4 gratis apps om thuis te sporten

26 oktober 2020 | Uw Computerstudent Blog

4 gratis apps om thuis te sporten

by | 26 oktober 2020 | Uw Computerstudent Blog

apps om thuis te sporten

Dagelijkse trainingen

Met Dagelijkse trainingen kiest u eerst een gewenste training (bijvoorbeeld buik of armen). Daarna kiest u hoe lang de training moet duren en kunt u aan de slag! Elke training bestaat uit meerdere oefeningen die door een persoon voor gedaan worden. U kunt deze nadoen en zo fit blijven! Het is goed om te weten dat er ook een betaalde versie is, echter biedt de gratis versie al genoeg oefeningen! Met deze app kunt u heerlijk thuis sporten. Gratis voor Apple en Android

Nike training club

Voor u kunt beginnen met trainen via deze app heeft u een Nike member-profiel nodig. Deze kunt u aanmaken in de app zelf en gaat heel gemakkelijk. Het voordeel van deze app is hoe de trainingen gecategoriseerd zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor ‘Uitgebreide work-outs in kleine ruimtes’ of voor een training zonder sportbenodigdheden. Gratis voor Apple en Android.

apps om thuis te sporten
apps om thuis te sporten

Freeletics – Training coach

Met Freeletics heeft u meer dan een sportapp. Er wordt ook aandacht besteed aan een goede mindset, slaap en stress. Ook kunt u met deze app buitensporten. Als u uw locatie instelt dan toont de app plekken waar u uw training kunt doen! Gratis voor Apple en Android

Asana rebel

Altijd al eens yoga willen proberen? Met deze app is perfect om thuis te proberen of het wat voor u is. Elke dag worden er twee nieuwe trainingen toegevoegd. Er is ook een betaalde versie, maar met de gratis trainingen kunt u ook al heel flexibel worden! Gratis voor Apple en Android

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

3 handige apps voor alle hulp sinterklazen

Heeft u hulp nodig met rijmen, wilt u uw kinderen of kleinkinderen even laten bellen met Sinterklaas? Of gemakkelijk lootjes trekken? Wij hebben de juiste apps voor u!

Een slim geluid: welke draadloze speaker kiest u?

Bent u toe aan nieuwe up-to-date speakers of wilt u uw huidige speakers overzetten naar de draadloze wereld? Lees dan verder!

Windows 11

Windows 11 Een paar jaar geleden zeiden ze bij Microsoft nog dat Windows 10 de laatste Windows zou zijn als échte versie. Daarna zou het als een service worden aangeboden, net zoals Office 365. Echter bleek niets minder waar: Op 5 oktober 2021 heeft Microsoft Windows...

Ricardo, computerstudent in Almere

Dit werk is vooral zo leuk door de blijdschap en vrolijkheid bij de klanten wanneer je hun probleem hebt opgelost, dan kan jij als student met een glimlach en tevreden naar huis.

Internetprobleem na Windows 10 update? Snel opgelost.

Heeft u sinds kort last van een slechte of niet-functionerende internetverbinding? Een update van Windows 10 zorgt sinds maandag voor dergelijke problemen met de internetverbinding van pc’s. Wat te doen? Onze student legt het gratis uit!

Maak het ze niet te makkelijk

Het Ministerie van Justitie en Veiligheid is een nieuwe campagne ‘Maak het ze niet te makkelijk’ begonnen om Nederlanders tips te geven om zich beter tegen ransomware en andere online gevaren te wapenen. Deze vier simpele stappen kunt u zelf ondernemen om ervoor te zorgen dat u beschermd bent tegen internetcriminelen.

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!