4 Valentijnsapps die ook na Valentijnsdag nog handig zijn

door | 11 februari 2019 | Uw Computerstudent blog | 0 Reacties

Kitchen Stories

Bent u deze Valentijnsdag van plan om romantisch samen te koken? Of gaat u koken voor uw geliefde maar zoekt u nog goede recepten? Met de app van Kitchen Stories kunt u gemakkelijk een lekker recept vinden om te koken. En laat u niet afschrikken door de naam, er staan heel veel Nederlandse recepten in deze app! Gratis voor Apple en Android.

IENS

Toch liever uit eten? Met de restaurantapp IENS kunt u bij veel restaurantjes een tafeltje reserveren. Ook kunt u reviews lezen voor u reserveert, wel zo handig! De app van IENS bevat allerlei soorten restaurants, van de Aziatische keuken tot sterrenrestaurants. Waar heeft u trek in? Gratis voor Apple en Android.

Greetz

Wilt u alleen een kaartje sturen? Dat kan natuurlijk ook! Met de Greetz app kiest u gemakkelijk een mooie Valentijnskaart. U kunt ook uw eigen kaart ontwerpen, bijvoorbeeld met een mooie foto er op. De kaarten zijn ongeveer even duur als in de winkel, dus voor de kosten hoeft u het niet te laten! Gratis voor Apple en Android

Fingle

Weet u even niet meer waar u het over moet hebben tijdens uw romantische diner? Met de app Fingle kunt u op een grappige manier in contact komen met uw geliefde. U speelt Twister met uw vingers, dus het kan gewoon op tafel. Gratis voor Apple.

Meer interessante artikelen voor u!

Elke maand de beste blogs per e-mail? Meld u nu aan en ontvang 10% korting!

Elke maand de beste blogs per e-mail? Meld u nu aan en ontvang 10% korting!

Abonneer u nu op onze nieuwsbrief: leuke tips, geschreven door een echte Computerstudent.

Leuk! U bent aangemeld op onze nieuwsbrief. We kijken er naar uit u onze eerste nieuwsbrief te sturen.