Toffe apps om dit weekend uit te proberen!

28 juli 2023 | Uw Computerstudent Blog, Telefoon of tablet

Toffe apps om dit weekend uit te proberen!

by | 28 juli 2023 | Uw Computerstudent Blog, Telefoon of tablet

be my eyes

Be my eyes

Met deze app kunt u  als vrijwilliger blinden en slechtzienden helpen. Blinden en slechtzienden kunnen met de camera van hun smartphone iets laten zien aan u waarna u vragen beantwoordt, bijvoorbeeld wat er op het etiket van een voedselblik staat, of de krop sla nog te eten is of wat er op een foto staat. Gratis voor Apple en Android

De makkelijke moestuin

In deze app krijg u allerlei tips om te tuinieren. Elke dag krijgt u een tip of iets om te doen, afhankelijk van wat u heeft gezaaid en welke tijd van het jaar het is. Zelfs voor het water geven en het checken naar rupsen in het vlinderseizoen krijgt u een melding. Gratis voor Apple en Android

moes
Google Arts & Culture

Google Arts & Culture

Met deze app geniet u vanuit uw luie stoel van meesterwerken die afkomstig zijn uit alle hoeken van de wereld. Wat het nog mooier maakt, is dat u dit alles ook kunt ervaren in Virtual Reality met behulp van een Google Cardboard! De Google Cardboard is een betaalbare VR-bril waarmee u het meesterwerk kunt bewonderen alsof u er werkelijk recht voor staat. Waan uzelf in The National Gallery in Londen, het Anne Frank Huis in Amsterdam, of The Metropolitan Museum of Art in New York.

Een ander fantastisch aspect van deze app is dat u kunstwerken kunt bekijken op basis van historische gebeurtenissen. Heeft u vooral interesse in de tijd van de dinosaurussen? Google Arts & Culture biedt een verzameling van alles wat u hierover kunt vinden, inclusief prachtige video’s.

Google Arts & Culture is gratis te downloaden voor Android en Apple.

Headspace

Headspace is een populaire app voor meditatie en mindfulness, ontwikkeld om mensen te helpen ontspannen, stress te verminderen en een positieve mentale gezondheid te bevorderen.   
Geen zweverigheid of ingewikkelde toestanden, maar gewoon leuke en luchtige ontspanningsoefeningen van tien, vijftien of twintig minuten. Een hele fijne app als u wat hulp nodig heeft om écht te ontspannen! 

Headspace is gratis te proberen voor Apple en Android 

Headspace
snurken

Snurklab

Zegt uw partner dat u snurkt maar gelooft u er niets van? Met deze app kunt u uw gesnurk opnemen en evalueren. De app neemt uw gesnurk op, laat zien hoe luid en wanneer u snurkte en geeft u een snurkscore. U kunt uw snurkscore vergelijken met andere snurkers over de hele wereld.  Gratis voor Apple en Android

We horen graag van u!

Heeft u een onderwerp waar u graag meer over zou willen lezen? Of heeft u een leuke suggestie voor onze volgende blog? Dan horen we graag van u!

Waar wilt u over lezen?

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Slimme Computerhulp: Wist u dat onze studenten u hier heel goed bij kunnen helpen?
Maak nu een afspraak voor Computerhulp aan Huis of Computerhulp op Afstand.

Meer leuke blogs, geschreven door onze studenten

Op onze blog vindt u leuke tips en handige informatie, van onze studenten.

Tijdens de afspraak geeft onze student vaak veel tips. En hij of zij vertelt hoe u iets de volgende keer handiger kunt doen. Op onze blog verzamelen we een paar van die tips.

Zo willen we u helpen om, samen met onze studenten, meer uit de online wereld te ontdekken!

Is uw laptop kapot? Hier heeft u recht op.

Het kan ineens gebeuren: uw nieuwe laptop die opeens niet meer opstart of na een valpartij finaal kapot is gegaan. Een zure appel om

Groot beveiligingsprobleem Internet Explorer

Er is een groot beveiligingsprobleem ontdekt in alle recente versies van Internet Explorer. Hackers kunnen daarmee op afstand virussen en malware op uw computer installeren.  Internet Explorer is een onderdeel van Windows. Als u van Windows XP of Windows 7 gebruik...

Verkoopt u regelmatig iets via Marktplaats? Let dan op!

Verkoopt u regelmatig iets via Marktplaats? Let dan goed op dat u niet in deze nieuwe Marktplaats phishing truc trapt! Online criminelen hebben weer iets nieuws bedacht. Met een smoes over een ‘verzendlabel’ worden verkopers naar een phishing-website geleid. Hoe werkt...

Pas op voor valse smsjes!

Heeft u weleens een smsje ontvangen met een link er in? Wees dan alert! Hoe kunt u oplichting per sms voorkomen en wat kunt u er tegen doen?

Klassieke muziek liefhebber? Deze app is een must-have!

Bij Primephonic draait alles om klassieke muziek. Op Spotify of Apple Music kan het lastig zijn om klassieke muziek te vinden, met Primephonic is dit probleem opgelost. Onze student geeft u graag wat meer informatie!

WhatsApp fraude: hoe werkt het eigenlijk?

Het is de afgelopen tijd meerdere keren in het nieuws geweest: WhatsApp fraudeurs troggelen mensen duizenden euro’s af. Maar hoe werkt dit dan? En bent u wel veilig?

Elke maand leuke tips en trucs?

Wilt u ook maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen vol leuke aanbiedingen, tips en trucs?

Schrijf u nu in en ontvang 10% korting op uw volgende afspraak!