4 Valentijnsapps die ook na Valentijnsdag nog handig zijn

11 februari 2019 | Uw Computerstudent Blog

4 Valentijnsapps die ook na Valentijnsdag nog handig zijn

by | 11 februari 2019 | Uw Computerstudent Blog

ks

Kitchen Stories

Bent u deze Valentijnsdag van plan om romantisch samen te koken? Of gaat u koken voor uw geliefde maar zoekt u nog goede recepten? Met de app van Kitchen Stories kunt u gemakkelijk een lekker recept vinden om te koken. En laat u niet afschrikken door de naam, er staan heel veel Nederlandse recepten in deze app! Gratis voor Apple en Android.

IENS

Toch liever uit eten? Met de restaurantapp IENS kunt u bij veel restaurantjes een tafeltje reserveren. Ook kunt u reviews lezen voor u reserveert, wel zo handig! De app van IENS bevat allerlei soorten restaurants, van de Aziatische keuken tot sterrenrestaurants. Waar heeft u trek in? Gratis voor Apple en Android.

irns
greetz

Greetz

Wilt u alleen een kaartje sturen? Dat kan natuurlijk ook! Met de Greetz app kiest u gemakkelijk een mooie Valentijnskaart. U kunt ook uw eigen kaart ontwerpen, bijvoorbeeld met een mooie foto er op. De kaarten zijn ongeveer even duur als in de winkel, dus voor de kosten hoeft u het niet te laten! Gratis voor Apple en Android

Fingle

Weet u even niet meer waar u het over moet hebben tijdens uw romantische diner? Met de app Fingle kunt u op een grappige manier in contact komen met uw geliefde. U speelt Twister met uw vingers, dus het kan gewoon op tafel. Gratis voor Apple.

fibgle

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u nog vragen, zoekt u computerhulp aan huis of computerhulp online? Vul onderstaand formulier in!

Ik heb hulp nodig!

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Waarom is het tegenwoordig zo leuk om zelf een webshop te beginnen?

Waarom is het tegenwoordig zo leuk om zelf een webshop te beginnen? Vrijwel iedereen heeft wel eens een bestelling via een webshop geplaatst. Het is ook helemaal genormaliseerd en soms beseffen we als maatschappij niet eens dat hier tientallen jaren geleden nog...

Skype gebruiken op de iPad

Skype op de iPad, super handig! Nu we elkaar even niet in het echt kunnen spreken, is het handig…

Pas op voor Marktplaats oplichters!

Verkoopt u wel eens via Marktplaats? Let op! Oplichters zijn weer erg actief op Marktplaats. Hoe kunt u de oplichting herkennen en voorkomen?

Firefox stopt met de ondersteuning voor Windows XP en Vista

U heeft het misschien al gelezen, Firefox stopt met de ondersteuning van Windows XP en Vista. Wilt u toch veilig blijven internetten? Onze student legt het u uit.

Is het de moeite waard om het serverbeheer uit te besteden?

Het digitale landschap staat nooit stil. Voor bedrijven die adequaat willen meegroeien met de laatste trends en ontwikkelingen, is er een veelvoorkomende kritische beslissing die mogelijk de revue passeert: Gaat het beheer van de servers intern of extern behandeld...

Wat zijn de leukste apps voor fietsen en wandelen?

Toffe apps voor als u van fietsen en wandelen houdt! Bent u ook zo benieuwd welke apps onze student dit keer verzameld heeft?

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!