Achter de schermen bij Uw Computerstudent: we hebben iets nieuws!

19 december 2018 | Uw Computerstudent Blog

Achter de schermen bij Uw Computerstudent: we hebben iets nieuws!

door | 19 december 2018 | Uw Computerstudent Blog

Een toffe update vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam. Bij Uw Computerstudent willen we computerhulp graag zo leuk mogelijk maken. Dat doen we bijvoorbeeld door te werken met slimme en communicatieve studenten, die u met enthousiasme helpen. Maar dat vonden we nog niet genoeg: daarom introduceren we vandaag iets nieuws…

Wij introduceren vandaag (tromgeroffel…) de opdrachtstatus pagina! Op deze pagina kunt u de status van uw opdracht zien, een berichtje naar uw student sturen en meer te weten komen over uw student. Wel zo leuk om precies te weten wie er straks bij u aan huis komt, toch?

uw computerstudent opdrachtstatus

Wat u ziet verschilt per student: het is net wat de student graag over zichzelf wil vertellen. De ene student vertelt bijvoorbeeld dat hij altijd op zijn knalblauwe fiets komt, en de ander dat hij graag een kop zwarte koffie drinkt. Een voorbeeld: Noah vertelt u alles over zijn computerervaring en hij is dol op verse sapjes.

uw computerstudent opdrachtstatus

U kunt uw Opdrachtstatus altijd bekijken via de link in de e-mails die u van ons krijgt. Bijvoorbeeld in de opdrachtbevestiging (kort na uw aanvraag) en de afspraakbevestiging. Wat u er nog meer mee kunt doen:

  • Wilt u nog een vraag toevoegen of de afspraak naar een ander moment verzetten? Stuur dan een berichtje via de Opdrachtstatus! (en u mag ons natuurlijk ook altijd gewoon even bellen).
  • Hoe laat was ook alweer de afspraak? U ziet het via de Opdrachtstatus!
  • Is de afspraak afgerond? Dan kunt u via de Opdrachtstatus zien wat de student gedaan heeft en wat de kosten waren. Zo kunt u de tips van onze student altijd nog eens rustig nalezen! U kunt dan ook meteen een nieuwe afspraak aanmaken!

We hopen dat we u zo nog beter kunnen helpen. Heeft u een tip hoe wij Computerhulp nog leuker of beter kunnen maken? Laat het ons weten, dan gaan wij aan de slag!

Slimme computerhulp

Heeft u een vraag of probleem? Onze studenten zijn er voor u!

Wij bieden online computerhulp, en computerhulp aan huis. Onze studenten weten voor elk probleem een goede oplossing!

Onze tarieven zijn eerlijk en voordelig: voor € 8,00 per kwartier (of € 9,00 voor niet-leden) heeft u een student aan huis. Of kies voor telefonische hulp: al voor € 0,75 per minuut! Leden profiteren altijd van extra voordeel.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Uw wifi-netwerk blijkt niet veilig! Wat kunt u zelf doen?

Miljoenen apparaten zijn kwetsbaar door een lek in WPA2. Het is de eerste keer dat er een lek gevonden is in WPA2. WPA2 is de technologie waarmee veel draadloze netwerken beveiligd zijn. Het lek maakt het niet mogelijk om uw wifi-wachtwoord te raden. Wel kan door het lek…

Berichten van uw Facebookvrienden tijdelijk stopzetten

Meer controle hebben over de berichten die u ziet op uw Facebook? Dat kan en het is heel gemakkelijk in te stellen. Onze student legt het uit.

Soms heeft u even geen behoefte aan de kattenfilmpjes van de buurvrouw, de statusupdates van uw neef of de vakantieplannen van…

Nieuw BTW-tarief

U heeft er ongetwijfeld van gehoord: het hoge btw-tarief gaat van 19 naar 21 procent. Uw Computerstudent heeft echter besloten haar tarieven te handhaven en de btw-verhoging voor u te betalen. Dit betekent dat onze tarieven voor consumenten onveranderd laag blijven: €...

Belangrijk: trap niet in online afpersing!

Online afpersing, wat moet u er mee? De afgelopen week hebben we veel klanten gesproken die een verontrustende e-mail hebben ontvangen. Zogenaamd zouden er intieme privé-beelden zijn gemaakt en de afzender van het mailtje dreigt deze online te verspreiden. Is dit waar…

6 handige tips voor uw iPad die u écht wilt weten

Gebruikt u regelmatig uw iPad en zou u er meer uit willen halen? Wij krijgen regelmatig de vraag of we tips hebben voor het handiger werken met een iPad. Onze student heeft de beste tips voor u verzameld en we delen ze vandaag graag met u!

3 super leuke apps om online spelletjes te spelen met familie of vrienden

Mist u het ook zo om gezellig spelletjes te spelen met vrienden en familie? Ik heb 3 leuke en makkelijke spelletjes op een rijtje gezet, zodat we allemaal (ook de digibeet!) op veilige afstand een beetje meer in contact kunnen blijven met onze vrienden en familie.