4 Valentijnsapps die ook na Valentijnsdag nog handig zijn

door | 11 februari 2019 | Uw Computerstudent Blog

Kitchen Stories

Bent u deze Valentijnsdag van plan om romantisch samen te koken? Of gaat u koken voor uw geliefde maar zoekt u nog goede recepten? Met de app van Kitchen Stories kunt u gemakkelijk een lekker recept vinden om te koken. En laat u niet afschrikken door de naam, er staan heel veel Nederlandse recepten in deze app! Gratis voor Apple en Android.

IENS

Toch liever uit eten? Met de restaurantapp IENS kunt u bij veel restaurantjes een tafeltje reserveren. Ook kunt u reviews lezen voor u reserveert, wel zo handig! De app van IENS bevat allerlei soorten restaurants, van de Aziatische keuken tot sterrenrestaurants. Waar heeft u trek in? Gratis voor Apple en Android.

Greetz

Wilt u alleen een kaartje sturen? Dat kan natuurlijk ook! Met de Greetz app kiest u gemakkelijk een mooie Valentijnskaart. U kunt ook uw eigen kaart ontwerpen, bijvoorbeeld met een mooie foto er op. De kaarten zijn ongeveer even duur als in de winkel, dus voor de kosten hoeft u het niet te laten! Gratis voor Apple en Android

Fingle

Weet u even niet meer waar u het over moet hebben tijdens uw romantische diner? Met de app Fingle kunt u op een grappige manier in contact komen met uw geliefde. U speelt Twister met uw vingers, dus het kan gewoon op tafel. Gratis voor Apple.

Meer leuke blogs

Leuk artikel? Deel het!

Deel het met uw vrienden op Facebook of Twitter! Wij doen ontzettend ons best om leuke blogs te schrijven. We vinden het daarom leuk om te zien als u onze blogs op Facebook deelt. Zo bereiken we nog meer lezers, die iets van onze blog kunnen leren. Bedankt!