Achter de schermen bij Uw Computerstudent: we hebben iets nieuws!

19 december 2018 | Uw Computerstudent Blog

Achter de schermen bij Uw Computerstudent: we hebben iets nieuws!

by | 19 december 2018 | Uw Computerstudent Blog

Een toffe update vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam. Bij Uw Computerstudent willen we computerhulp graag zo leuk mogelijk maken. Dat doen we bijvoorbeeld door te werken met slimme en communicatieve studenten, die u met enthousiasme helpen. Maar dat vonden we nog niet genoeg: daarom introduceren we vandaag iets nieuws…

Wij introduceren vandaag (tromgeroffel…) de opdrachtstatus pagina! Op deze pagina kunt u de status van uw opdracht zien, een berichtje naar uw student sturen en meer te weten komen over uw student. Wel zo leuk om precies te weten wie er straks bij u aan huis komt, toch?

uw computerstudent opdrachtstatus

Wat u ziet verschilt per student: het is net wat de student graag over zichzelf wil vertellen. De ene student vertelt bijvoorbeeld dat hij altijd op zijn knalblauwe fiets komt, en de ander dat hij graag een kop zwarte koffie drinkt. Een voorbeeld: Noah vertelt u alles over zijn computerervaring en hij is dol op verse sapjes.

uw computerstudent opdrachtstatus

U kunt uw Opdrachtstatus altijd bekijken via de link in de e-mails die u van ons krijgt. Bijvoorbeeld in de opdrachtbevestiging (kort na uw aanvraag) en de afspraakbevestiging. Wat u er nog meer mee kunt doen:

  • Wilt u nog een vraag toevoegen of de afspraak naar een ander moment verzetten? Stuur dan een berichtje via de Opdrachtstatus! (en u mag ons natuurlijk ook altijd gewoon even bellen).
  • Hoe laat was ook alweer de afspraak? U ziet het via de Opdrachtstatus!
  • Is de afspraak afgerond? Dan kunt u via de Opdrachtstatus zien wat de student gedaan heeft en wat de kosten waren. Zo kunt u de tips van onze student altijd nog eens rustig nalezen! U kunt dan ook meteen een nieuwe afspraak aanmaken!

We hopen dat we u zo nog beter kunnen helpen. Heeft u een tip hoe wij Computerhulp nog leuker of beter kunnen maken? Laat het ons weten, dan gaan wij aan de slag!

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Wat kunt u doen om uw online privacy te beschermen?

Elk jaar is op 28 januari de Dag van de Privacy. Het doel van deze dag is om u te informeren over de rechten die u heeft bij overheden, bedrijven en andere organisaties die uw persoonsgegevens gebruiken. Wat kunt u vandaag doen om uw privacy beter te beschermen?

Een slim huis voor dummies: super handige tips om te beginnen met een slim huis

Er komen steeds meer producten op de markt om uw huis ‘slim’ te maken. Er zijn slimme thermostaten, verlichting, rookmelders en huisbellen. Wat zijn handige producten om mee te beginnen en waar moet u allemaal aan denken? Onze student legt graag een aantal producten aan u uit!

Eerste hulp bij keuzestress: moet ik een laptop of een tablet?

Tegenwoordig lijken laptops en tablets steeds meer op elkaar, waardoor het moeilijk wordt om een keuze te maken. Er zijn een aantal significante verschillen tussen een laptop en een tablet, waardoor beide apparaten een eigen rol hebben. In deze blog kijken we naar de...

Thunderbird, een goed alternatief voor Windows Live Mail

We krijgen steeds vaker de vraag of we een goed alternatief weten voor Windows Live Mail. Vanaf 10 januari wordt de beveiliging van Windows Live Mail niet meer geüpdatet. Sindsdien is het onveilig om Windows Live Mail nog langer te gebruiken. De hoogste tijd voor een goed alternatief. Onze student weet raad!

Welke internetsnelheid moet ik kiezen?

Is uw wifi weer traag, en heeft u alles al geprobeerd? Misschien moet u dan een ander internetabonnement overwegen. Het kiezen van de juiste internetsnelheid kan helaas een hele zoektocht zijn.

Max, computerstudent in Zoetermeer

Ik neem altijd alle tijd die nodig is om een probleem te verhelpen, daarnaast leg ik graag uit wat ik precies doe. Op deze manier heeft u als klant een goed werkend apparaat en ook meteen wat geleerd.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!