld: Noah vertelt u alles over zijn computerervaring en hij is dol op verse sapjes.

uw computerstudent opdrachtstatus

U kunt uw Opdrachtstatus altijd bekijken via de link in de e-mails die u van ons krijgt. Bijvoorbeeld in de opdrachtbevestiging (kort na uw aanvraag) en de afspraakbevestiging. Wat u er nog meer mee kunt doen:

  • Wilt u nog een vraag toevoegen of de afspraak naar een ander moment verzetten? Stuur dan een berichtje via de Opdrachtstatus! (en u mag ons natuurlijk ook altijd gewoon even bellen).
  • Hoe laat was ook alweer de afspraak? U ziet het via de Opdrachtstatus!
  • Is de afspraak afgerond? Dan kunt u via de Opdrachtstatus zien wat de student gedaan heeft en wat de kosten waren. Zo kunt u de tips van onze student altijd nog eens rustig nalezen! U kunt dan ook meteen een nieuwe afspraak aanmaken!

We hopen dat we u zo nog beter kunnen helpen. Heeft u een tip hoe wij Computerhulp nog leuker of beter kunnen maken? Laat het ons weten, dan gaan wij aan de slag!

Meer interessante artikelen voor u!

Leuk artikel? Deel het!

Deel het met uw vrienden op Facebook of Twitter! Wij doen ontzettend ons best om leuke blogs te schrijven. We vinden het daarom leuk om te zien als u onze blogs op Facebook deelt. Zo bereiken we nog meer lezers, die iets van onze blog kunnen leren. Bedankt!