Wat zocht u in 2019 op Google?

23 december 2019 | Uw Computerstudent Blog

Google heeft bekend gemaakt wat ons in 2019 in Nederland het meeste bezig hield. Ze hebben een verzameling gemaakt van de meest voorkomende zoektermen. Het meest gezochte zoekwoord van 2019 is: Ajax!

Op nummer twee staat ‘WK voetbal vrouwen’ en op nummer drie staat ‘Notre Dame’. De zoekopdracht ‘Notre Dame’ werd niet alleen in Nederland veel gebruikt, ook wereldwijd staat deze in de top tien van meest gebruikte zoekopdrachten.

Ook werden er dit jaar veel vragen gesteld aan Google. Opvallend genoeg was één van de populairste vragen ‘wat is een isogram’ (Een isogram is een woord waarin elke letter slechts eenmaal voorkomt). Ook stond ‘wat is Pinksteren’ weer in de top drie, deze vraag scoort elk jaar weer hoog op Google.

Bent u benieuwd naar welke sporters, tv-programma’s, songteksten en BN’ers we gezocht hebben in 2019? Hier kunt u de gehele lijst bekijken!

Waar heeft u naar gezocht in 2019?

Tot slot.

We hopen dat u dit een interessant artikel vindt. Wekelijks schrijft één van de medewerkers van Uw Computerstudent een blog waarmee we u helpen nóg meer uit uw computer te halen. Dat doen we omdat we het leuk vinden om onze klanten te helpen. Loopt u vast of wilt u hulp? Dat kan: boek nu een student. Hij of zij fietst dan bij u langs om u te helpen met al uw vragen. En ook met uw e-mail, tablet of telefoon. Of met computerles aan huis. Waar mogen we u mee helpen? We horen het graag!

Groetjes,

Angie van Uw Computerstudent

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Foto’s overzetten van iPhone naar PC

Foto's overzetten van iPhone naar PC Helaas, voor de meeste mensen zal de zomervakantie er nu wel opzitten. Tijd om weer aan de slag te gaan. En hoog tijd om ook weer eens al uw foto’s op uw computer te zetten. Maar hoe kunt u foto's overzetten van uw iPhone naar uw...

Achter de schermen bij Uw Computerstudent: we hebben iets nieuws!

Een toffe update vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam. Bij Uw Computerstudent willen we computerhulp graag zo leuk mogelijk maken. Dat doen we bijvoorbeeld door te werken met slimme en communicatieve studenten, die u met enthousiasme helpen. Maar dat vonden we nog niet genoeg: daarom introduceren we vandaag iets nieuws… lees snel verder om er alles over te weten te komen!

Meer leren over uw iPad? Probeer eens tabletles!

Heeft u een iPad of een andere tablet en wilt u meer weten over uw iPad? Dan is tabletles wellicht een uitkomst voor u. Waar gebruiken andere mensen de tablet les voor? Wat kunt u allemaal leren? We vertellen het u graag! Waarom een tablet gebruiken? De iPad is de...

Video’s maken met Windows Foto’s

Video's maken met Windows foto's Video’s maken alleen voor professionals? Niks is minder waar. Er zijn meerdere laagdrempelige manieren om van uw foto’s en video’s een prachtige film te maken. Eén van onze favorieten staat standaard op uw Windows computer. Microsoft...

Wat zocht u in 2017 op Google?

Google heeft bekend gemaakt wat ons in 2017 in Nederland het meeste bezig hield. Ze hebben een verzameling gemaakt van de meest voorkomende zoektermen. Het meest gezochte zoekwoord van 2017 is helaas geen leuke…

Wat is Tikkie en hoe werkt het?

Gebruikt u Tikkie al? Onze student legt u graag uit wat het is en hoe u het kunt gebruiken!

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!