4 Valentijnsapps die ook na Valentijnsdag nog handig zijn

11 februari 2019 | Uw Computerstudent Blog

4 Valentijnsapps die ook na Valentijnsdag nog handig zijn

door | 11 februari 2019 | Uw Computerstudent Blog

Kitchen Stories

Bent u deze Valentijnsdag van plan om romantisch samen te koken? Of gaat u koken voor uw geliefde maar zoekt u nog goede recepten? Met de app van Kitchen Stories kunt u gemakkelijk een lekker recept vinden om te koken. En laat u niet afschrikken door de naam, er staan heel veel Nederlandse recepten in deze app! Gratis voor Apple en Android.

IENS

Toch liever uit eten? Met de restaurantapp IENS kunt u bij veel restaurantjes een tafeltje reserveren. Ook kunt u reviews lezen voor u reserveert, wel zo handig! De app van IENS bevat allerlei soorten restaurants, van de Aziatische keuken tot sterrenrestaurants. Waar heeft u trek in? Gratis voor Apple en Android.

Greetz

Wilt u alleen een kaartje sturen? Dat kan natuurlijk ook! Met de Greetz app kiest u gemakkelijk een mooie Valentijnskaart. U kunt ook uw eigen kaart ontwerpen, bijvoorbeeld met een mooie foto er op. De kaarten zijn ongeveer even duur als in de winkel, dus voor de kosten hoeft u het niet te laten! Gratis voor Apple en Android

Fingle

Weet u even niet meer waar u het over moet hebben tijdens uw romantische diner? Met de app Fingle kunt u op een grappige manier in contact komen met uw geliefde. U speelt Twister met uw vingers, dus het kan gewoon op tafel. Gratis voor Apple.

Slimme computerhulp

Heeft u een vraag of probleem? Onze studenten zijn er voor u!

Wij bieden online computerhulp, en computerhulp aan huis. Onze studenten weten voor elk probleem een goede oplossing!

Onze tarieven zijn eerlijk en voordelig: voor € 8,00 per kwartier (of € 9,00 voor niet-leden) heeft u een student aan huis. Of kies voor telefonische hulp: al voor € 0,75 per minuut! Leden profiteren altijd van extra voordeel.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een nieuwe tv?

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een nieuwe tv? Er zijn veel verschillende vormen tv's met vele functies. In deze blog gaan we hier graag doorheen om u alvast een voorsprong te geven in het selectieproces. Formaat  Het formaat van de TV bepaalt voor een groot...

Wereld wachtwoord dag – plus: de top 5 slechtste wachtwoorden

Als u het nieuws een beetje volgt dan weet u dat er door hackers regelmatig wachtwoorden op straat komen te liggen. Het hebben van slechts één wachtwoord voor meerdere accounts is niet echt verstandig..

Wat is het verschil tussen POP3 en IMAP? En welke past bij u?

E-mail kunt u op veel verschillende manieren openen op de computer telefoon. U kunt natuurlijk gewoon naar de website van de provider gaan, en daar de mail lezen. Denk dan bijvoorbeeld aan outlook.com, ziggo.nl/mail of webmail.kpnmail.nl. Natuurlijk kunt u ook...

Wat kunt u doen om uw online privacy te beschermen?

Elk jaar is op 28 januari de Dag van de Privacy. Het doel van deze dag is om u te informeren over de rechten die u heeft bij overheden, bedrijven en andere organisaties die uw persoonsgegevens gebruiken. Wat kunt u vandaag doen om uw privacy beter te beschermen?

Is Linux iets voor mij?

U heeft er misschien wel eens van gehoord: Linux. Maar… wat is dat “Linux” nou precies, en wat kunt u ermee? Dat leggen we u graag uit! Ooit begonnen computers met besturingssystemen die op floppies pasten. Dat waren de zogenaamde Disk Operating Systems...

Welke internetsnelheid moet ik kiezen?

Is uw wifi weer traag, en heeft u alles al geprobeerd? Misschien moet u dan een ander internetabonnement overwegen. Het kiezen van de juiste internetsnelheid kan helaas een hele zoektocht zijn.