Corona: we kunnen u veilig helpen, aan huis en online.
100% virusvrij-garantie via Hulp op Afstand. Heel eenvoudig, 100% veilig. Probeer het ook:
Afspraak maken

Wat zocht u in 2019 op Google?

door | 23 december 2019 | Uw Computerstudent Blog

Google heeft bekend gemaakt wat ons in 2019 in Nederland het meeste bezig hield. Ze hebben een verzameling gemaakt van de meest voorkomende zoektermen. Het meest gezochte zoekwoord van 2019 is: Ajax!

Op nummer twee staat ‘WK voetbal vrouwen’  en op nummer drie staat ‘Notre Dame’. De zoekopdracht ‘Notre Dame’  werd niet alleen in Nederland veel gebruikt, ook wereldwijd staat deze in de top tien van meest gebruikte zoekopdrachten.

Ook werden er dit jaar veel vragen gesteld aan Google. Opvallend genoeg was één van de populairste vragen ‘wat is een isogram’ (Een isogram is een woord waarin elke letter slechts eenmaal voorkomt). Ook stond ‘wat is Pinksteren’  weer in de top drie, deze vraag scoort elk jaar weer hoog op Google.

Bent u benieuwd naar welke sporters, tv-programma’s, songteksten en BN’ers we gezocht hebben in 2019? Hier kunt u de gehele lijst bekijken!

Waar heeft u naar gezocht in 2019?

Tot slot.

We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen. Loopt u vast of wilt u hulp? Dat kan: boek nu een student. Hij of zij fietst dan bij u langs om u te helpen met al uw vragen. En ook met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

Leuk artikel? Deel het!

Deel het met uw vrienden op Facebook of Twitter! Wij doen ontzettend ons best om leuke blogs te schrijven. We vinden het daarom leuk om te zien als u onze blogs op Facebook deelt. Zo bereiken we nog meer lezers, die iets van onze blog kunnen leren. Bedankt!